Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

5*-stedentrip naar de historische stad Zagreb incl. vlucht en hotel in het centrum

Sheraton Zagreb Hotel
Zagreb, Zagreb, Kroatië bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
252,51
totaal: 538,87 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 3, 4, 5 of 6 dagen in de historische stad Zagreb incl. vlucht en 5*-hotel in het centrum

Het Sheraton Zagreb Hotel is een luxueus vijfsterren hotel gelegen in het hart van Zagreb, Kroatië. Op loopafstand van het hotel vind je terrasjes, winkels en restaurants. Het centrale plein van de stad ligt op ongeveer één kilometer afstand. Kom na een lange dag lekker eten in het restaurant of op het terras van het hotel. Voor een afzakkertje bezoek je de gezellige bar. Verder vind je bij het hotel een wellnesscentrum, fitnessruimte en verwarmd binnenzwembad. Hoe heerlijk is dat? Zagreb is bovendien een stad waar je je absoluut niet hoeft te vervelen. Ontdek de musea, bezoek de botanische tuinen of duik het bruisende nachtleven in. Maak kennis met de historische bezienswaardigheden - zoals de kathedraal, het kasteel en de Lotrscak Tower - tijdens een fietstocht, ga wandelen of laat je rondrijden met een Hop On Hop Off bus. Tot slot kun je vanuit de stad diverse dagtochten maken. Zo is het Plitvice Lakes National Park een prachtige plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

5*-stedentrip naar de historische stad Zagreb incl. vlucht en hotel in het centrum

Sheraton Zagreb Hotel
Zagreb, Zagreb, Kroatië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief ontbijt
  • Retourvlucht Zagreb vanaf luchthaven naar keuze
  • Verblijf in een luxueus 5*-hotel met zwembad in het centrum!
  • Busstation en tramhalte zitten op 170 meter van het hotel
  • Tip: neem de kabelbaan naar de hoogste top Sljeme van het Medvednica-gebergte
Wat is er te doen in de omgeving?

Bewonder de St. Marcus kerk
De Kerk van St. Marcus is één van de bekendste plekken in Kroatië en mag je zeker niet missen tijdens je stedentrip. Kenmerkend aan de kerk is het dak met de gekleurde dakpannen. De dakpannen vormen aan de ene kant een gekleurd patroon en aan de andere kant het wapen van Zagreb en Kroatië.

Maak een ritje in de kortste kabelbaan ter wereld!
Zagreb heeft de kortste kabelbaan ter wereld. De kabelbaan, ook wel Ilica genoemd, brengt je van het onderste gedeelte van de stad naar het boven gedeelte van de stad en duurt ongeveer 55 seconden. Het is ook goed te belopen maar een ritje kost je maar €0,70 cent en dan heb je wel in de kostte kabelbaan ter wereld gezeten!

Nationaal Park Medvednica
Vanuit de stad Zagreb kan je ook een kabelbaan nemen naar de hoogste top van het Medvednica-gebergte, Sljeme. Hier heb je vele wandelpaden die je door bossen voeren, naar watervallen, grotten en oude mijnen. Op de flank van het gebergte ligt de middeleeuwse burcht Medvedgrad, erg interessant om ook te bezoeken!

De Botanische Tuin
Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad en in een oase van rust terechtkomen? Bezoek dan de Botanische Tuin van Zagreb! Deze vind je ten westen van het station. Je treft hier meer dan 10.000 verschillende plantensoorten aan.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Sheraton Zagreb Hotel
Kneza Borne 2,
Zagreb, Kroatië
Kaart
Kneza Borne 2, Zagreb, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit moderne luxe vijfsterren hotel ligt in het centrum. De wijk Ban Jelačić ligt op loopafstand. Een halte van het openbaar vervoer bevindt zich direct buiten het hotelgebouw. Hier word je hartelijk verwelkomd door meertalig personeel bij de 24-uurs receptie in de lobby. Er is gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes. In het hotel vind je ook een kiosk en een tv-kamer. In de kamers zit een airconditioner en een verwarming. Verder zijn ze voorzien van onder andere een kluisje, minibar en bureau. Geniet van een zwemsessie in het verwarmde water van de binnen- en buitenbaden. Neem een verfrissend drankje aan de bar bij het zwembad en ontspan in de hot tub. Tevens is er een fitnessruimte, wellnessmogelijkheden en een casino.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
EUR 16 per dag.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Zagreb

Bezienswaardigheden, Steden
Zagreb

Zagreb heeft vele bezienswaardigheden en prachtige oude architectuur. De afwisseling van het levendige centrum, boeiende musea, kunstgalerijen en groene parken maken de stad zeker een bezoek waard.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Rogaška Slatina

Steden, Spa en Wellness
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Ptuj

Bezienswaardigheden, Steden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Celje

Bezienswaardigheden, Steden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Marburg an der Drau

Bezienswaardigheden, Steden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

EUR 16 per dag.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro