Veluwe
3 dagen
Incl. ontbijt

Wakker worden op de Veluwe incl. ontbijt, 3-gangendiner én fles wijn

Veluwe Hotel de Beyaerd
Hulshorst, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen relaxen tussen de fluitende vogels op de Veluwe inclusief ontbijt, 3-gangendiner én een fles wijn op je kamer

Wakker worden van de fluitende vogeltjes, nog even lekker uitrekken en je op je gemakje klaarmaken voor een heerlijk ontbijt. Dat is toch pure ontspanning! Omdat Hotel Veluwe de Beyaerd een paviljoen hotel is, maakt het niet uit in welke kamer je verblijft. Ze zijn allemaal prachtig en van alle gemakken voorzien. Het kan zo zijn dat je door de heerlijke bostuin wandelt naar het hoofdgebouw voor je ontbijt omdat het hotel uit meerdere gebouwen bestaat. In het restaurant "de Veluwse Huyskamer" met oude balken en gerestaureerde staldeuren en ramen kun je in een huiselijke sfeer gaan genieten van een fantastisch 3-gangendiner met zoveel mogelijk lokale producten. Welkom op de Veluwe!

Veluwe
3 dagen
Incl. ontbijt

Wakker worden op de Veluwe incl. ontbijt, 3-gangendiner én fles wijn

Veluwe Hotel de Beyaerd
Hulshorst, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Inclusief fles wijn op de kamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Slapen in de natuur!
  • Vlakbij het Veluwemeer
  • Vlakbij Dolfinaruim
Wat je kunt doen in de omgeving

Wandelen
Vergeet vooral je stevige wandelschoenen niet in te pakken want een flinke tocht mag natuurlijk niet ontbreken als je in dit prachtige natuurgebied verblijft. Er zijn tal van wandelroutes beschikbaar van verschillende niveaus. Om je wandeling écht uniek te maken, ga je op pad met een boswachter om wild te spotten!

Fietsen
Mocht je zelf je fiets niet hebben meegenomen, dan kun je er een huren bij het hotel. Er zijn enorm veel fietsroutes die je langs heide, bossen en zandvlaktes brengen en met een beetje mazzel zie je nog wild onderweg. Voor een meer avontuurlijke fietstocht huur je een E-chopper.

Harderwijk
Op een kleine tien minuten rijden van je hotel sta je in midden in de middeleeuwse Hanzestad Harderwijk. Het leukste is om via de Vischpoort en het Vischpoortplein de stad binnen te wandelen. Over kleine kinderkopjes en een leuk plein omringt door terrasjes en restaurants kom je door een smal straatje bij een leuke ouderwetse bakkerij. Als je door het straatje loopt zie je soms tussen de woningen in kleine smalle houten bankjes staan. Dit zijn ouderwetse roddelbankjes waar vroeger de buurtroddels werden besproken! Harderwijk is een gezellige stad waar je goed kunt shoppen en gezellig kunt eten. Bij mooi weer is het erg leuk om met een botter het Veluwemeer op te gaan, of lekker te slenteren langs de boulevard.

Veluwe Hotel de Beyaerd
Harderwijkerweg 497,
Hulshorst, Nederland
Kaart
Harderwijkerweg 497, Hulshorst, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een landgoed in Hulshorst vind je Veluwe Hotel de Beyaerd. Hier kun je heerlijk relaxen op de Veluwe. Je wordt wakker met het getjilp van de vogels. Veluwe Hotel de Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat het hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je bijvoorbeeld door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt. Even een korte wandeling voordat je aanschuift en begint aan een goede start van de dag. Alle ruime kamers zijn standaard voorzien van een flatscreen-tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi in het hotel en kun je je auto gratis parkeren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 p.d.p.n. (Alleen toegestaan in Comfy kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

De Zwaluwhoeve

Spa en Wellness
Zuiderzeestraatweg 108

Kom heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve, lekker naar de sauna of toch liever een rustgevende massage? Het kan allemaal!

Pannenkoekenhuis De Boskabouter

Eten en drinken
Elspeterweg 18

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten.

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Bowling & Party-centrum Harderwijk

Recreatie en spellen
Flevoweg 123

Leef je uit in dit mooi Bowling & Partycentrum, gooi een strike of speel een potje pool. Ook voor borrels en hapjes kunt u hier uitstekend terecht!

Harderwijk

Steden
Harderwijk

De havenstad Harderwijk is een bruisende plek op de Veluwe. Maak een mooie stadswandeling, winkel in de knusse winkelstraat of strijk neer op een gezellig terrasje.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 p.d.p.n. (Alleen toegestaan in Comfy kamer)

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro