Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Grenzeloos genieten in een 4*-landgoedhotel in Twente bij de Duitse grens incl. ontbijt en wellness

Landgoed de Holtweijde
Lattrop-Brekelenkamp, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
87,53
totaal: 197,91 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 17 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-landgoedhotel in Twente bij de Duitse grens incl. ontbijt en wellness

Rust en ontspanning... Dat staat centraal bij je verblijf in het viersterren landgoedhotel de Holtweijde in Twente. Naast dat je heerlijk kan ontspannen in het hotel in het health & wellnesscentrum, waar diverse behandelingen worden aangeboden, kan je ook heerlijk eten in het restaurant van het hotel. De kinderen kunnen zich hier prima vermaken in de vogelnest schommel, op de trampolines of bij de tafeltennistafel. Zelf kan je lekker een balletje slaan op de tennisbaan of je swing oefenen met golf op de driving range. Het hotel ligt in Lattrop, een rustige, natuurrijke plek in Twente bij de Duitse grens. Een super mooie omgeving die je moet verkennen! Het landgoed wordt omringd door monumentale eiken en beuken in een essenlandschap. Een aanrader is om een fiets te huren en daarmee de omgeving in te trekken. Met een kwartiertje ben je al met de fiets bij de Duitse grens. Ook liggen er leuke plaatsjes zoals Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal in de buurt. Tijdens dit verblijf is het sowieso genieten geblazen!

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Grenzeloos genieten in een 4*-landgoedhotel in Twente bij de Duitse grens incl. ontbijt en wellness

Landgoed de Holtweijde
Lattrop-Brekelenkamp, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uniek landgoedhotel van 4 sterren!
  • Toegang tot de wellness
  • Vele faciliteiten in en bij het hotel
  • Rustig gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving bij de Duitse grens
  • Tip: maak fietstochten naar Ootmarsum, Denekamp en Oldenzaal
Tips in de omgeving

Tierpark Nordhorn
Tierpark Nordhorn ligt op ongeveer 10-15 KM van het hotel. Met de fiets ben je er in 35 minuten en met de auto een kleine 20 minuten. Het is een super leuke dierentuin aan het water. Spot Europese wilde katten, leer 4 diersoorten kennen van de Afrikaanse Savanne en leer alles over het voeren van de dieren in de show-voederkeuken. De kinderen kunnen spelen en knuffelen met de dieren bij de kinderboerderij. Voor jong en oud is er wat te beleven!

Cosmos sterrenwacht
Op 3 KM van het hotel ligt de Cosmos Sterrenwacht. Als je geïnteresseerd bent in het heelal of er gewoon meer over wil weten, is dit zeker een aanrader! Hier kan je door telescopen kijken, liveshows zien in het astro theater en planetarium en genieten van de stilte in een donker Lattrop. Het heelal kan je zelfs van dichtbij meemaken! De passievolle medewerkers vertellen je graag wat je ziet en wat je meemaakt wanneer je door de telescoop kijkt. Ook dit is een erg leuk uitje voor jong en oud! De Cosmos Sterrenwacht behoort tot één van de grootste sterrenwachten in Nederland!

Kunststadje Ootmarsum
Het autentiek middeleeuws stadje Ootmarsum, ook wel het kunststadje van Oost-Nederland genoemd, ligt op ongeveer 8 KM. Hier vind je onder andere vakwerkhuisjes, kinderdorpjes en waterputten. Hier heb je ook een erg leuk openluchtmuseum waar je een goede uitleg krijgt over het leven van vroeger. Ook zit hier de bierbrouwerij van Othmar Bier. Als je een speciaalbier liefhebber bent, kan je hier een tour doen door de brouwerij en ter afsluiting neerploffen op het terras met een lekker koud biertje.

Landgoed de Holtweijde
Spiekweg 7,
Lattrop-Brekelenkamp, Nederland
Kaart
Spiekweg 7, Lattrop-Brekelenkamp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Landgoed de Holtweijde is een 4*-accommodatie en een oase van rust in de natuurrijke omgeving van Overijssel. Verblijf hier in een landhuissuite, royalsuite of een cottage. Er zijn vele faciliteiten op het landgoed zoals een binnenzwembad met een zonneterras. Voor de kinderen staat een vogelnest schommel, trampoline en tafeltennistafel. Bij het hotel kan je fietsen huren om de omgeving te ontdekken. De sportievelingen kunnen een balletje slaan op de tennisbaan, golfen, sporten in de kinesis studio of pitch & putten. Tegen betaling kan je gebruik maken van behandelingen in het health en wellnesscentrum. Voor meer vermaak kan je terecht in de biljartkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ootmarsum

Steden
Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om de vele kunstgalerieën en wordt wel de 'Kunststad van het oosten' genoemd.

Nordhorn

Steden
Nordhorn

Vooral winkelliefhebbers halen hier hun hart op. Met een breed aanbod aan winkels is er voor ieder wat wils. Aan de rand van de stad vind je Tierpark Nordhorn.

Burcht Bentheim

Bezienswaardigheden
Schloßstraße

Van verre is hij al te zien: de stoere, uit zandsteen opgetrokken burcht van Bentheim. Laat u tijdens een rondleiding vertellen over het vroegere leven van de kasteelbewoners.

Bad Bentheim

Steden, Spa en Wellness
Bad Bentheim

Dicht bij de grens met Nederland en Noordrijnwestfalen gelegen, biedt Bad Bentheim als modern kuuroord volop zwem- en wellnessplezier in thermen en zwembaden.

Preston Palace

Eten en drinken, Nachtleven, Attractieparken
Laan Van Iserlohn 1

Preston Palace is hét uitgaans- en entertainment centra van Twente. Van een dagje zwemmen in het subtropische zwem- en saunaparadijs naar een indoor-kermis. Preston Palace heeft alles!

Bolletje koffieschenkerij en museum

Musea
Grotestraat 182

Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje ‘troost’ gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houd van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerijwinkel is daar volop in bedrijf. Alle producten van Bolletje zijn er te koop, plus de aanlokkelijkste cadeaupakketten.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
Vrije toegang tot de sauna's elke dag van 17.00 t/m 19.00 uur. Buiten deze uren kun je tegen betaling een bezoek reserveren.

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro