Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in de natuur van Diepenveen

Hotel Gaia
Diepenveen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
86,32
totaal: 190,59 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 289 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Hotel Gaia in de natuur van Diepenveen

Het Hotel Gaia is gelegen op het fraaie landgoed Rande, in Diepenveen. Dit plaatsje ligt in het natuurrijke Overijssel. Een overnachting in Hotel Gaia brengt je terug in koloniale sferen. Vanaf het hotel heb je de perfecte bestemming om te genieten van de adembenemende natuur. Het landgoed Rande is een oase van rust en in de landelijke omgeving, waar je prachtig kunt wandelen of een fietstocht kunt maken. Zo is een tocht langs de uiterwaarden van de IJssel een aanrader. De Hanzestad Deventer is een bezoek zondermeer waard. Dit historische centrum heeft smalle en eeuwenoude straatjes met tal van winkeltjes en boetieks. De Brink, het stadshart, doet bijna buitenlands aan. Het grote plein met fontein en het statige Waaggebouw wordt omringd door bomen, restaurants en gezellige cafés met terrassen. Op de Brink vind je ook het Bussink’s Koekhuisje waar je de bekende Deventer koek kunt kopen. De stad is beroemd om evenementen zoals de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. De veelzijdige Veluwe met Paleis Het Loo en attractiepark Julianatoren of bijvoorbeeld de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug bereik je binnen 30 autominuten.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in de natuur van Diepenveen

Hotel Gaia
Diepenveen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Hotel Gaia
Schapenzandweg 3,
Diepenveen, Nederland
Kaart
Schapenzandweg 3, Diepenveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Sauna
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Bijenmuseum Diepenveen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Boxbergerweg 46

Altijd al bang geweest voor bijen? Leer ze echt kennen maar vooral leer hoe belangrijk ze zijn voor onze natuur en omgeving bij het Bijenmuseum in Diepenveen. Op een veilige manier kan jong en oud kennis maken met de bijen.

Poppodium Burgerweeshuis Deventer

Cultuur, Theater & concerten
Bagijnenstraat 9

Voetjes van de vloer! Midden in het historische centrum zit poppodium Burgerweeshuis. Met live muziek in verschillende genres, zoals pop, rock, indie en elektronische muziek, zit er altijd wel een optreden voor je tussen.

Theater-restaurant Bouwkunde

Theater & concerten, Eten en drinken
Klooster 2

Geniet van een heerlijk diner in het restaurant. De kaart is geïnspireerd op de Franse keuken. Breng vervolgens een bezoek aan het Theater Bouwkunde, en beleef een intieme show in dit kleine maar zeker bijzondere theater!

Deventer Schouwburg

Theater & concerten
Leeuwenbrug 2

De Deventer Schouwburg heeft een centrale ligging, tegenover het station en direct naast het centrum van Deventer. Kom genieten van een voorstelling in deze mooie Schouwburg.

Museum het Geert Groote Huis

Musea
Lamme Van Dieseplein 4

De betalingsrijkste Deventenaar uit de geschiedenis was Geert Groote (1340 - 1384). Houd u van de Katholieke cultuur en bent u benieuwd hoe deze is veranderd? Dan is het Geert Groote huis speciaal voor u.Dit omdat Geert Groote de grondlegger was van de 'Moderne Devotie'.

Lebuinuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Kerkhof 42

Deze kerk bepaald het aanzicht van Hanzestad Deventer. Met haar charmante toren welke uitkijkt over de omgeving en de IJssel. Trotseer de 220 treden en bewonder het uitzicht!

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.30 - 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro