Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Ontdek de stad Den Haag optioneel incl. ontbijt

Paleis Hotel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
62,-
totaal: 147,85 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek in 2, 3 of 4 dagen de stad Den Haag optioneel incl. ontbijt

Ontdek het historische centrum van het prachtige Den Haag met je verblijf in het 4*-Paleis Hotel. Met je verblijf midden in het centrum in het Hofkwartier kun je direct genieten van jouw stedentrip. Dit is het oudste gedeelte van de stad en is gelegen achter het Paleis Noordeinde. Verder verken je het Binnenhof, de Ridderzaal en het Mauritshuis die op steenworp afstand liggen. Ben jij een echt shop liefhebber? Maak je dan geen zorgen, want dan zit jij hier volledig op je plek. Winkel in het winkelcentrum De Passage of wandel over de Frederik Hendriklaan met vele winkels. Op warme zomerdagen is Scheveningen ook om de hoek. Hier kun je heerlijk aan het zandstrand genieten en even volledig tot rust komen!

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Ontdek de stad Den Haag optioneel incl. ontbijt

Paleis Hotel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: Inclusief ontbijt
  • Hotel is direct gelegen in het centrum van Den Haag
  • Hotel is gelegen op ca. 3,5 km van Scheveningen
  • Tip: bezoek het museum het Mauritshuis
Paleis Hotel
Molenstraat 26,
Den Haag, Nederland
Kaart
Molenstraat 26, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Paleis Hotel is een luxe 4*-boutiquehotel gelegen in het historische Hofkwartier van Den Haag op steenworp afstand van Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem-Alexander. Vanwege de unieke ligging, de zeer luxe uitstraling en de bijzonder gastvrije service ontvangt het hotel regelmatig hooggeplaatste gasten uit zowel binnen- als buitenland. Het monumentale pand kent een zeer rijke historie die teruggaat tot in de 17e eeuw getuige, de tegenwoordig afgesloten, geheime gangen die vroeger leidden naar het nabij gelegen klooster en de Oud Katholieke schuilkerk. Schrijver Louis Couperus logeerde hier regelmatig bij zijn oudere zus en haar man die het pand rond het einde van de 19e eeuw bewoonden. Hun kinderrijke gezin en stoet aan personeel vormden de inspiratie voor vele verhalen die zich afspelen binnen de muren van het huidige Paleis Hotel. De bruisende stad Den Haag biedt vele attracties op loopafstand van het hotel, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Kortom, mensen die houden van het goede leven zijn in het Paleis Hotel de koning te rijk!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, vooraf reserveren
Parkeerkosten
€29,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Mauritshuis (Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen)

Musea
Plein 29

Het Mauritshuis toont het bekendste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de bescheiden, maar wereldberoemde collectie.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 p.n.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja, vooraf reserveren

Parkeerkosten

€29,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 17.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.45 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro