Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip naar de Spaanse stad Bilbao incl. vlucht, ontbijt en fietstour

Hotel Ilunion San Mamés
Bilbao, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
362,-
totaal: 751,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in de Spaanse stad Bilbao incl. vlucht, ontbijt en BajaBikes fietstour

Bilbao is een van de culinaire hoofdsteden van Spanje. Proef de lokale ‘pintxos’ met een goed glas wijn, ervaar de typische sfeer van het Baskenland en bezoek het wereldberoemde Guggenheim Museum. Dit unieke gebouw heeft een titanium buitenkant en in het museum ontdek je een uitgebreide kunstcollectie die is verdeeld over maar liefst 20 galerijen. Laat je verrassen door alle unieke plekken die Bilbao te bieden heeft, deze stad beschikt namelijk over tal van bijzondere bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Houd jij meer van zon zee en strand? Op 20 minuutjes van hartje Bilbao liggen prachtige zandstranden, waar je heerlijk een dagje kunt ontspannen. Bilbao heeft voor ieder wat wils!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Stedentrip naar de Spaanse stad Bilbao incl. vlucht, ontbijt en fietstour

Hotel Ilunion San Mamés
Bilbao, Baskenland, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht Bilbao vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief fietstour Baja Bikes door Bilbao op de 2e dag
  • Op 10 minuten wandelen van het oude centrum
  • Tip: bewonder het Estación de Concordia
Fietstour Baja Bikes

De Bilbao fietstour van Baja Bikes is een heerlijke ervaring vol verrassingen. Zoals ze in Spanje zeggen: Bilbao supera expectativas, ofwel dit Baskische paradijs overstijgt je verwachtingen. Deze fietstour laat je zien waarom dit zo is, hoe dit is ontstaan en hoe het leven is in deze bijzondere stad.

Er valt bijzonder veel te vertellen over deze geweldige stad. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan, de onderdrukking vanuit Madrid, de Baskische subcultuur, de rol van voetbal, de bloei, de economische crisis en de bruisende stad die het vandaag de dag is. Het is een stad met een eigen cultuur met duidelijke sporen uit het verleden. Tijdens deze fietstocht kom je langs de mooiste bezienswaardigheden. Zie onderstaande:

  • Guggenheim Museum
  • Moue of fine arts
  • Wolkenkrabber van Iberdrola
  • Maritime museum
  • Historisch centrum
  • Het mooie park
  • Zubrizuri
  • Het Stadhuis
  • Nieuw Bilbao
  • Het voetbalstadium
  • En nog veel meer!
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Ilunion San Mamés
Calle Pérez Galdós, 56,
Bilbao, Spanje
Kaart
Calle Pérez Galdós, 56, Bilbao, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Met een zeer goede ligging nabij het Termibus-station, vind je het 4*-Hotel Ilunion San Mamés. Op ca. 10 minuten loopafstand bevind je je in de binnenstad van Bilbao. Het hotel beschikt over een restaurant, een sfeervolle lounge en een 24-uursreceptie. De kamers zijn comfortabel en zijn licht en modern ingericht met een airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar bij het hotel en parkeren is mogelijk tegen toeslag.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 13,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Bilbao

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Steden
Bilbao

Bilbao staat vooral bekend om zijn culinaire lekkernijen. Hier eet u tapas (of pintxos) zoals het ooit bedoeld is. Daarnaast kunt u hier vele bezienswaardigheden bewonderen.

Plaza Nueva

Bezienswaardigheden
Plaza Nueva

Onder de bogen aan het monumentale plein ‘Plaza Nueva’ zijn verschillende restaurants, winkels en barretjes al dan niet met terrassen te vinden.

Vitoria

Bezienswaardigheden, Steden
Vitoria

Bezoek in Vitoria de gotische Kathedraal van Santa María en de prachtige neo-gotische Nieuwe kathedraal (Catredral Nueva).

Palacio de la Magdalena

Bezienswaardigheden
Av. De La Reina Victoria

Dit paleis werd tussen 1909 en 1911 gebouwd voor koning Alfonso XIII. Het ontwerp en de contructie werden verzorgd door architecten Javier González Riancho en Gonzalo Bringas Vega.

Santander

Steden
Santander

Santander wordt ook wel ‘de stad tussen blauw en groen’ genoemd, omdat deze tussen bergen en zee is gelegen. de stad is gelegen aan een baai die wordt gevormd door stranden.

Biarritz

Steden, Stranden
Biarritz

De bruisende badplaats Biarritz is een populaire kustplaats in Frankrijk. Mede dankzij de fraaie baai en het mooie strand. Wandel over de boulevard en strijk neer op een van de gezellige terrasjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 13,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro