Natuur
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Top beoordeeld 4*-hotel in de Noord-Limburgse natuur aan de rand van Venlo incl. ontbijt

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Venlo, Limburg, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
59,-
totaal: 144,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
2, 3, 4 of 5 dagen in top beoordeeld 4*-hotel in de prachtige natuur van Noord-Limburg aan de rand van Venlo incl. ontbijt (ook boekbaar incl. diner)

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen ligt op een idyllische locatie in een groene, bosrijke omgeving aan de rand van Venlo. Vanuit het hotel loop je zo het uitgestrekte en bijzondere natuurgebied rondom het hotel in. Ideaal voor een wandeling of fietstocht door het glooiende Limburgse landschap. Of ga je liever winkelen in stijlvol Venlo of Designer Outlet in Roermond? Ook cultuurliefhebbers zijn hier op hun plaats. Venlo heeft diverse musea die de moeite waard zijn, zoals het Limburgs Museum en Museum Bommel van Dam of breng een bezoek aan kasteel Arcen, waar je tevens kunt rond struinen in de prachtige tuinen. Bij terugkomst in het hotel kun je heerlijk genieten in de lounge of plaatsnemen in Restaurant Woodz. De naam heeft Woodz te danken aan de locatie in het bosrijke gebied ’t Jaomerdal. Restaurant Woodz staat bekend door zijn warme sfeer en uitstraling. De keuken focust zich op stoere en regionale gerechten waarvan je spontaan gaat watertanden. Daarnaast biedt het brede assortiment aan bieren de mogelijkheid tot mooie bier-spijscombinaties. Een onvergetelijke avond met goed gezelschap is wat Woodz je bezorgd.

Natuur
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Top beoordeeld 4*-hotel in de Noord-Limburgse natuur aan de rand van Venlo incl. ontbijt

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Venlo, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid Bilderberg ontbijtbuffet
  • Ook te boeken inclusief 1x 3-gangendiner (bij 4 nachten incl. 2 x 3-gangendiner)
  • Gratis gebruik van zwembad en fitness
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Beoordeeld op Zoover met een 9,5!
  • Gelegen in het bosrijke gebied ’t Jaomerdal
  • Tip: ga shoppen bij Designer Outlet Roermond
Activiteiten in de omgeving

In de schitterende Limburgse natuur voel je je meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden. Hier doe je je even in het buitenland wanen. De natuur nodigt uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht.

't Joamerdal
Ten zuidoosten van Venlo ligt het gebied Onderste en Bovenste Molen, ook wel 't Jaomerdal of Jammerdal genoemd. Het Jammerdal beslaat 39 hectare grond, bestaande uit droog eikenbos, vochtig elzenbroekbos en voormalige klei- en grindgroeves. Het gebied leent zich uitstekend voor een wandeling of excursie.

Hertog Jan Proeverij
Tijdens een bezoek aan Café Hertog Jan Proeverij in Arcen ben je verzekerd van een gezellige dag uit. Bewonder de échte Hertog Jan Brouwerij uit 1915 tijdens de rondleiding en proef de bieren zelf bij de proeverij. Een heerlijk hapje, lunch of diner kun je verkrijgen in het café.

Mind Mystery
Dit park vol illusies en raadsels zal je verbazen. Mind Mystery in Horst is de ideale dag weg voor echte durfals. Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt en ontdek zijn geheim. Bij Mind Mystery is er van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Verdwaal in het spiegeldoolhof en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Speel puzzels door het hele park en maak de gekste selfies en groepsfoto's in Siebrandt's huis, waar alles ondersteboven is gedraaid. Wordt groter of kleiner in de Ames room en zweef boven de grond op het plein. Mind Mystery is een themapark waar jong en oud zich vermaken en verbazen over alles wat eigenlijk niet kan.

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen
Bovenste Molenweg 12,
Venlo, Nederland
Kaart
Bovenste Molenweg 12, Venlo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Net buiten het centrum, aan de rand van Venlo en verscholen in het groen, ligt Bilderberg Hotel De Bovenste Molen. Hier vind je alle rust en gezelligheid die Limburg te bieden heeft. Alle hotelkamers met uitzicht op het bos of de binnentuin bieden alle luxe om bij te komen van een heerlijke dag buiten. In restaurant Woodz geniet je van stoere gerechten met een Bourgondische inslag en een breed assortiment aan speciaalbieren. Parkeren kan kosteloos bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 35,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Verplichte kosten
  • Service charge: € 3,40 per persoon per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 35,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro