Culinair overnachten
Natuur
4 dagen
Incl. ontbijt

4-daags verblijf nabij de Vinkeveense Plassen incl. ontbijt en een diner

Hotel Mijdrecht Marickenland
Mijdrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
149,25
totaal: 332,05 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 89 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4 dagen bij de Vinkeveense Plassen en Utrecht incl. ontbijt en een 2-gangendiner

Midden in het polderlandschap van de Ronde Venen ligt het 4*-Hotel Mijdrecht Marickenland. De omgeving biedt voor ieder wat wils! Met de grote stad binnen handbereik of geniet van alle rust, ruimte en de prachtige natuur. Stap op de fiets of maak een lange wandeling langs de Vinkeveense plassen. Struin door de gezellige en sfeervolle straatjes van Mijdrecht, je kunt hier goed terecht om te winkelen of breng een bezoek aan het Veenmuseum. Wanneer je terugkeert naar het hotel, staat er een heerlijk 2-gangendiner op je te wachten in het sfeervolle Grand Café Restaurant Meesters. Laat je verrassen door subtiel gepresenteerde gerechten van de chefkok, gemaakt met passie en verwerkt met alleen de meest verse ingrediënten. Je geniet van een combinatie van de klassieke Franse keuken, maar dan wel een modern jasje.

Culinair overnachten
Natuur
4 dagen
Incl. ontbijt

4-daags verblijf nabij de Vinkeveense Plassen incl. ontbijt en een diner

Hotel Mijdrecht Marickenland
Mijdrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2 gangendiner
  • Hotel gelegen nabij natuurreservaat Botshol
  • Wandel- en fietsroutes is in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Ga winkelen in Utrecht (34km) of Amsterdam (28km)
Meer over Mijdrecht...

Vanuit Hotel Mijdrecht Marickenland kun je diverse uitstapjes ondernemen. Zo zijn de Vinkeveense Plassen ideaal voor een dagje zeilen of varen. Daarnaast kun je ook een mooie fietstocht of een wandeling door de polders maken, waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Ideaal voor de natuurliefhebber! Shoppen doe je in Amsterdam of Utrecht. Deze winkelsteden liggen op slechts 30 autominuten van het hotel en zijn zeker een bezoekje waard!

Hotel Mijdrecht Marickenland
Provincialeweg 3,
Mijdrecht, Nederland
Kaart
Provincialeweg 3, Mijdrecht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De 61 kamers van het 4*-Hotel Mijdrecht Marickenland zijn standaard voorzien van een televisie, kluis, Wi-Fi en een badkamer met een douche, toilet en föhn. Voor een lekkere lunch of een heerlijk diner ben je bij hotel-restaurant Meesters aan het juiste adres. In dit sfeervolle restaurant worden gerechten uit de internationale keuken geserveerd. Hotel Mijdrecht Marickenland biedt gratis Wi-Fi, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en moderne kamers. Het stadscentrum van Amsterdam bevindt zich op slechts 25 km afstand. Het hotel bevindt zich in de buurt van het recreatiegebied de Vinkeveense Plassen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Korenmolen de Leeuw

Bezienswaardigheden
Zijdstraat 28

Korenmolen de Leeuw is al meer dan 150 jaar gevestigd in Aalsmeer.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Kasteel de Haar

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteellaan 1

Een echte 'must do' is een bezoek aan Kasteel de Haar in Utrecht. Dit is een enorm groot en prachtig kasteel. Het mag zich daarom ook het grootste kasteel van Nederland noemen.

H.E.L. Shooter

Recreatie en spellen
Watermolenlaan 4

H.E.L. Shooter neemt je mee in het leven van een special force eenheid waarbij je een realistische situatie moet oplossen samen met je team

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro