Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in de culturele hoofdstad van het noorden: Groningen

Flonk Hotel Groningen Zuid, BW Signature Collection
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
42,50
totaal: 93,- *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Genieten in de culturele hoofdstad van het noorden: Groningen en verblijf in een 4*-hotel

Het Flonk Hotel Groningen Zuid ligt in Groningen-Zuid. Het hotel beschikt over het uitstekende restaurant Meerwold en een sfeervolle bar. In het rustgevende binnenzwembad is het goed vertoeven. Dankzij de ligging aan natuurgebied Hoornsemeer is het uitzicht fantastisch. Wil je op vrijdag of zaterdag naar de stad? Reserveer dan de gratis Shuttle Service bij de hotelreceptie. Het hotel ligt op 4 km van het centrum van Groningen en station Groningen. De vele musea, historische gebouwen maar ook de verscheidene terrassen, cafés en restaurants zorgen voor urenlang vermaak. Groningen wordt niet voor niets de culturele hoofdstad van het noorden genoemd. Vooral het Groninger Museum is een aanrader, evenals het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Of ontdek de stad vanuit een rondvaartboot en vaar langs eeuwenoude pakhuizen en onder de vele bruggen door. Trek je liever de natuur in? De Hoornseplas met haar omliggende natuurgebieden omvat maar liefst 300 hectare. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen en genieten van al het groen.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen

Verblijf in de culturele hoofdstad van het noorden: Groningen

Flonk Hotel Groningen Zuid, BW Signature Collection
Groningen, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel op 4 km van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Martinitoren of het Groninger museum
Wat is er te doen in de omgeving?

Shop in de leukste straten van Groningen
Voor de shopliefhebbers is de Herestraat de belangrijkste winkelstraat in de stad, maar het is zeker niet de enige straat die zo leuk en gezellig is. Wie buiten de Herestraat kijkt zal zien dat Groningen meer mooie straten te bieden heeft. Neem ook is een kijkje bij de Zwanestraat en de Folkingestraat. In de Folkingestraat moet je zeker een bezoek brengen aan de kruidenierszaak Le Souk waar je even het idee hebt dat je in het Midden-Oosten bent.

Bezoek De Hoge der A & de Lage der A
Als je denkt aan wat te doen in Groningen zul je vast niet meteen denken aan een bezoek brengen aan de havens van Groningen. Toch behoren de Hoge der A en de Lage der A tot de meest fotogenieke plekken in Groningen. De Hoge der A vindt je middenin het centrum van de stad waar je vanaf de Brugstraat een prachtig plaatje kunt schieten van de mooiste, oude pakhuizen en schepen in de gracht. De lage der A bevindt zich ook in het centrum en is een deel van het Hoge der Aa.

Het Groninger Forum
Na jaren wachten was het op 29 november 2019 eindelijk zover, de opening van dé nieuwste trots van Groningen, het Forum. Het Forum is de nieuwste hotspot van Groningen met onder andere een bioscoop, een bibliotheek waar je heerlijk een boekje kunt lezen, vergaderruimtes, diverse kleinere musea, restaurants en barretjes. Maar hét hoogtepunt van het Forum is toch wel het dakterras op de tiende verdieping. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op de Martinitoren (Olle Grieze) en de rest van de stad.

Flonk Hotel Groningen Zuid, BW Signature Collection
Laan Corpus den Hoorn 300,
Groningen, Nederland
Kaart
Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Flonk Hotel Groningen Zuid ligt aan het Hoornsmeer in Groningen stad. Het meer is uitstekend geschikt voor recreatie. Bij het hotel kan je fietsen of een boot huren (tegen betaling) en wandelroutes krijgen. Als je bent uitgewaaid kan je een duik nemen in het binnenzwembad van het hotel. Tevens is er een restaurant waar je terecht kan voor een culinair diner. Bij de bar kan je genieten van een drankje. Bij het hotel kan je gratis parkeren. De kamer is standaard voorzien van onder andere koffie- en theefaciliteiten, een kluis, bureau en gratis Wi-Fi. Verder heeft het een eigen badkamer met inloopdouche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Paterswoldsemeer

Natuur & Parken
Paterswoldsemeer

Dit meer is uitgeroepen tot één van de mooiste plekken ter wereld. Het totale gebied is zo'n 900 ha. groot en is verbonden met het Hoornsemeer. Er zijn vele recreatiemogelijkheden.

Groninger Museum

Cultuur, Musea
Museumeiland 1

Een unieke ervaring is een bezoek aan het Groninger Museum. Het is een mooi modern gebouw met veel prachtige moderne kunst.

Het Nederlands Stripmuseum

Musea, Bezienswaardigheden
Westerhaven 71

In het Nederlandse Stripmuseum kom je alles te weten over strip- en filmhelden van vroeger en nu. Leer echte tekeningen te schetsen of kom erachter hoe een stripverhaal tot stand komt.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Museum aan de A

Musea
Brugstraat 24

Ben je geïnteresseerd in de scheepvaart? Breng dan vooral een bezoek aan dit museum. Het museum heeft een uitgebreide collectie waarvan een groot deel te zien is in de museumzalen.

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Belangrijke informatie

Let op:
- de gratis shuttle gaat op de volgende tijden: Vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur

Openingstijden zwembad:
Maandag: 06.00 – 15.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur
Dinsdag: 06.00 – 15.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur
Woensdag: 06.00 – 12.30 uur en van 18.30 – 22.00 uur
Donderdag: 06.00 – 15.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 06.00 – 12.30 uur en van 19.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 06.00 – 22.00 uur (Tussen 09:00 – 13:00 uur is er een half bad beschikbaar i.v.m. zwemles)
Zondag: 06.00 – 22.00 uur

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief of bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking, afhankelijk van het gekozen arrangement

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro