Uniek overnachten
2, 3, 4 of 5 dagen

Geniet van een unieke overnachting in het oudste hotel van Nederland in Bergen op Zoom!

Grand Hotel De Draak Bergen
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
57,50
totaal: 136,31 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 32 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 2-, 3-, 4- of 5-daagse unieke overnachting in het oudste hotel van Nederland in Bergen op Zoom!

Er tussenuit en overnachten in het oudste hotel en onderneming van Nederland? Dan zit je bij het 4*-Grand Hotel De Draak aan het juiste adres. Je verblijft in een van de prachtige kamers of suites die zijn ingericht in 14- en 15-eeuwse bouwstijlen die mee terugnemen in de geschiedenis van de middeleeuwen. Niet alleen het hotel zit vol met historie, ook de binnenstad van Bergen op Zoom. Met een ligging direct in het centrum kun je vanaf het hotel alle kanten op. Wandel het centrum in en ga op ontdekken met ruim 800 monumenten waar de stad over beschikt. Na een dag door de stad slenteren plof je neer op een van de gezellige terrasjes of ga je op zoek naar een gezellig restaurant voor het diner. 's Avonds bij terugkomst kun je nog nagenieten in het hotel. Hoe lekker is dat!

Uniek overnachten
2, 3, 4 of 5 dagen

Geniet van een unieke overnachting in het oudste hotel van Nederland in Bergen op Zoom!

Grand Hotel De Draak Bergen
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Het oudste hotel van Nederland, gevestigd in een monumentenpand
  • Verblijf in een kamer 14e of 15e-eeuwse bouwelementen
  • Hotel is direct gelegen in het centrum
  • Tip: ontdek de vele monumenten van de stad
Tip voor jouw verblijf

Neem een kijkje bij de monumenten van Bergen op Zoom
Door het rijke verleden van Bergen op Zoom zit de stad vol met monumenten. Al is het niet het grootste centrum, toch telt de stad minstens 800 monumenten. Het oudste monument van de binnenstad is de Gevangenpoort, ook wel Lievevrouwepoort genoemd. Deze mag je dan ook echt niet missen tijdens je verblijf in Bergen op Zoom. Het meest opvallende monument is het Markiezenhof, dit wordt nu gebruikt als museum.

Ga winkelen in Bergen op Zoom
In de binnenstad van Bergen op Zoom zijn er tal van winkelstraten met grote ketens zoals H&M, Zara en Bershka te vinden. Maar ook zeker de kleine winkeltjes van lokale ondernemers zijn een bezoekje waard! Hier vind je de leukste snuisterijen, mode en hebbedingetjes. Ook vind je in het centrum een hoop eetgelegenheden, terrassen waar je kunt lunchen of een bar waar je een drankje kunt nuttigen.

Zoek de natuur op in Bergen op Zoom
In Bergen op Zoom zijn er diverse parken waar je uren lang kunt rondwandelen of genieten van een picknick en de natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Amaliapark, wat bekend staat als een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Voor de kinderen vind je hier een speeltuin en voor volwassenen genoeg wandelpaden en bankjes om uit te kunnen rusten.

Grand Hotel De Draak Bergen
Grote Markt 30-36-38,
Bergen op Zoom, Nederland
Kaart
Grote Markt 30-36-38, Bergen op Zoom, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Grand Hotel De Draak is het oudste hotel en tevens de oudste onderneming van Nederland. Een uniek hotel die je meeneemt terug naar de middeleeuwen met alle comfort die jij nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, wellnesscentrum en nog veel meer! Het hotel beschikt over kamers die zijn ingericht in de 14- en 15-eeuwse bouwstijlen en zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Bij het hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar en parkeren is mogelijk tegen toeslag. Kies ervoor om een avond te dineren in het restaurant van het hotel, Restaurant 1397! De naam van het restaurant refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten centraal. Dit is dus zeker een bezoekje waard!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 24,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Minikoelkast
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Verplichte kosten

Een bedrag van € 6,50 per reservering aan reserveringskosten zal in rekening worden gebracht.
Service charge: € 6,50 per accommodatie per verblijf.

Belangrijke informatie

Let op:
- Verplichte kosten: prijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 6,50. Dit is per kamer per reservering en dient te worden voldaan bij de accommodatie zelf.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 24,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.18 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro