Veluwe
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Comfortabel 4*-hotel in Ede op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel De Reehorst
Ede, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 129,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 38 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel op de Veluwe in Ede incl. ontbijt

Hotel De Reehorst ligt in het plaatsje Ede, gelegen aan de voet van de Veluwe en heeft een huiselijke, warme sfeer. In het restaurant word je meegenomen op een culinaire wereldreis. Zo zijn er streekgerechten, maar ook internationale. De chefkoks bereiden verse gerechten vanuit een open keuken met o.a. een echte indoor houtskoolgrill. Neem je fiets mee en ontdek de prachtige natuurrijke omgeving. Wie weet spot je nog wild! De Ginkelse Heide, de Planken Wambuis en het Nationale Park De Hoge Veluwe liggen op fietsafstand van het hotel! Even geen natuur? Winkelliefhebbers halen hun hart op in de binnenstad van Arnhem. Sla hier je slag in de grote winkelketens of in de kleine boetiekjes.

Nergens goedkoper!

Veluwe
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Comfortabel 4*-hotel in Ede op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel De Reehorst
Ede, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel op de Veluwe
  • Het hotel ligt op 550 meter van het Centraal Station Ede-Wageningen
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Mooiste Suites van Nederland 2023!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje shoppen in de modestad Arnhem
Wat is er te doen in de omgeving?

Modestad Arnhem
Arnhem is een levendige stad waar je heel leuk kan shoppen. Het hele jaar door kan je hier mode en design bewonderen. Om te shoppen kan je het beste naar de Modekwartier gaan. Hier koop je de nieuwste mode end design bij de kamers zelf. Wil je meer een uniek aanbod? Ga dan naar de 7straatjes, achter de grote winkelstraat. Hier vind je niet-doorsnee winkeltjes en een uniek aanbod. Arnhem is naast een modestad nog veel meer. Wandel door het mooie Sonsbeekpark of ga me de glazen panoramalift naar boven in de Eusebiuskerk en geniet van een prachtig uitzicht. Wat zeker een aanrader is, is een rondleiding en proeverij in het wijnmuseum. Genoeg te doen dus!

Eropuit op de Veluwe
In Het Nationale Park De Hoge Veluwe vind je niet alleen natuur, maar ook historische verhalen, kunst en architectuur. De natuur van dit park is overweldigend. Er is een verscheidenheid aan landschappen. Wanneer je door het park loopt, kom je door loof-, naald-, en gemengde bossen, maar ook over heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Natuurlijk zal je hier ook vele dieren spotten, wellicht de moeflon. Als je meer over dit park wil weten, kijk dan hier.

Hotel De Reehorst
Bennekomseweg 24,
Ede, Nederland
Kaart
Bennekomseweg 24, Ede, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel de Reehorst is een 4*-hotel, centraal gelegen in Nederland op de Veluwe in Ede. Het is een bijzonder sfeervol hotel met suites en elegante kamers. In het gehele hotel is gratis ultra high-speed Wi-Fi beschikbaar. In het hotel zijn 2 liften en gratis bagageopslag, -trolleys en wandel- en fietsroutes. In het Atelier Restaurant kan je terecht voor een internationaal culinair diner. Hier staat ook elke ochtend staat er een uitgebreid vers ontbijtbuffet. Tevens is er een tropisch terras met cabanas (geopend vanaf 1 juni). Het hotel heeft een gift shop met unieke producten. De kamers hebben een complete open badkamer met een douche, flatscreen televisie, airconditioner, bureau, kaptafel en zitbank. Elke suite is uitgerust met een uniek XXL bubbelbad, De Boutique Elegance Room is enkel voorzien van een douche. Wens je gebruik te maken van een heerlijk avondje in het bubbelbad, dan kies je voor een suite. Voor de rest zijn ze voorzien van onder andere een televisie, een zitje en snelle Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Bubbelbad
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Masterclass dieren spotten

Natuur & Parken
Koninklijk Park

Lang voordat Alex Plantinga boswachter werd, was hij al verliefd op de Veluwe. Beleef het natuurgebied door zijn ogen en ga samen op zoek naar herten, zwijnen, vossen en meer. De excursie duurt twee uur en kost € 40,00. Zeker de moeite waard!

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dierentuinen en aquaria
Grebbeweg 111

Ouwehands Dierenpark is en dierentuin die is gelegen in Rhenen

Kasteel Doorwerth

Bezienswaardigheden
Fonteinallee 2

Dit prachtige middeleeuwse kasteel is gelegen in Doorwerth. Het kasteel is opengesteld voor publiek en beschikt over maar liefst 3 musea. Ook is er een kasteelwinkel met streekproducten.

Het Nederlands Tegelmuseum

Musea
Eikenzoom 12

Hier kunt u één van de grootste tegelverzamelingen van Nederland bewonderen.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag
  • Het tropisch terras is geopend vanaf 1 juli
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro