Dagje uit
Pretparken
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGA WALIBI DEAL!⚡ 4*-Van der Valk hotel nabij N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en entree Walibi Holland

Van der Valk Hotel Emmeloord
Emmeloord, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
97,88
totaal: 223,71 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 28 aankomstdagen beschikbaar!
MEGA WALIBI DEAL!⚡ Verblijf 2 of 3 dagen bij 4*-Van der Valk hotel in Emmeloord nabij N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en toegang Walibi Holland

Zin in een dag vol beleving? Kom dan genieten bij Walibi Holland. Je entreebewijs voor 1 dag is bij dit arrangement inbegrepen. Walibi Holland is hét attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen: HARDGAAN voor iedereen! Als je een echte sensatiezoeker bent, kun je je lol op in Walibi. Met achtbanen als UNTAMED, Goliath en Lost Gravity is er aan adrenaline geen gebrek! Doe je het liever rustig aan? Geen probleem. Er zijn ook meer dan 20 attracties die iets minder intens zijn. Na een dag adrenaline bijkomen in alle rust middenin de natuur? Hotel Van der Valk Emmeloord is gelegen vlakbij Nationaal Park de Weerribben-Wieden, waar je prachtig kunt wandelen, fietsen en varen. Huur een E-bike of fiets bij het hotel en trek de natuur in! In het natuurgebied de Weerribben kun je eindeloos dwalen in een groen doolhof. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je tot rust in het hotel en geniet je van een drankje op het terras of een heerlijk diner.

Dagje uit
Pretparken
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGA WALIBI DEAL!⚡ 4*-Van der Valk hotel nabij N.P. Weerribben-Wieden incl. ontbijt en entree Walibi Holland

Van der Valk Hotel Emmeloord
Emmeloord, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Inclusief toegang tot Walibi Holland voor 1 dag t.w.v. €43,50 p.p.
  • Ontdek in Walibi het nieuwe familiegebied Speed Zone - OFF Road!
  • 40 spectaculaire attracties, waaronder 8 achtbanen
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Beste Hotel van flevoland 2023!
  • Fietsen (tegen betaling) te huur bij de receptie van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een sloep en vaar door Giethoorn
  • Tip: bezoek 25.000m2 tropische tuin bij Pantropica
Walibi Holland | Openingstijden

Op zoek naar het leukste dagje uit voor het hele gezin? Ga gezellig naar Walibi en ontdek het nieuwste familiegebied Speed Zone – OFF ROAD & de vernieuwde zone ‘Play Ground’. Stap samen in de quad van de stoere familieachtbaan ‘Eat my Dust’, beslis zelf hoe hoog je vliegt op de magic bikes van ‘Wind Seekers’ en spring door de speelfonteinen van ‘Cooldown’.

Er is nog veel meer te beleven! Maak plezier in de toffe waterattracties, waai uit in de zweefmolen en ga de strijd aan in de botsauto’s. Met 40 spectaculaire attracties, waaronder 8 achtbanen, is er genoeg plezier voor het hele gezin.

HARDGAAN? Walibi!

Openingstijden Walibi Holland
Let op: Walibi is op verschillende maandagen en dinsdagen gesloten. Voor de actuele openingstijden verwijzen we je door naar deze link.


Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Van der Valk Hotel Emmeloord
Het Hooiveld 9,
Emmeloord, Nederland
Kaart
Het Hooiveld 9, Emmeloord, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Emmeloord is gelegen vlakbij Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Je kunt eindeloos fietsen, varen of wandelen in de achtertuin. Overnachten doe je in één van de comfortabele kamers. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een kluisje en een eigen badkamer die is uitgerust met gratis toiletartikelen, een toilet en een aparte douche. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel. Babybedjes voor kinderen t/m 3 jaar zijn op aanvraag. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per nacht en dienen in het hotel te worden voldaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Pantropica

Dierentuinen en aquaria, Natuur & Parken
Oosterringweg 34

Duizenden verschillende soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke een wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.

Museum Schokland

Musea
Middelbuurt 3

Het museum ligt op de Middelbuurt, één van de drie woonterpen van het vroegere eiland Schokland. Bij het museum hoort ook de historische museumkerk uit 1834. Hier kunt u een tentoonstelling vinden over Schokland. Ook zijn er diverse tijdelijke tentoonstellingen om te bezichtigen.

Sluiszicht in Blokzijl

Eten en drinken
Zuiderstraat 2

Aan de sluis van Blokzijl zit het gezellige café-restaurant Sluiszicht. Met uitzicht op de sluis en de oude havenkolk is dit de perfecte plek om even op te laden.

Proef de Blokzijler Brok

Eten en drinken, Cultuur
---

Vaar, wandel of fiets je in de buurt van Blokzijl? Een tussenstop voor de authentieke Blokzijler Brok kan dan niet ontbreken! Deze mix tussen kruidkoek en speculaas is ontstaan als bakkersfoutje, maar is daarna uitgegroeid tot een lokale lekkernij, die je tegenwoordig zelfs online kunt bestellen.

Blokzijl

Steden
Blokzijl

Blokzijl is een oud vestingstadje in de kop van Overijssel. Het stadje biedt vele restaurantjes, mogelijkheden voor een heerlijke rondvaart en leuke bezienswaardigheden.

't Lokaal in Kalenberg

Eten en drinken
Kalenbergerpad 2

Voor een koffiepauze - mét Blokzijler Brok! - tijdens of na je vaart kan je terecht bij 't Lokaal. Het voormalige kerkje is omgetoverd tot een pittoresk cafeetje. Je vindt het naast recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op

  • Check voordat je boekt de kalender van Walibi voor de beschikbaarheid!
  • Je ontvangt een voucher met een code. Via www.walibi.nl/nl/verzilveren dien je deze code om te zetten naar een bezoekdag van je keuze. Je ontvangt dan per e-mail je officiële toegangsbewijs voor Walibi Holland. Dit kan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden!
  • Parkeerkosten Walibi zijn €11,00
  • Babybedjes voor kinderen t/m 3 jaar zijn op aanvraag. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per nacht en dienen in het hotel te worden voldaan.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro