Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in het hart van het historisch centrum van Leuven

Penta Hotel Leuven
Leuven, Vlaams-Brabant, België bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
41,76
totaal: 105,47 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet in een 4*-hotel in de bruisende en historische stad Leuven

Geniet in de Belgische stad Leuven. De gezellige en levendige stad heeft een relaxte sfeer waar veel te doen is! In het historische centrum van Leuven liggen verschillende pleinen. Een van de drukst bezochte pleinen is de Grote Markt, geniet op het terras waar het heerlijk vertoeven is onder het genot van een typisch Leuvens biertje. De stad heeft niet voor niets de bijnaam 'Bierhoofdstad van België'. Wil je op je gemak de stad ontdekken? Huur dan een fiets of e-bike en ontdek alle bezienswaardigheden van de stad. Enkele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken zijn de universiteitenbibliotheek, Sint-Pieterskerk en de Sint-Michielskerk. Om te shoppen ben je in Leuven ook op de juiste plek. De populairste winkelstraat is de Diestestraat, hier vind je de bekende winkels. Voor leuke en unieke boetiekjes wandel je naar de Mechelsestraat en de Parijsstraat. Na een heerlijke dag neem je plaats in één van de gezellige restaurants.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel in het hart van het historisch centrum van Leuven

Penta Hotel Leuven
Leuven, Vlaams-Brabant, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Op loopafstand van de oude markt
  • Ontdek de omgeving per fiets
  • Hotel ligt 400 meter van de Grote Markt
  • Met 20 minuten ben je met de trein in Brussel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan het Groot Begijnhof van Leuven
Penta Hotel Leuven
Alfons Smetsplein 7,
Leuven, België
Kaart
Alfons Smetsplein 7, Leuven, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Midden in het centrum van Leuven vind je het Penta Hotel Leuven. Het hotel is ligt 400 meter van de Grote Markt en op slechts enkele minuten van gezellige cafés en restaurant. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, een bar en gratis Wi-Fi in openbare ruimtes. In de bar geniet je van verschillende Belgische bieren. Het hotel is voorzien van 103 hotelkamers verdeeld over vijf verdiepingen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, bureau en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 20,00 per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per verblijf, per huisdier (max 1)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Het Stadhuis Leuven

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt 9

Ze noemen het zelf 'de mooiste stadhuisgevel ter wereld' en dat is hun goed recht. Dit imposante gotische gebouw is niet te missen. Hoe langer je blijft kijken, hoe meer je ontdek op de prachtige gevel.

Leuven

Steden
Grote Markt

In het bruisende Leuven is van alles te beleven. Bezoek de mooie gebouwen en pleinen en strijk neer op één van de gezellige terrasjes.

Oude Markt Leuven

Pleinen
Oude Markt

Op een korte afstand van de Sint-Pieterskerk, vind je de Oude Markt. Een plein omringd door prachtige herenhuizen. Dé ontmoetingsplek van Leuven, waar bij mooi weer de vele terrassen snel volstromen.

De Sint-Pieterskerk Leuven

Kerken en kathedralen
Grote Markt 1

Draai je om en verbaas je over de schoonheid van het gotische gebouw. De rooms-Katholieke Sint-Pieterskerk uit de 15de eeuw is een kunstwerk op zichzelf. Meerdere blikvangers staan binnen tentoongesteld, zoals 'Het Laatste Avondmaal' van Dieric Bouts.

Pajottenland

Natuur & Parken
Pajottenland

In dit natuurgebied beland je in een oase van ruimte, groen en stilte. Verken het gebied met de vele fiets- en wandelroutes.

De Brusselpoort

Bezienswaardigheden
Van Benedenlaan 4

De Brusselpoort is de enige overgebleven stadspoort die Mechelen nog kent. De poort stamt uit de 13e eeuw en was onderdeel van de stadsmuren die je vroeger rondom Mechelen aantrof.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per verblijf, per huisdier (max 1)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 20,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 13:30 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro