Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Er even tussenuit in een 4*-hotel nabij Amsterdam en Haarlem

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
58,29
totaal: 137,33 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet in een 4*-hotel nabij Amsterdam en Hoofddorp en nabij het strand van Haarlem

Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport ligt aan de rand van het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp en ligt op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven Schiphol. Pluspunt van dit luxueuze airport hotel is de rustige ligging. Het is zeer goed toeven in de gezellige bar/lounge, waar je de dag afsluit onder het genot van een lekker drankje. Bovendien grenst het hotel aan het Claus Event Center waar onder andere 20 bowlingbanen, diverse restaurants en bars te vinden zijn. Een potje bowlen met de familie of vrienden behoort zeker tot de mogelijkheden. Verder bevinden zich in het hotel een sauna en een 24-uurs winkel. Ook zijn er fietsen te huur voor een heerlijk dagje er tussen uit. In de directe omgeving zijn diverse fiets- en wandelpaden te vinden. Bij Papa's Beach House, gelegen in het Haarlemmermeerse Bos, kun je in relaxte sfeer op het strandje, terras of binnen bij de open haard genieten van een heerlijke lunch, diner of een lekker drankje. En 's zomers kan er zelfs gezwommen worden in het meer! Ook in mum van tijd ben je in het centrum van Amsterdam met de shuttlebus en trein. Maak hier vooral eens een rondvaart door de grachten of bezoek het prachtig gerestaureerde Rijksmuseum. Verder zijn Haarlem, de Keukenhof en het strand van Zandvoort makkelijk bereikbaar vanuit het hotel. In nog geen half uur rijd je naar de winkelstad Haarlem met haar historische centrum en pittoreske winkelstraatjes. Daar vandaan sta je in 15 auto minuten op het uitgestrekte strand van Zandvoort en Bloemendaal. Geweldig toch?

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Er even tussenuit in een 4*-hotel nabij Amsterdam en Haarlem

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Dicht bij de stad én het strand!
  • Vele fiets- en wandelpaden in de directe omgeving
  • Beoordeeld met een 8.1 op Zoover!
  • Hotel gelegen in de groene omgeving van het Haarlemmermeerse Bos
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Courtyard by Marriott Amsterdam Airport
Bosweg 15,
Hoofddorp, Nederland
Kaart
Bosweg 15, Hoofddorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
C.a. €17,50 per auto en dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Artis

Dierentuinen en aquaria
Plantage Kerklaan 40

Artis is een van de bekendste dierentuinen van Nederland. Deze Amsterdamse dierentuin bestaat al sinds 1838 en er zijn veel verschillende soorten dieren te vinden.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

C.a. €17,50 per auto en dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro