Van der Valk specials
dagen

Geniet in een 4*-Van der Valk hotel in Assen incl. ontbijt en upgrade

Van der Valk Hotel Assen
Assen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen geniet in een 4*-Van der Valk hotel in Assen incl. ontbijt en upgrade

Wil jij er even tussenuit? Ontsnappen aan de drukte en genieten van alle rust? Dan is een verblijf in het*- Van der Valk Hotel Assen de ideale uitvalsbasis. 's Ochtends begin je je dag goed met een heerlijk ontbijt dat voor je klaarstaat. In het hotel kun je genieten in het wellnesscentrum met verschillende sauna's, een sneeuwcabine en een relaxruimte of kun je heerlijk je hoofd leegmaken tijdens baantje trekken in het zwembad. Buiten het relaxen om wil je natuurlijk ook wat van de omgeving en de stad zelf zien. Assen staat vooral bekend om de TT, maar er is nog veel meer wat deze stad te bieden heeft. Het is namelijk een ideale plek om stad, natuur en cultuur te combineren. Zo heb je het Drents Museum in Assen of maak jij een wandeling door het Asserbos. Gewoon even lekker genieten? Plof dan neer op een van de vele terrassen en bestel een hapje en een drankje!

Van der Valk specials
dagen

Geniet in een 4*-Van der Valk hotel in Assen incl. ontbijt en upgrade

Van der Valk Hotel Assen
Assen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Gratis upgrade
  • Verblijf in een 4*-Van der Valk hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Tips voor jouw verblijf

Asserbos
Het Asserbos is werkelijk waar een plaatje! Het is één van de oudste bossen van Nederland, een prachtig stukje natuur vlakbij het centrum van Assen. Wandel langs de mooiste paadjes, de schitterende eendenvijver en kronkelende beekjes.

Drents Museum in Assen
Het Drents Museum in Assen werd in 1854 opgericht. Het begon met een simpele kast van voorwerpen. Nu is het uitgegroeid tot een kast van een museum! Eéntje met internationale allure ook, dat jong en oud inspireert met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Assen
Balkenweg 1,
Assen, Nederland
Kaart
Balkenweg 1, Assen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Assen is gelegen aan de rand van de stad Assen. Een hotel waar jij volledig tot rut kunt komen door de faciliteiten waar het hotel over beschikt. In het luxe wellnesscentrum geniet je van verschillende sauna's, een sneeuwcabine en een relaxruimte. Verder neem je plaats in het restaurant of bij de bar. De comfortabele kamers zijn voorzien van een balkon met zitje, airconditioning, televisie, telefoon, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

De Nieuwe Kolk

Theater & concerten, Eten en drinken, Nachtleven
Weiersstraat 1

In de Nieuwe Kolk kunt u zowel een film kijken in de bioscoop als een voorstelling bewonderen in het theater. Ook wordt er een mogelijkheid tot dineren geboden.

Assen

Steden
Gedempte Singel 23

Assen wordt ook wel de Stad der Paleizen genoemd. Doordat de stad stadsrechten had gekregen ontwikkelde Assen zich tot een hoofdstad.

Drents Museum

Musea
Brink 1

Dit museum verteld je over archeologie, hedendaags realisme, jaarlijkse tentoonstellingen over bijvoorbeeld de Maya's en kunst van ongeveer een eeuw geleden.

TT Circuit Assen

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
De Haar Circuit

Kom naar een race en ervaar de snelheid in levende lijve!

Kamp Westerbork

Musea, Bezienswaardigheden
Oosthalen 8

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden.

Gevangenismuseum

Musea
Oude Gracht 1

Dit voormalige dwanggesticht is omgebouwd tot een museum. Ben je altijd op het rechte pad gebleven, maar ben je benieuwd hoe de boeven in ons land leefden? Bezoek dit museum!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro