Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe 4*-Hilton hotel in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug incl. optioneel ontbijt

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Soestduinen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
59,50
totaal: 136,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een luxe 4*-Hilton hotel in een bosrijke omgeving in Soestduinen incl. optioneel ontbijt

Verblijf in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Een ideale plek om helemaal tot rust te komen, maar ook voor een sportieve activiteit of een dagje uit ben je hier aan het juiste adres! Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op de naast gelegen 9-holes golfbaan Soestduinen. Wil je een dagje op pad? Met 20 minuten rijden ben je al in Amersfoort. De binnenstad is een ware belevenis om te bezoeken! Ontdek de oude stadsmuren; de koppelpoort is de toegang tot het uitgebreide winkelcentrum. Breng ook een bezoek aan het Nationaal Militair Museum gelegen op 4 km van het hotel, maar ook Paleis Soesdijk of Dierenpark Amersfoort zijn een bezoek waard. Natuurliefhebbers kunnen op ontdekking in de prachtige bossen in de directe omgeving. Maak de mooiste wandelingen of huur een fiets bij de receptie en maak een fietstocht door het Utrechtse Heuvelrug. Na een heerlijke dag er op uit te zijn geweest, neem je een duik in het zwembad of ontspan je in de sauna en het Turks stoombad.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe 4*-Hilton hotel in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug incl. optioneel ontbijt

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Soestduinen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief ontbijt
  • Inclusief entree tot de Health Club met 24-uurs fitness, zwembad, sauna en stoombad
  • Hotel gelegen naast 9-holes golfbaan Soestduinen
  • Mogelijkheid tot het huren van fietsen bij de receptie (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug
Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek bijzondere verhalen bij Kasteel de Haar
Kasteel de Haar is het meest grote en luxueuze kasteel van Nederland! Het kasteel geeft een inkijkje in het leven van de familie van Zuylen in de 20ste eeuw. Ontdek en kom meer te weten over de prachtige kamers. Bewonder de ridderzaal, de bibliotheek, de balzaal, de eetzaal en alle andere prachtige kamers. Maak een prachtige wandeling door het park en de tuinen van het kasteel. Het park is ruim 55 hectare groot en heeft o.a. een rozentuin, de Romeinse tuin en het Grote Cour. Bezoek het hertenkamp en verdwaal in het doolhof.

Utrechtse Heuvelrug, een gebied vol pracht en praal:
Utrecht ligt aan de rand van De Utrechtse Heuvelrug. Het gebied strekt zich uit van Bilthoven tot aan plaatsen als Doorn en Amerongen. Het recreatiegebied rondom Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft veel te bieden. Zowel op sportief gebied als voor ontspanning is er voldoende afwisseling. Zo is er in Amerongen een Tabaksmuseum en vindt je bij Rhenen het Ouwehands Dierenpark. In het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt het landgoed De Ruiterberg. Op De Heuvelrug bevinden zich veel eeuwenoude bossen met kastelen en buitenplaatsen. Ook de directe omgeving van het hotel is rijkelijk voorzien van prachtige bossen en buitenhuizen. Heide, graslanden, vennen en bossen wisselen elkaar af, een ideaal gebied om te wandelen en te fietsen!

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6,
Soestduinen, Nederland
Kaart
Van Weerden Poelmanweg 4-6, Soestduinen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in een bosrijke omgeving, naast golfbaan Soestduinen en op 20 minuten van het centrum van Amersfoort. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het restaurant kun je terecht voor lunch en diner. De gerechten die worden geserveerd zijn geïnspireerd op de Europese keuken, maar met een frisse en moderne twist. Een perfecte plek om te ontspannen is de Juno bar. De bar serveert koffie, thee en kleine snacks, maar ook kun je hier genieten van een goed glas wijn, een biertje of een cocktail. Tijden je verblijf kun je gebruik maken van de health club met spa, Turks stoombad en Zweedse sauna. Daarnaast is er een fitnessruimte en is er een zwembad in Romeinse stijl. De kamers zijn ondanks gerenoveerd en zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een kluisje, zithoek, een bureau en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Militair Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Velengde Platzerweg 1

In het NMM, op de voormalige vliegbasis Soesterberg, krijg je een indruk van hoe de Nederlandse krijgsmacht er uitzag in het verleden, hoe ze er nu uit ziet en in de toekomst eruit zal zien.

Thermen Soesterberg

Spa en Wellness
Frits Koolhovenweg 8

In Thermen Soesterberg draait alles om ervaren en beleven. Alle wellnessfaciliteiten zijn er om de zintuigen te raken. Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft.

Rob Wiegers Ballonvaart BV

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Peter Van Den Breemerweg 9

Rob Wieger Ballonvaart BV biedt ballonvaarten aan waarvan u zelf de locatie kan bepalen. Hierbij zijn er verschillende arrangementen beschikbaar die u bij hem kan boeken.

Dierenpark Amersfoort

Dierentuinen en aquaria
Barchman Wuytierslaan 224

Dierentuin in het westen van Amersfoort met ongeveer 150 verschillende diersoorten.

Stellingkorenmolen De Windhond

Bezienswaardigheden, Cultuur
Molenstraat 30

Stellingkorenmolen De Windhond is een herbouwde molen die nu een toeristische trekpleister is op het hoogste punt van de Soester Eng

Museum Oud Soest

Musea, Cultuur
Steenhoffstraat 46

Museum Oud Soest geeft u de mogelijkheid om terug te kijken naar het vroege leven van Soest

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro