Steden dichtbij
dagen

4*-boutique hotel in Amsterdam in voormalige houthandel

Hotel van de Vijsel
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een authentiek 4*-boutique hotel in Amsterdam

Ambachtelijk, robuust en authentiek. Hotel van de Vijsel kenmerkt zich door karakteristieke elementen van hout en vintage gecombineerd met kunst en design voor een eigentijdse look & feel. Het monumentale pand was tot het begin van deze eeuw de thuisbasis van het houthandel familiebedrijf "houthandel van de Vijsel". Dit toffe boutique hotel ligt in de buurt van het groene Vondelpark en nabij het bruisende centrum! In café Woodz kun je even lekker bijkomen met een heerlijk kopje koffie. De bekende modeontwerper en kunstenaar Claes Iversen is verantwoordelijk voor de styling van het kleur- en kunstrijke interieur!

Steden dichtbij
dagen

4*-boutique hotel in Amsterdam in voormalige houthandel

Hotel van de Vijsel
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Prachtig monumentaal pand!
  • In het centrum van Amsterdam
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Leidseplein en het Anne Frank Huis!
De leukste plekken van Amsterdam

NDSM
Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bezoek aan Amsterdam, maar deze verlaten scheepswerf is een toffe plek om te eten, drinken, fotograferen en te ontmoeten. Ooit was het de grootste scheepswerf ter wereld, maar in de jaren '80 ging de "Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij" failliet en kwam het terrein leeg te staan. Nu vinden hier het hele jaar door festivals plaats en is een nieuwe generatie creatievelingen en ondernemers opgestaan om deze inspirerende plek weer nieuw leven in te blazen.

Houthavens
Voor de moderne nieuwbouwstijlen ben je bij stadswijk De Houthavens goed. Voorheen werden hier enorme partijen boomstammen verscheept. Tegenwoordig vind je hier mooi design en splinternieuwe horecagelegenheden met veelal een knipoog naar de Amsterdamse school architectuur.

Ons’ Lieve Heer op Solder
Een van de onbekendere plekken van de stad is dit bijzondere museum. Nadat de protestanten in de zestiende eeuw de macht hadden overgenomen, konden de katholieken hun geloof niet meer in het openbaar belijden. In opdracht van koopman Jan Hartman, een katholiek, werd er op zijn zolder een geheime kerk gebouwd. Tegenwoordig is dit een museum waar je kunt zien hoe het woonhuis er vroeger uitzag, maar het gaat natuurlijk om de zolder! Bij binnenkomst krijg je een audiotour mee zodat je alles te weten komt over het verleden van dit bijzondere museum.

Hotel van de Vijsel
Overtoom 13-17,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Overtoom 13-17, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel van de Vijsel ligt in de wijk Oud-West in Amsterdam, op 300 meter van het Leidseplein. Het hotel ligt dicht bij diverse bekende bezienswaardigheden, op ongeveer 600 meter van het Van Gogh Museum en van het Rijksmuseum. Het openluchttheater Vondelpark ligt op 9 minuten wandelen. Alle kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv, airconditioning, waterkoker en de badkamer is uitgerust met een douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, Q-Park Byzantium
Parkeerkosten
Afhankelijk van de tijdsduur

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Fietsverhuur
Ja
Midgetgolf
Ja
Hoogtepunten

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Koninklijk Paleis Amsterdam

Bezienswaardigheden
Dam 16

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Verplichte kosten
  • Toeristenbelasting: € 3,00 per persoon per nacht
Parkeren

Ja, Q-Park Byzantium

Parkeerkosten

Afhankelijk van de tijdsduur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 7% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro