Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten het centrum van Amsterdam incl. ontbijt

Jan Luyken Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
87,73
totaal: 196,41 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen in het Jan Luyken Hotel Amsterdam incl. ontbijt

In het chique Museumkwartier van de Amsterdamse binnenstad staat het charmante 4-sterren hotel Jan Luyken. Het is gevestigd in een authentiek herenhuis aan de Jan Luijkenstraat, in één van de beste buurten van de stad. De straat én het hotel zelf zijn vernoemd naar Jan Luyken, de beroemde dichter en etser. Bewonder hier de prachtige herenhuizen met art deco elementen, zoals tegeltableaus. De stijlvolle hotelkamers hebben royale ramen die je een fantastisch uitzicht op de mooie omgeving bieden. Er is een fijn ontbijtrestaurant, een hotelbar, een loungeruimte, een bibliotheek en gratis snelle WiFi. Op een steenworp afstand vind je de vermaarde musea aan het Museumplein. Je wandelt bijvoorbeeld zo het Van Goghmuseum binnen om te genieten van de enorme collectie kunstwerken van Vincent van Gogh. Of wat dacht je van de hedendaagse kunst in het Stedelijk Museum, de Hollandse Meesters in het Rijksmuseum en de inspirerende moderne kunstwerken in het Moco Museum? Ook het Concertgebouw, het Vondelpark en de chique P.C. Hooftstraat liggen om de hoek! De rest van het fraaie centrum zijn perfect te verkennen middels een wandeling of een fietstour. Verder is een rondvaart door de Amsterdamse grachten een echte aanrader! Wat je nog meer niet mag missen: het Koninklijk Paleis op de Dam, het Anne Frank Huis en de Heineken Experience. Heb je zin in uitgaan? Dan moet je in de cafés, clubs, theaters en restaurants op het Leidseplein en het Rembrandtplein zijn.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten het centrum van Amsterdam incl. ontbijt

Jan Luyken Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Jan Luyken Hotel Amsterdam
Jan Luijkenstraat 58,,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Jan Luijkenstraat 58,, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro