Stedentrips
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ Luxe 4*Marriot Hotel in Den Haag bij Scheveningen + ontbijt

The Hague Marriott Hotel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
69,50
totaal: 165,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 54 aankomstdagen beschikbaar!
STUNT! ⚡ Geniet in een 4*-hotel tussen Den Haag en Scheveningen incl. ontbijt

Geniet 2 of 3 dagen buiten het centrum van Den Haag in een prachtig 4*-hotel. Het hotel heeft een mooie ligging aan de Scheveningse Bosjes, waar je een heerlijke wandeling of fietstocht kunt maken door de adembenemende natuur. Doordat het hotel gelegen is tussen het centrum van Den Haag en de zee bij Scheveningen kun je je dagen goed combineren. De ene dag aan zee en de andere dag in het centrum ronddwalen, hoe lekker is dat? Tijdens de koude wintermaanden maak je een wandeling over het strand. Een stad vol met bezienswaardigheden, terrassen en winkelstraten waar je rond kunt blijven lopen.

Stedentrips
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ Luxe 4*Marriot Hotel in Den Haag bij Scheveningen + ontbijt

The Hague Marriott Hotel
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een Deluxe kamer
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Publiekslieveling 2023!
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een wandeling door natuurrijke omgeving
Tip voor jouw verblijf

Den Haag
Een dagje cultuur, relaxen of shoppen... in Den Haag zijn de mogelijkheden eindeloos! Het is ongetwijfeld een stad in Nederland die je moet hebben gezien. Alles wat je verwacht, is in Den Haag te vinden. De populaire musea in Den Haag kun je niet voorbij lopen. Elk museum heeft wel iets unieks. Zo heeft het Panorama Mesdag het grootste schilderij van Nederland, heeft Escher in het Paleis schilderen met een effect van 'gezichtsbedrog' en het Louwman Museum heeft de mooiste collecties automobielen ter wereld!

Spanning in Scheveningen!
Wil jij vanuit Den haag een klein uitstapje maken en ben je niet bang voor hoogtes? Stap dan in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen! Bewonder het geweldige uitzicht over de hele stad. Wil je het uniek maken? Boek dan een High Tea bij de Pier... ongetwijfeld lekker! Dol op adrenaline? Bij de Pier kun je ook ziplinen en bungeejumpen!

Nieuwe Stadhuis van Den Haag
Den Haag heeft in de loop der jaren maar liefst 4 stadhuizen gekend. Het huidige stadhuis kreeg een zeer opvallende look dankzij de Amerikaanse architect Richard Meyer. Het moderne stadhuis is gelegen aan het Spui en valt op door zijn felle witte kleuren, vandaar wordt het stadhuis ook wel eens ‘het Ijspaleis’ genoemd. Bovendien kenmerkt het gebouw zich ook door tentoonstellingsruimtes, galerijen én het grootste atrium van Nederland!

Museum De Gevangenpoort
Deze middeleeuwse gevangenis ligt vlakbij de Hofvijver en was vanaf de 13e eeuw de hoofdpoort tot het Binnenhof. Enkele eeuwen later werd het een gevangenis en gerechtsgebouw waar verdachte misdadigers op hun proces zaten te wachten. Ruim 400 jaar hebben hier gevangen vastgezeten waaronder enkele beroemde regenten. Breng een bezoekje aan het museum en luister naar de spannende verhalen over politieke samenzweringen, de straffen die gevangen opgelegd kregen en het leven in de cellen. Je ziet het niet alleen, je beleeft het ook echt. Zo kregen de veroordeelden een bordje rond de nek met daarop de reden van hun terechtstelling. Enkele van deze bordjes kan je nog bezichtigen in het museum.

Een heerlijke fietstour
Maak een unieke fietstocht door de stad... je komt zo het allersnelst bij de leukste hotspots én je bent milieuvriendelijk! Geniet tijdens de rit van Haagse lekkernijen bij gezellige restaurantjes en cafés.

The Hague Marriott Hotel
Johan de Wittlaan 30,
Den Haag, Nederland
Kaart
Johan de Wittlaan 30, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-The Hague Marriott Hotel is gelegen aan de Scheveningse Bosjes. Je bevindt je tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen in. Vanaf de hogere verdiepingen heb je vanuit je kamer een spectaculair uitzicht over de stad. De kamers en suites zijn zeer comfortabel uitgerust met een flatscreen-tv, airconditioning, een aparte zithoek en een eigen badkamer met een douche en een toilet en in sommige gevallen ook een bad. Met een beschutte terrastuin, een fitnessruimte, een eigen bar en het Gallery Restaurant met een kaart vol internationale gerechten is het hier aangenaam vertoeven. Het terras is alleen geopend afhankelijk van het weer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
ja
Parkeerkosten
€26,- per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Omniversum

Musea
President Kennedylaan 5

Omniversum is een grootbeeld bioscoop in Den Haag. Het scherm staat als een halve bol om het publiek heen en levert een betere beleving dan een plat scherm

Gemeentemuseum Den Haag

Musea
Stadhouderslaan 41

In het Gemeentemuseum Den Haag kunt u terecht voor moderne kunst, kunstnijverheid, mode en muziekinstrumenten.

Madurodam

Musea, Bezienswaardigheden
George Maduroplein 1

Nederlands belangrijkste gebouwen worden hier in miniatuur in leven gebracht. Ook bouwwerken zoals de Deltawerken worden hier in het klein tentoongesteld.

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Scheveningen

Steden, Stranden
Scheveningen

Met duizenden hectare aan duingebieden en parken biedt Scheveningen alle ruimte om te genieten van vrijheid en de natuur. Ga lekker winkelen langs de kust, loop over de beroemde pier of bezoek het Circustheater.

Parkeren

ja

Parkeerkosten

€26,- per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro