Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Gdańsk ontdekken vanuit prachtig 4*-hotel met eigen bierbrouwerij! Incl. vlucht

Craft Beer Central Hotel
Gdańsk, Pommeren, Polen bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
251,53
totaal: 532,63 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Prachtig 4*-hotel met eigen bierbrouwerij! Midden in havenstad Gdańsk! 3,- 4,- 5,- of 6 dagen incl. vlucht

Gdańsk, de plek waar je je nooit verveelt! Gelegen aan de Baltische kust in het noorden van Polen heeft deze stad een hoop te bieden. Per boot de stad vanaf het water bekijken. Via de kleurrijke straten te voet op ontdekking gaan om te zien wat er om de volgende hoek te vinden is. Ga bijvoorbeeld Poolse hapjes en wodka proeven in een gezellige taverne. Wil je meer actie? Maak dan een Segway tour door de oude binnenstad, als je liever de rust opzoekt, breng dan een bezoek aan Oliwa park.
Natuur, cultuur, historie het is allemaal te vinden in het mooie Gdańsk!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Gdańsk ontdekken vanuit prachtig 4*-hotel met eigen bierbrouwerij! Incl. vlucht

Craft Beer Central Hotel
Gdańsk, Pommeren, Polen bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Gdańsk vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Tip: maak een toffe foto voor de gigantische 3D letters van Gdańsk
Wat je zeker gezien moet hebben op deze stedentrip!

Bierbrouwerij
Het hotel heeft een eigen bierbrouwerij, hoe tof is dat! Na een dag op verkenning te zijn geweest neerploffen, en genieten van alle heerlijke speciaal bieren die dit hotel te bieden heeft. Met diverse bieren op de tap is er voor iedere bierliefhebber een goed glas te vinden. Wist jij dat Jopen bier een specialiteit van Gdańsk is? Bij of ná een lekker biertje hoort natuurlijk ook wat te eten. Restaurant PG4 heeft een uitgebreide kaart vol heerlijke kleine, grote en bijzondere gerechten. Zo serveren zij bijvoorbeeld ijs met vissaus of chocolade met chili. Maar ook een "gewone" ribeye steak staat op de kaart dus geen zorgen!

Neptunus fontein
Bronzen beeld van de zeegod Neptunus. Volgens de legende kwam er in plaats van water "Goldwasser" (een likeur met goudvlokken) uit de fontein. De fontein is een populaire ontmoetingsplek voor zowel de inwoners als de toeristen.

Uphagen's House
Dit is een klein museum dat een inkijkje geeft in het interieur van de stadshuizen van Gdańsk in de 18e en 19e eeuw.

Saint Mary's Church
Deze kerk is de 3e grootste stenen kerk van de wereld! Het immense gebouw kan tot wel 25.000 bezoekers per keer ontvangen. Het observatieplatform boven op de 80 meter hoge toren biedt een fantastisch uitzicht over de stad. Ook de houten astronomische klok uit de 15e eeuw is een waar meesterwerk.

Oliwa park
Dit park is de perfecte plek om dicht bij de natuur te zijn in het midden van de stad, ontspan en laad je batterij even op. Het park bestaat uit een Frans Barok gedeelte, een groter Engels gedeelte, een botanische tuin en een tuin met Alpine (rots) planten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Craft Beer Central Hotel
Podwale Grodzkie 4,
Gdańsk, Polen
Kaart
Podwale Grodzkie 4, Gdańsk, Polen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Craft Beer Central Hotel heeft een unieke uitstraling. Het hotel biedt comfortabele en stijlvol ingerichte kamers en is gevestigd in een historisch complex in het Centraal Station. Dit complex werd gebouwd in 1910 en tot het einde van de Tweede Wereldoorlog was dit neogotische gebouw de zetel van de spoorweginspectie. Later werd er een medische kliniek gevestigd. In de jaren 2010–2017 is het pand onder toezicht van de Monumentenconservator gerenoveerd. Veel elementen hebben hierdoor hun oorspronkelijke vorm en karakter behouden, zoals het gewelf van het restaurant, de trappen en leuningen. Craft Beer Central Hotel ligt in de Poolse stad Gdańsk.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
PLN 45 per dag.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Hoogtepunten

Kolobrzeg

Steden
Kolobrzeg

Kolobrzeg is een aantrekkelijke bestemming dankzij de ligging aan zee tussen het strand, bossen en diverse meren. Kolobrzeg heeft ook nog eens uitstekende verbinding met andere landen zoals Zweden, Denemarken en Duitsland.

Grzybowo

Steden
Grzybowo

Grzybowo ligt ten westen van het vakantieoord Kolobrzeg. Het is een leuk plaatsje met een prachtig strand, mooi kustgebied, uitgebreide duinen en bossen.

Pretpark Wieloryba

Kamieńska 1C

In pretpark Wieloryba komt het Piratenleven van vroeger weer helemaal tot leven: leer hoe de echte zee-piraten van weleer overleven en ga samen op zoek naar een verborgen schatkist!

Kosciol Sakramentek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Rynek Nowego Miasta 2

In dit klooster werden vroeger meisjes opgevoed tot non. Het waren vooral meisjes uit een adellijke familie die hier terecht kwamen.

Stare Miasto

Bezienswaardigheden, Cultuur, Wijken
Stare Miasto

In deze buurt vind je onder andere het historische marktplein. Hier kun je genieten van vele winkeltjes en cafés.

Sint-Johanneskathedraal

Bezienswaardigheden
Kanonia

Deze kathedraal is één van de oudste kathedralen van Warschau. Hier vind je o.a. het graf van de eerste president van Polen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

PLN 45 per dag.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.53 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro