Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de Hanzestad Zutphen incl. ontbijt!

Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen
Zutphen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
64,25
totaal: 151,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen 4*-hotel in de historische Hanzestad Zutphen incl. ontbijt en optioneel diner

Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen is een sfeervol en gezellig hotel midden in het centrum van Zutphen, ideaal om de oude Hanzestad en de Achterhoek te ontdekken. Laat je lekker verwennen in dit bijzondere hotel! Wanneer je door de kronkelende straten en steegjes loopt, vind je vele unieke en bijzondere winkeltjes, zoals speciaalzaak Koffie- en Theehuis De Pelikaan. Maar je vindt hier ook bezienswaardigheden, zoals musea, de Walburgiskerk met Librije en natuurlijk de IJssel. Per fiets of auto kun je makkelijk de omgeving verkennen. Fietsen en fietsroutes zijn tegen betaling te verkrijgbaar in het hotel.

Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de Hanzestad Zutphen incl. ontbijt!

Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen
Zutphen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner (indien geboekt)
  • Verblijf in een 17e-eeuws pand!
  • Hotel gelegen midden in het centrum van Zutphen
  • Nabij Deventer en Doesburg gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een stadswandeling door het historische centrum van Zutphen
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Hanzenstad Zutphen

Zutphen is een leuke oude Hanzestad. Deze stad wordt ook wel Torenstad genoemd door alle torens die er te vinden zijn. Denk hierbij aan oude bezienswaardigheden, zoals de Drogenapstoren, Walburgiskerk en de Wijnhuistoren. Ook biedt Zutphen veel musea waaronder, Museum Henriëtte Polak kunstmuseum en het Stedelijk Museum Zutphen waar je alles rond de geschiedenis van de stad ziet en hoort.

Startpunt van diverse prachtige fietstochten
Vanuit Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen zijn prachtige fietstochten te maken. Hoogtepunten onderweg zijn De Graafschap in noordwesten van de Achterhoek, de bosgebieden met landgoederen en kastelen en het rondje Achterhoek. Een fietstocht rondom de IJssel voert je, naast fraaie vergezichten, door plaatsjes waar de historie voor het oprapen ligt.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hampshire Hotel – ‘s Gravenhof Zutphen
's Gravenhof 6,
Zutphen, Nederland
Kaart
's Gravenhof 6, Zutphen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het monumentale, 17e-eeuwse gebouw in het centrum van Zutphen combineert historische architectuur met moderne voorzieningen en serveert gastronomisch eten. Het heeft een schilderachtig, verwarmd terras en biedt gratis Wi-Fi. Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen ligt op 650 meter van het treinstation van Zutphen. Alle kamers van het hotel zijn volledig gerenoveerd en zijn voorzien van airconditioning, boxspringbedden, bureau en tv en beschikken over een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Brasserie 6, gevestigd in de historische vleugel in het hotel, is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud met een frisse en jonge uitstraling. Bij Brasserie 6 kun je 7 dagen per week terecht voor lunch en diner, de keuken is gevarieerd en biedt spannende en eigentijdse seizoensgerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Hoogtepunten

8-Kastelenroute

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Vorden

De kastelenroute is zowel met de fiets als met de auto te maken. De tocht gaat langs 8-kastelen, die helaas niet te bezoeken zijn. De eerste tocht werd gehouden in 1912.

Thermen Bussloo

Spa en Wellness
Bloemenksweg 38

Geniet van een heerlijke massage of pak je rust in de sauna, Thermen Bussloo biedt vele mogelijkheden!

Hof van Twello

Outdooractiviteiten, Eten en drinken
Rijkstraatweg 17

Altijd al eens willen weten welke groenten en planten zo uit de natuur gegeten kunnen worden? Ontdek het allemaal bij het Hof van Twello. Hier leer je van alles over eetbare wilde planten.

Deventer

Steden
Brink

Deventer is één van de oudste steden van Nederland. Er zijn maar weinig steden in Nederland die zo veel monumenten kunnen tonen als Deventer.

Lochem

Steden
Lochem

De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Wie rust en ruimte zoekt en van natuur en landschap wil genieten, kan eindeloos fietsen en wandelen.

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro