Van der Valk specials
4 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ 4 dagen in luxe 4*-Van der Valk Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo
Almelo, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
166,59
totaal: 358,03 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
STUNT! ⚡ Verblijf 4 dagen in luxe 4*-Van der Valk Hotel in Twente incl. ontbijt

In het hart van de gezellige stad Almelo vind je het 4-sterren Van der Valk Theaterhotel Almelo. In het hotel bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, een sfeervol theater waar meer dan 100 uiteenlopende voorstellingen per jaar worden gehouden onder hetzelfde dak! De binnenstad van Almelo staat bol van de gezellige restaurants en cafés! Ook is het heerlijk winkelen in deze stad. Door de centrale ligging van het hotel ben je in no-time in het natuurrijke Twentse landschap waar fietsen, mountainbiken en paardrijden mogelijk is. Het hotel is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Enschede, Ootmarsum of Oldenzaal.

Van der Valk specials
4 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ 4 dagen in luxe 4*-Van der Valk Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo
Almelo, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten
  • Hotel gelegen in het centrum van Almelo
  • Hotel beschikt over 4 bijzondere restaurants op loopafstand
  • Mogelijkheid om fietsen (e-bikes) te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Bezoek kunstenaarsstad Ootmarsum of het pittoreske Delden
Ontdek Twente

Almelo
Het hotel is een perfecte uitvalsbasis om het centrum van Almelo te ontdekken. De stad is een bijzondere mengeling van oud en nieuw met vele gezichten. In de omgeving kun je het bekende bakkerijmuseum van Bolletje bezoeken, Kasteel Huize Almelo en het museum voor oude weversambachten 'het Wevershuisje'. Liever de natuur in? Twente heeft een fraai landschap met bossen, rivieren en landgoederen.

Veelzijdig dineren in het hotel
Het hotel beschikt over meerdere restaurants waar je o.a. a la carte kunt dineren of geniet van tapas. In Hodini's cocktailbar geniet je van de lekkerste cocktails en een berg aan entertainment!

Enschede
Op een klein half uurtje rijden vind je het bruisende Enschede. De Grote Kerk bevindt zich midden op een groot plein omgeven door cafés met gezellige terrassen in de zomer. De Grolsch Brouwerij vindt je natuurlijk ook in Enschede, hier kun je een tour boeken waarbij je alles te horen krijgt over de geschiedenis van Grolsch. En er hoort natuurlijk ook een proeverij bij.

Van der Valk Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1,
Almelo, Nederland
Kaart
Schouwburgplein 1, Almelo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het hotel beschikt over een eigen theater. De hotelkamers zijn voorzien van viersterren comfort: comfortabele bedden, een zitje, koelkastje, flatscreen televisie, telefoon, espresso koffiemachine en een kluis. Daarnaast beschikken de kamers over een badkamer met toilet, föhn en douche. Er is vrij toegang tot het zwembad, het Turks stoombad en de fitnesszaal. In het gehele hotel is gratis Wi-Fi aanwezig. In De Brasserie kun je terecht voor een borrel, lunch of diner in een informele sfeer. Specialiteitenrestaurant De Oude Sociëteit heeft een klassieke uitstraling en biedt diverse gerechten met verfijnde smaken. Ook heb je de keus om tapas te gaan eten in Tapasrestaurant Solera of geniet van een lekkere daghap in Johnny’s bar. Tevens kun je tegen betaling e-bikes huren om de omgeving te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
P4: gratis o.b.v. beschikbaarheid, indien deze vol is P3: € 5,50 per 24 uur
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Bolletje koffieschenkerij en museum

Musea
Grotestraat 182

Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje ‘troost’ gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houd van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerijwinkel is daar volop in bedrijf. Alle producten van Bolletje zijn er te koop, plus de aanlokkelijkste cadeaupakketten.

Almelo

Steden
Almelo

Almelo heeft een leuk centrum waar je gezellig kunt winkelen. Ook vind je hier veel monumenten en oude gebouwen.

Preston Palace

Eten en drinken, Nachtleven, Attractieparken
Laan Van Iserlohn 1

Preston Palace is hét uitgaans- en entertainment centra van Twente. Van een dagje zwemmen in het subtropische zwem- en saunaparadijs naar een indoor-kermis. Preston Palace heeft alles!

Beeklustpark

Natuur & Parken
Ledeboerslaan

Het Beeklustpark is een een park voor jong en oud en is in het bezit van een Green Flag Award. Het park heeft een bijzondere muziek koepel waar op zondag vaak een optreden staan gepland.

Polman Stadion

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stadionlaan 1

Het Heracles Stadion is opgericht in 1903 en behoort daarmee tot een van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. Het thuis stadion van Heracles Almelo is het Polman stadion.

Galerie & skulpturenpark Groeneveld

Musea
Groeneveldseweg 8

Dit is het grootste kunstcentrum van ons land. Inmiddels heeft het een 800 m2 expositieruimte en een beeldentuin van 1,5 ha.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

P4: gratis o.b.v. beschikbaarheid, indien deze vol is P3: € 5,50 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro