Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Casteau

Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons
Casteau, Henegouwen, België bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
69,27
totaal: 155,79 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons

Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons bevindt zich in een bosrijke omgeving net buiten het dorp Casteau. Je kunt hier gratis gebruik maken van het bubbelbad, de sauna en de fitnessruimte. Alle kamers van het hotel beschikken over een bureau, gratis Wi-Fi en een flatscreen-tv met satellietzenders. De kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met een bad of douche. In het restaurant naast het hotel worden traditioneel Franse gerechten en internationale specialiteiten geserveerd. In de avonduren kunt je heerlijk ontspannen met een drankje in de bar met een uitgebreide keus aan Belgische en regionale bieren.
Het Van Gogh-huis en Kasteel van Belœil zijn een paar culturele hoogtepunten om te bekijken. Ook mag een bezoek aan Paira Daiza-dierentuin (15 km) niet ontbreken. Dit is een enorme dierentuin van 65 hectare groot.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Casteau

Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons
Casteau, Henegouwen, België bekijk op kaart
Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons
Chaussée de Bruxelles 38,
Casteau, België
Kaart
Chaussée de Bruxelles 38, Casteau, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel & Aparthotel Casteau Resort Mons is gelegen in een bosrijke omgeving, net buiten het dorp Chateau. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een flatscreen-televisie, bureau, telefoon, elektrische waterkoker en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi in het gehele hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Pairi Daiza

Dierentuinen en aquaria
Domaine De Cambron, 7940 Brugelette

Dit park is de leefwereld van talloze exotische dieren, zoals o.a. de witte tijgers, olifanten, giraffes en de babypanda Tian Bao. Na een dag vol indrukken kun je weer helemaal tot rust komen in het hotel!

Waterloo Battlefield

Bezienswaardigheden
Waterloo Battlefield

De Slag bij Waterloo was een veldslag bij Waterloo waarbij Napoleon Bonaparte op 18 juni 1815 definitief werd verslagen.

Mémorial 1815 Museum

Musea
Memorial 1815 Museum

In dit museum vindt u alles over de slag bij Waterloo. Het ondergrondse Mémorial 1815 fungeert als de entree tot het slagveld.

Le Bois du Casier

Musea
Rue Du Cazier 80

Le Bois du Cazier, ten zuiden van Charleroi is een plek vol leven in een industrieel gebied. Deze plek, waar een grote mijnramp plaatsvond, is een interessant en volledig museum over kolen, staal en glas.

Abdijkerk Saint-Saulve

Bezienswaardigheden
Rue Jean Jaurès

De kerk maakte deel uit van een benedictijnenabdij gesticht in de 11e eeuw. In de middeleeuwen werd het plafond verlaagd bij een van de renovaties en daardoor is het er nu zo duister.

Belfort van Charleroi

Bezienswaardigheden
Rue Du Fond Jacques 6

Het belfort van Charleroi is het belfort aan het stadhuis van de Waalse stad Charleroi. Het dateert uit 1936 en werd ontworpen door Joseph André.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.15 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro