Natuur
dagen

MEGA DEAL! ⚡ Geniet in een 4*-hotel in de adembenemende natuur van Arcen

Hotel Restaurant de Maasparel
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
MEGA DEAL! ⚡ Geniet 2 of 3 dagen in een 4*-hotel in de adembenemende natuur van Arcen

Verblijf in het karakteristieke 4*-hotel de Maasparel en geniet van de adembenemende natuur en cultuur die de omgeving te bieden heeft. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet dat voor je klaarstaat. Vanaf het hotel heb je het ideale startpunt voor een wandeling of fietstocht door de groene omgeving. Tijdens je tocht raden we aan om eens langs het Kasteelduinen te gaan. Bij het kasteel vind je maar liefst 15 themazones met prachtige tuinen. Wil jij even ontspannen en volledig tot rust komen? Dan is Thermaalbad Arcen het bezoeken zeker waard, dat is gelegen op ca. 2,5 km van het hotel. Hier kun jij jezelf onderdompelen in het heilzame water met thermaal mineraalwater van 35º tot 36ºC, bubbelbanken, whirlpools en nog veel meer!

Natuur
dagen

MEGA DEAL! ⚡ Geniet in een 4*-hotel in de adembenemende natuur van Arcen

Hotel Restaurant de Maasparel
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachting
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Hotel is gelegen nabij het Nationaal Park De Maasduinen
  • Hotel is gelegen op slechts 5 minuten van de Kasteeltuinen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het wellnessresort Thermaalbad Arcen
Tips voor jouw verblijf

Wie aan Arcen denkt, denk direct aan de prachtige Kasteeltuinen van Arcen. Laat je overweldigen door de aanblik van het 17de eeuwse kasteel met grachten en omliggende tuinen. Er zijn talloze soorten tuinen te bewonderen; van een barok rosarium tot Italiaanse en Japanse tuinen. Voor kinderen is er een leuke speurtocht of vermaak je op de 21-holes minigolfbaan. Er worden met regelmaat evenementen georganiseerd, waaronder muziekuitvoeringen en roofvogeldemonstraties.

De graanbranderij
Huist in een gerestaureerde werkende watermolen, De Wijmarsche Watermolen, in natuurgebied Barbara’s Weerd. Hier worden allerlei ambachtelijk gedistilleerde dranken gemaakt, zoals aspergelikeur, blauwe bessen likorette en andere fruitsaplikorettes, maar ook wijn en bier. Volg een rondleiding en zie de molenaar en stoker aan het werk of neem deel aan een workshop likeur maken! De Graanbranderij is ook een mooi vertrekpunt van verschillende fiets- en wandelroutes.

Arcen is een gezellig stadje om te winkelen.
En zoals het de Limburgers betaamt wissel je het winkelen natuurlijk af met een terrasje, om te genieten van een pilske! Ontdek in Arcen de vele streek- en seizoensproducten; Hertog Jan Bier, asperges en de typische Limburgse vlaai. Tip: bezoek in het voorjaar de Aspergemarkt! Waar je echt niet omheen kunt, is de heerlijke ijs van IJssalon Clevers, met de beste ijsspecialiteiten. Deze IJssalon won al vele prestigieuze prijzen – en dat proef je!

Bier is meer dan alleen een drank:
Er kleeft historie en ambacht aan! Dat geldt zeker voor Hertog Jan bier. De brouwerij dateert uit 1915 en is vernoemd naar Hertog Jan I van Brabant uit de 13de eeuw, die wel van een biertje hield. Volg een rondleiding en leer alles over bierbrouwen, bewonder de koperen brouwketels en de kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen. Proef van het bier in Café de Hertog Jan Proeverij en bezoek de brouwerijwinkel.

Hotel Restaurant de Maasparel
Schans 3/5,
Arcen, Nederland
Kaart
Schans 3/5, Arcen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Restaurant de Maasparel is gelegen in het centrum van Arcen met daarbij een prachtige omgeving vol natuur en cultuur. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, kluisje, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je in het restaurant genieten van een heerlijk gevarieerd ontbijtbuffet en 's avonds van een diner met streekproducten. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro