Wellness
Autovakanties
4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet een weekend of midweek in een 4*-wellness hotel in het Zwarte Woud incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Ritter
Badenweiler, Zwarte Woud, Duitsland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
357,-
totaal: 749,05 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 88 aankomstdagen beschikbaar!
Kom 4 of 5 dagen tot rust in een 4*-wellness hotel in het Zwarte Woud incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Ritter is centraal en rustig gelegen in Badenweiler, tussen het kasteel- en kuurpark, met zicht op de Römerberg. Badenweiler ligt zeer centraal op het drielandenpunt en leent zich uitstekend voor leuke uitstappen naar steden zoals het Duitse Freiburg, het Zwitserse Basel en het Franse Mulhouse. Met de fiets verken je de gezellige wijnstreek van het Markgräferland en te voet starten van hieruit prachtige wandelroutes in de bosrijke omgeving.

Wellness
Autovakanties
4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Geniet een weekend of midweek in een 4*-wellness hotel in het Zwarte Woud incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Ritter
Badenweiler, Zwarte Woud, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 5-gangendiner of diner in buffetvorm op de 1e en 2e avond t.w.v. €86 p.p.
  • Ontvangst met een fles wijn en water op de kamer t.w.v. € 18,00
  • Voucher t.w.v. €15 p.p. voor een wellness of cosmetica behandeling
  • Inclusief KonusCard voor vele kortingen en voordelen op attracties en bezienswaardigheden in de regio zoals gratis vervoer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de burg in Badenweiler
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Wat is er te doen op loopafstand van het hotel:

Bezoek het culturele Kurhaus Badenweiler.

Op ca. 190m van het hotel vind je het Kurhaus Badenweiler. Het Kurhaus in Badenweiler is al vanaf 1853 gevestigd onder de kasteelruïne Burg Badenweiler. Het Kurhaus werd jaren gebruikt als ontmoetingsplaats, en werd later vervangen door het huidige bekroonde Kurhaus. Deze locatie werd speciaal gecreëerd voor concerten, optredens en verschillende andere activiteiten in binnen en buitenlucht.

Neem een kijkje bij het historische Burg Badenweiler

Op ca. 300m van het hotel vind je Burg Badenweiler. Burg Badenweiler is de perfecte plek om je in het lokale erfgoed van Badenweiler te verdiepen. Het is namelijk een oud kasteel met vele gangen onder en boven de grond. Daarnaast zijn er erg veel ruimtes om te bewonderen in deze oude ruïne en worden er regelmatig rondleidingen gegeven waarbij alles over het kasteel en over het gebied wordt verteld.

Duik in de geschiedenis bij de Römische Badruïne

Op ca. 450m van het hotel vind je de Römische Badruïne. Deze Römische Badruïne is een prachtig, oud museum in Badenweiler. Hier worden de ruïnes van de Romeinse baden bewaard en tentoon gesteld. Ze vormen een van de oudste bouwwerken van Baden-Württemberg en een van de best bewaard gebleven thermen ten noorden van de Alpen. In 2001 werd een kap van glas en staal over de Romeinse thermen aangebracht ter bescherming. Er is veel te bekijken in dit museum, en daarom is het zonder twijfel een echte aanrader.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Ritter
Friedrichstrasse 2,
Badenweiler, Duitsland
Kaart
Friedrichstrasse 2, Badenweiler, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit 4*-hotel in het kuuroord Badenweiler in het Zwarte Woud biedt uitgebreide wellnessfaciliteiten, smakelijke gerechten en een prachtig uitzicht op de Römerberg en de kasteelruïnes van Baden. Het TOP CountryLine Hotel Ritter Badenweiler ligt temidden van een eigen park en beschikt over elegante kamers met een balkon of terras, televisie en badkamer met bad en/of douche. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar voor tablets en smartphones. Je kunt gratis gebruikmaken van het uitgebreide wellnesscentrum van het hotel, compleet met een binnenbad, sauna's, een zonneweide en een grote hot tub. Tegen een toeslag kunt je bovendien een grote verscheidenheid aan massages en cosmetische behandelingen boeken. In het restaurant van het hotel kun je genieten van hoogwaardige Duitse, Zwitserse en Franse specialiteiten. Je kunt er ook een glas voortreffelijke wijn bestellen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. parkeergarage. Deze kost € 10,00 per nacht)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 16,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Freiburg im Breisgau

Steden
Freiburg Im Breisgau

Bezoek hier de Freiburger Münster, de Bächle in het oude stadscentrum of trek er op uit in het Steinwasenpark te midden van de bossen.

Guebwiller

Steden, Bezienswaardigheden
Guebwiller

De wijnstad Guebwiller, gelegen aan de rand van de rivier, bezit 3 mooie kerken: de Saint-Légerkerk uit de 12e eeuw, de Dominicanenkerk gesticht in de 14e eeuw en de Notre-Damekerk uit de 18e eeuw.

Theetijd in Colmar

Eten en drinken
8 Place Du Marché Aux Fruits

Colmar barst van de mooie theehuizen. Bij Jadis et Gourmande ga je terug in de tijd met een dampende kop verse thee en een flink stuk taart voor je neus. The Essence of Tea is een oase van rust. Hier lijkt het levendige centrum mijlenver weg.

Colmar

Steden, Bezienswaardigheden
Colmar

In Colmar zijn vele prachtige bezienswaardigheden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld Museum Underlinden, Het kunstwerk Maria met de rozenhaag of De vakwerkhuizen van Colmar.

Europapark Germany

Attractieparken
Europa-Park-Straße 2

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland. Er zijn maar weinig parken waar zoveel attracties en shows te zien zijn als in dit park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 16,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. parkeergarage. Deze kost € 10,00 per nacht)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro