Steden dichtbij
Van der Valk specials
4 dagen
Incl. ontbijt

3=2 SPECIAL! ⚡Geniet in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel nabij Den Bosch incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Zaltbommel, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
3=2 SPECIAL! ⚡ Geniet 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel nabij Den Bosch incl. ontbijt

Van der Valk Zaltbommel-A2 ligt in de veelzijdige Gelderse vestingstad Zaltbommel, tussen Utrecht en Den Bosch. Ontdek de prachtige natuur, historische bezienswaardigheden en geniet van de luxe faciliteiten van dit hotel, zoals het sfeervolle restaurant en de gratis fitnessruimte. Het hotel is omringd door vele fiets- en wandelroutes. Huur dus zeker een fiets om dit te ontdekken! Wat dacht je van de Fort Sint Andriesroute, de Grote Rivierenroute of de Sterke Dijkenroute? Dwaal ook langs de oevers van de Maas en de Waal en neem onderweg een kijkje bij de historische kastelen, zoals het Stadskasteel of Slot Loevestein. Aanrader? Dagje Den Bosch is zeker de moeite waard! In deze bruisende stad kun je naar hartenlust winkelen, struinen door de pittoreske straatjes en genieten van een drankje op een van de vele terrassen.

Steden dichtbij
Van der Valk specials
4 dagen
Incl. ontbijt

3=2 SPECIAL! ⚡Geniet in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel nabij Den Bosch incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Zaltbommel, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3=2 Special! 3 nachten verblijven, slechts 2 nachten betalen!
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Elektrische laadpalen aanwezig bij het hotel
  • Gratis parkeren en gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Slot Loevestein
Tips voor jouw verblijf

Slot Loevestein
Gelegen op een unieke plek in Nederland tussen Maas en Waal; Ridder Dirc Loef van Horne liet hier rond 1361 zijn kasteel bouwen vanwege de strategische ligging om tol te heffen. In 1572 werd het Slot gebruikt als staatsgevangenis, later werd het onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Slot Loevestein is een van de bekendste kastelen van Nederland en is onderdeel van het Unesco Werelderfgoed. Het is dus zeker de moeite waard om het beroemdste kasteel van Nederland een keer te bezoeken! In het voormalig soldatendorp in het plaatsje Poederooijen waan je jezelf terug in de tijd en beleef je de geschiedenis. In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor jong en oud iets te beleven. In het museum leert je over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Met leuke en interactieve activiteiten kom je meer te weten over kruit, wapens en verdedigingswerken. Verken het Slot op eigen gelegenheid of boek een (privé) rondleiding met een gids.

Fietsen door de Bommelerwaard
Bent je fietsliefhebber? Dan staat een fietstocht door de Bommelerwaard vast hoog op je verlanglijstje. De Bommelerwaard is een prachtige fietsregio en is dus een absolute aanrader! Vanaf de slingerende dijkweggetjes heb je namelijk een prachtig uitzicht over de fraaie dijkhuizen en het uitgerekte rivierenlandschap. De Bommelerwaard beschikt over een netwerk van zeer goede fietspaden die via fietsknooppunten zijn verbonden. Als gast van Hotel Zaltbommel ontvang je een gratis fietsrouteboekje met deze knooppunten. Het Van der Valk hotel ligt bij Fietsknooppunt 64. Zo start er ook een fietsroute vanuit Zaltbommel.

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Hogeweg 65,
Zaltbommel, Nederland
Kaart
Hogeweg 65, Zaltbommel, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Van der Valk Zaltbommel-A2 hotel biedt jou een comfortabele en stijlvolle verblijfplaats, ideaal voor jouw vakantie. Je geniet van moderne kamerfaciliteiten, inclusief een televisie en een badkamer met inloopdouche, naast gratis Wi-Fi door het hele hotel. Het eigen restaurant serveert heerlijke maaltijden bereid met verse, lokale ingrediënten, en de lounge biedt een ontspannen setting voor een drankje na het diner. Dit maakt het hotel een uitstekende keuze voor jou als je op zoek bent naar gemak en kwaliteit tijdens je vakantie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Ammersoyen

Bezienswaardigheden
Kasteellaan 1

Kasteel Ammersoyen is het best bewaarde middeleeuwse kasteel, gelegen tussen Maas en Waal op een unieke locatie in een prachtige rustieke omgeving.

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Sportiom

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Victorialaan 10

Kom zwemmen in dit subtropisch zwemparadijs! Glij van één van de vele glijbanen of ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan (17 oktober t/m 20 maart). Ook bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen.

Ontdekhoek Den Bosch

Recreatie en spellen
Onderwijsboulevard 3

De Ontdekhoek is zeer leuk voor de kinderen. Ze kunnen hier de hele dag proefjes doen en ontdekken zo de leukste dingen!

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro