Stedentrips
dagen

4*-hotel in het hartje van Brugge incl. ontbijt

Martin's Relais
Brugge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in een prachtig herenhuis in het hartje van Brugge incl. ontbijt

Verblijf in het sprookjesachtige Brugge. De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochte plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Je verblijft in een prachtig herenhuis in het hartje van Brugge. Vanuit het hotel ben je binnen no-time bij de Grote Markt en andere belangrijke bezienswaardigheden. Het prachtige Brugge is net een openluchtmuseum, ontdek dit pittoreske plaatsje met oude grachten, historische panden en mooie smalle straatjes!

Stedentrips
dagen

4*-hotel in het hartje van Brugge incl. ontbijt

Martin's Relais
Brugge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen in een charming of great kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt met bubbels
  • Midden in hartje Brugge!
  • Dichtbij bekende bezienswaardigheden
  • Herenhuis in Brugse stijl
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoekje aan Brouwerij De Halve Maan!
Tips in de omgeving

Begijnhof
Het Begijnhof is ontstaan in de 13e eeuw, destijds was dit een plek waar alleen maar vrouwen woonde. Deze vrouwen werden "begijntjes" genoemd. Het Begijnhof wordt gekenmerkt door wit geschilderde huisjes en is alles bereikbaar via de Wijngaardbrug. Tegenwoordig wonen er nog steeds nonnen. Je kan het Begijnhof ook bezoeken en hier even lekker rondstruinen en genieten van de rust.

Belfort
Belfort is de belangrijkste toren van Brugge. Hij is zo'n 83 meter hoog en torent boven alle historische gebouwen uit. Sinds 1999 staat deze toren ook op de UNESCO werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets. Deze toren is een prachtige bezienswaardigheid. Het heeft het een uniek klokkenspel met 47 verschillende geluiden. Je kunt de toren en de schatkamer ook bezoeken. Om de top van de toren te bereiken moet je een trap beklimmen met 366 treden. Vanaf de top heb je een geweldig uitzicht over Brugge en de omgeving.

De Grote Markt
Dit is het bekendste marktplein in Brugge Het wordt vooral gekenmerkt door de historische huizen met trapgevels. Je vindt hier ook het Postgebouw, het pand van het Provinciaal Hof en de Halletoren met het Belfort. Op dit plein kan je heerlijk neerstrijken op één van de terrassen en genieten van een lokaal gerecht of een lekker Belgisch biertje.

Het Frietmuseum
Je leert hier alles over de historie van de gefrietuurde lekkernij. Dit museum beweert het eerste en enige museum te zijn die gewijd is aan de Belgische friet. Je leert hier onder andere over de historie, de band met België en uiteraard kun je hier ook frietjes proeven!

Martin's Relais
Genthof 4a,
Brugge, België
Kaart
Genthof 4a, Brugge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in het 4*-hotel Martin's Relais. Het is een karaktervol boetiekhotel met 44 kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed, televisie, airco, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, een badkamer met Inloopdouche of bad en douche en een föhn. De kamers hebben een uitzicht over de tuin, binnenplaats of kanaalzicht. Het hotel beschikt over een bar in pure Brugse sfeer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Chocolate Museum

Musea
Wijnzakstraat 2

The Chocolate Museum, ook wel Choco-Story genoemd, is een museum dat geheel gewijd is aan chocolade en de geschiedenis ervan. Zelfs een gesprek met een echte chocolade-expert is mogelijk.

Brugge Anno 1468

Bezienswaardigheden
Vlamingstraat 86

Ga terug in de tijd naar 1468 en beleef een heerlijk diner in stijl. Je bent te gast op het huwelijksfeest van Karel de Stoute en Margaretha van York in een voormalige kerk.

Brugge

Steden
Brugge

De middeleeuwse binnenstad van Brugge staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de historische elementen van de stad.

Basiliek van het Heilig Bloed

Bezienswaardigheden
Burg 13

De Basiliek van het Heilig Bloed is een Romaanse kerk aan de Burg in Brugge. Het is het enige volledig bewaarde Romaanse kerkgebouw in West-Vlaanderen.

Belfort Brugge

Bezienswaardigheden
Markt 7

Het Belfort in Brugge vind je direct aan de Grote Markt. Met een hoogte van 83 meter steekt deze hoog boven de stad uit. De 47 klokken zorgen al meer dan 500 jaar voor muziek in de stad.

Museum Salvador Dali

Musea
Markt 7

In het Brugse kunstcentrum Oud Sint-Jan, is veel kunst te bewonden van Salvador Dali.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro