Wellness
5 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ 5-daagse minivakantie middenin het Vechtdal incl. wellness en 3-gangendiner

Paping Hotel & Spa by Flow
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
250,50
totaal: 555,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 5 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 5-daagse minivakantie in Ommen incl. wellness bij Sauna & Beauty Ommen en een 3-gangendiner

Ga er een paar dagen lekker tussen uit en ontdek de charmes van Ommen en haar omgeving. Geniet van een heerlijke overnachting in een rustige omgeving. Tijdens je verblijf heb je toegang tot het Sauna & Beauty Ommen. Kom helemaal tot rust in de 4 sauna's, bubbelen in de luxe whirlpool en zwemmen in het binnenbad. De ligging is ideaal voor wie er te voet of met de fiets op uit wil trekken. Ontdek het Laerbos, over de heidevelden en de prachtige rondom liggende Overijsselse dorpen. Verken Ommen en/of winkelstad Zwolle en gezellig Hardenberg. Beide plaatsen voelen gezellig en knus aan, zodat je je meteen op je gemak voelt in deze bijzondere omgeving. Wanneer je na een heerlijke dag terugkeert in het hotel, schuif je aan in het restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner!

Wellness
5 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ 5-daagse minivakantie middenin het Vechtdal incl. wellness en 3-gangendiner

Paping Hotel & Spa by Flow
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 3-gangendiner t.w.v. € 36,00 p.p.
  • Entree tot Sauna & Beauty Ommen
  • Nabij Hanzestad Zwolle en het gezellige Hardenberg
  • Golfclub Hooge Graven gelegen op 3km van het hotel
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Oplaadpunten voor elektrische fietsen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Overdekte en bewaakte fietsenstalling aanwezig
  • Tip: geniet van de natuur in Vechtdal
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Sauna & Beauty Ommen + tips in de omgeving van Ommen

Kom heerlijk tot rust in de sauna's, stoombaden, solarium, zwembaden of één van de andere uitgebreide faciliteiten in Sauna & Beauty Ommen. Je kunt hier genieten van een kleinschalig en persoonlijk verblijf. Het uitgebreide saunalandschap biedt je volop de mogelijkheid om tot rust te komen. In de stilte van de relaxruimte kun je heerlijk bijkomen van je saunaronde. Voor een kopje koffie of een lichte maaltijd kunt je terecht in het sfeervolle saunarestaurant. In de schitterende saunatuin met vijverpartij kun je heerlijk genieten van de buitenlucht.

Openingstijden:
Maandag t/m zondag van 10.00 - 21.00 uur

Let op: de sauna en zwembad alleen toegankelijk MET badkleding

Enkele tips voor de omgeving van Ommen:

  • Natuurlijke schoonheid: Verken de prachtige natuurlijke omgeving van Ommen. Bezoek het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, waar je kunt genieten van wandelingen en fietstochten door uitgestrekte heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Ook de Vechtvallei en het Ommerbos zijn de moeite waard om te verkennen.

  • Fietsen en wandelen: Ommen en de omgeving bieden uitstekende mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes beschikbaar die je kunt volgen. Huur een fiets of pak je wandelschoenen en ontdek de prachtige landschappen op je eigen tempo.

  • Kasteel Eerde: Breng een bezoek aan Kasteel Eerde, een prachtig kasteel gelegen in een bosrijke omgeving net buiten Ommen. Je kunt een rondleiding krijgen door het kasteel en de omliggende tuinen verkennen. Het kasteel heeft ook een interessante geschiedenis.

  • Avonturenpark Hellendoorn: Op korte afstand van Ommen vind je Avonturenpark Hellendoorn, een attractiepark dat plezier biedt voor het hele gezin. Het park heeft spannende achtbanen, waterattracties en shows die zorgen voor een leuke dag vol avontuur.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Paping Hotel & Spa by Flow
Stationsweg 29,
Ommen, Nederland
Kaart
Stationsweg 29, Ommen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Paping Hotel & Spa by Flow ligt op ca. 300 meter van het NS-station en op loopafstand van het centrum van Ommen; op een schitterende locatie direct aan de rand van aan het eeuwenoude Laerbos. Je kunt hier heerlijk genieten van de natuur. Historie, sfeer en gastvrijheid ontmoeten elkaar in dit hotel. Persoonlijke aandacht staat bij Paping Hotel & Spa by Flow hoog in het vaandel. Of je nu komt voor een kopje koffie, een lichte lunch, een uitgebreid diner in het nieuwe Restaurant Vonck of hotelovernachting. Daarnaast beschikt Paping Hotel & Spa by Flow over een wellnessruimte waar je heerlijk kunt ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, een Finse sauna, de infraroodcabine en het bubbelbad. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van een zithoek, koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen en je maakt gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met en douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 19,00 p.h.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Museum de Fundatie

Musea
Blijmarkt 20, Zwolle

Museum de Fundatie bezit en beheert een grote collectie beeldende kunst die door oud directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht en later belangrijke aanvullingen kende met onder meer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel.

The Great Escape

Recreatie en spellen
Westerlaan 51 Zwolle

Vind je de weg naar de vrijheid terug? Ervaar het gevoel van gevangen zitten in deze Escape Room.

Zwolle

Steden
Zwolle

Zwolle is een goed voorbeeld van een frisse, bruisende stad die met veel nog aanwezige middeleeuwse en renaissance elementen in een historische kern.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 19,00 p.h.p.n.

Belangrijke informatie

De Wellness in Paping Hotel & Spa is nu alleen nog met badkleding te gebruiken. Je kan gratis gebruik maken van de wellness indien je bij Hotel de Zon of Paping Hotel & Spa verblijft.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro