Gelegen op een duin, met een indrukwekkend uitzicht over het strand vind je het Strandhotel. Waar een culinaire beleving van samensmelt met een stijlvol interieur design van Studio Piet Boon en de gastvrijheid van je omarmd. Het Strandhotel is namelijk ook de thuisbasis van Michelin sterrenchef Sergio Herman. Dè man die de Zeeuwse culinaire tradities wereldwijd op de kaart heeft gezet. Hier vind je zijn restaurantconcepten Pure C en Blueness en in de jachthaven van Cadzand brasserie AIRrepublic. Op alle drie de plekken verdwijn je in zijn voorliefde voor Zeeuwse schaal- en schelpdieren. Dit is proeven en genieten van Zeeland op z'n best.
De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.
Op aanvraag
Ja
€ 12,50 per dag
Vanaf 15:30 uur.
Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.
08.00 - 18.00
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.
De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking
Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.