Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische binnenstad van Warschau vanuit een hotel in het centrum incl. vlucht!

Polonia Palace
Warschau, Mazovië, Polen bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
258,91
totaal: 545,27 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 3, 4, 5 of 6 dagen de historische stad Warschau vanuit een hotel in het centrum incl. vlucht!

Warschau is een stad met de perfecte mix van oud en nieuw en bevat dan ook een hoop monumenten uit veel verschillende tijden. Warschau is een stad met een rijke geschiedenis, en dit is overal in de stad te zien! Duik in de geschiedenis door het bezoeken van musea, een tour door de stad met of zonder gids of huur een fiets & ontdek het zelf. Breng ook vooral een bezoek aan 1 van de 60 musea in de stad. De meeste musea hebben één dag in de week wanneer de toegang gratis is, extra mooi meegenomen dus! Ook ligt het Polonia Palace Hotel in het hartje van Warschau, waardoor alle bezienswaardigheden op een steenworp afstand liggen.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Ontdek de historische binnenstad van Warschau vanuit een hotel in het centrum incl. vlucht!

Polonia Palace
Warschau, Mazovië, Polen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Warschau vanaf luchthaven naar keuze
  • Optioneel dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is gelegen in het hartje van de stad!
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Tip: bezoek paleis Wilanów op een zondag en krijg GRATIS toegang!
Wat is er te doen in Warschau?

Neem een kijkje bij Wilanów
In het zuiden, net iets buiten de stad van Warschau, vind je het paleis Wilanów. Dit paleis is bijna een directe kopie van het paleis Versailles! Je kunt hier het paleis en de tuinen komen bezichtigen, voor een kleine prijs. Op de donderdag kun je de tuinen gratis bezoeken, en op de zondag kun je het paleis gratis bezoeken.

Bewonder het standbeeld van de Kleine Opstandeling
Mały Powstaniec, het monument van de Kleine Opstandeling, is een beroemd bronzen beeldhouwwerk dat onthuld werd in 1983. Het standbeeld herdenkt de kindsoldaten uit de Tweede Wereldoorlog die vochten en stierven tijdens de Opstand van Warschau in 1944.

Wandel door het Lazienki park
Wie graag wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, zal direct uitkomen bij het Lazienki park. Dit park is het grootste park van Polen en is onder andere erg geliefd door de koninklijke gebouwen in het park. Het park is in de 17de eeuw ontworpen en aangelegd, en huidig nog steeds te bezoeken. Hier kun je rustig wandelen, een boekje lezen, of het Palac Lazienkowski bewonderen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Polonia Palace
Al. Jerozolimskie 45,
Warschau, Polen
Kaart
Al. Jerozolimskie 45, Warschau, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Polonia Palace Hotel is een modern 4*-hotel, gelegen in het hart van het centrum. Deze wijk in Warschau heeft een gunstige ligging ten opzichte van de winkelstraten. De kamers beschikken over airconditioning, Wi-Fi, minibar, kluisje, een lcd-televisie met satellietzenders, bureau, telefoon en verduisterende gordijnen. Elke badkamer is voorzien van een bad/douchecombinatie, designer toiletartikelen, gratis toiletartikelen en een föhn. Je kunt hier ter plaatse genieten van meerdere wellness voorzieningen, zoals gezichtsbehandelingen, bodyscrubs en lichaamsbehandelingen. Ook is er een fitnesscentrum waar je 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Om de dag goed te beginnen serveert het hotel dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
PLN 80
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Sauna
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Paleis van Cultuur en Wetenschap

Musea
Plac Defilad 1

Dit geschenk van de Sovjet Unie telt 42 verdiepingen. In het gebouw zitten bioscopen, theaters en musea.

Warschau

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Aleje Jerozolimskie 44

Warschau beschikt over vele monumenten, parken, paleizen en historische gebouwen. Warschau staat ten slotte niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Krakowskie Przedmieście

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Krakowskie Przedmieście

Deze straat wordt ook wel beschouwd als de mooiste straat van Warschau en zelfs van heel Polen. Hier vind je prachtige huizen en paleizen.

Sint-Johanneskathedraal

Bezienswaardigheden
Kanonia

Deze kathedraal is één van de oudste kathedralen van Warschau. Hier vind je o.a. het graf van de eerste president van Polen.

Stare Miasto

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Stare Miasto

In deze buurt vind je onder andere het historische marktplein. Hier kun je genieten van vele winkeltjes en cafés.

Lazienki Park

Natuur & Parken
Ujazdów

Maak een wandeling door dit prachtige park, waar de brede lanen onder andere leiden naar het Chopin Monument en een oude oranjerie.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

PLN 80

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro