Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Boek een 4* Mercure hotel in het Blankenberge

Mercure hotel Blankenberge Station
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
59,17
totaal: 137,29 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in 4*-Mercure hotel Blankenberge Station

Geniet in het luxueuze en splinternieuwe Mercure hotel in Blankenberge. Geniet een dagje aan het strand dat zich op loopafstand bevindt. Maak een heerlijke strandwandeling of slenter over de boulevard. Vanuit het hotel kun je prima een uitstapje maken. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige stad Brugge. Naast het winkelen zijn er vele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Een boottochtje over de Brugse reien mag eigenlijk niet ontbreken. Andere kustplaatsen, zoals Oostende een Knokke zijn binnen een half uur te bereiken. Even terug naar eigen land? Bezoek dan Sluis, een gezellig dorpje net over de grens. De winkels zijn in Sluis elke zondag geopend.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Boek een 4* Mercure hotel in het Blankenberge

Mercure hotel Blankenberge Station
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Brugge

Met de mooie grachten en eeuwenoude bruggetjes is Brugge een heerlijke stad om doorheen te slenteren. Auto's worden zoveel mogelijk uit het centrum geweerd waardoor voetgangers en fietsers vrij baan hebben. De intieme eethuisjes, gezellige cafés en mooie terrassen in het stadshart nodigen je uit voor een hapje en een drankje. Het cultuuraanbod in Brugge is ongekend groot.

Mercure hotel Blankenberge Station
Koning Leopold III Plein,
Blankenberge, België
Kaart
Koning Leopold III Plein, Blankenberge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Mercure hotel Blankenberge is een 4*-hotel dat gelegen is op 400 meter van het strand van Blankenberg. Alle luxueuze kamers van het hotel beschikken over een televisie, airconditioning, een bureau, koffiefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Er is een kledingkast aanwezig op iedere kamer. Daarnaast beschikt het hotel over een panoramisch zwembad op het dak, een indrukwekkende lobby en een lounge.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de omgeving
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Belle Epoque Centrum

Musea
Elisabethstraat 24

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vergane glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese burgerij een redelijke welvaart kende.

Serpentarium

Musea
Zeedijk 147

Het Serpentarium bezorgt u een indrukwekkende reis door een oerwoud vol spinnen, hagedissen en kikkers. Van het oerwoud naar de woestijn, hier is het maar een kleine stap. U beleeft de wondere wereld van bijzonder zeldzame soorten. Van de prachtige regenboogboa, de tapijtpython en de panter kameleons tot de zwarte mamba, ‘de koningin de gifslangen’.

Pier Blankenberge

Bezienswaardigheden, Stranden
Zeedijk 261

De pier van Blankenberge is gebouwd in 1933 naar een ontwerp van Jules Soete. De Blankenbergse pier was de eerste aan de Atlantische kust van het Europese vasteland.

SEA LIFE Blankenberge

Dierentuinen en aquaria
Koning Albert-I-Laan 116

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Knokke-Heist

Stranden, Steden
Knokke

Knokke-Heist is in België een drukbezochte badplaats. Je vindt hier mooie stranden, winkels en casino's. Probeer ook zeker het boemeltreintje dat langs de promenade rijdt.

Brugge

Steden
Brugge

De middeleeuwse binnenstad van Brugge staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de historische elementen van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja, in de omgeving

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

15.00-23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro