Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Combineer stad met strand in de levendige stad Malaga!

Hotel Eurostars Málaga
Málaga, Torremolinos, Spanje bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
269,-
totaal: 565,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een stedentrip naar Malaga incl. vlucht, ontbijt en verblijf in een top gelegen 4*-hotel

Wat dacht je van een stedentrip Malaga? Deze stad is ideaal voor een heerlijke combinatie van stad en strand! Het hotel waar je verblijft heeft een top ligging! Binnen 15 minuten lopen sta je midden in het centrum en op het strand.

Bezoek de oude binnenstad en slenter door de sfeervolle straatjes met leuke Spaanse boetieks, restaurantjes en prachtige bouwwerken! Breng ook zeker een bezoekje aan de haven van Malaga. Hier vind je een gezellige boulevard bomvol winkels en restaurants. Strijk lekker neer op een terrasje en aanschouw de cruiseschepen die voor je neus voorbij varen.

Malaga heeft voor ieder wat wils! En niet te vergeten. 310 (!) dagen zon per jaar. Dat wordt genieten!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Combineer stad met strand in de levendige stad Malaga!

Hotel Eurostars Málaga
Málaga, Torremolinos, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Met 15 minuten wandelen vanaf het hotel sta je op het strand
  • Hotel gelegen op slechts 10 minuten lopen van het oude centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: wandel 's avonds over het levendige Plaza de la Merced!
Wat is er te doen in de omgeving?

Mercado Central de Atarazanas
Dit is de bekendste locale markt van Malaga. Je kunt hier van alles kopen! Heerlijk vers fruit, verse vis en locale lekkernijen! Je krijgt echt een inkijkje in het dagelijkse leven van de Spanjaarden. De verkopers zijn trots op hun producten en willen je deze dan ook graag laten proeven. Je kunt buiten de markt plaats nemen op het terras!

Street Art in de wijk Lagunillas
De wijk Lagunillas is nog niet zo bekend als Soho. Het is een klein beetje een achterstandswijk, maar de huizen worden hier beetje bij beetje steeds meer opgeknapt. Je kunt hier zonder route op stap. Overal waar je loopt kom je prachtige muurschilderingen en graffiti tegen. Misschien nog wel mooier dan in de wijk Soho!

Kathedraal van Malaga
Bijna overal waar je in Malaga loopt zie je de kathedraal wel uitsteken. De originele naam is Santa Iglesia Catedral Basílica de la Encarnación. De binnenkant is minstens zo indrukwekkend als daarbuiten, dus neem zeker even een kijkje! Tip! Loop echt even helemaal om de kathedraal heen, want de achterkant, die je anders niet snel ziet, is prachtig!

La Bodega Antigua Casa de Guardia
Wijnliefhebbers opgelet! Bij dit heerlijke tentje is het een kwestie van uitproberen. Als je geluk hebt, kun je nog een plekje aan de bar bemachtigen. Op de vaten staan alle namen van de wijn en voor slechts €1,20 ‑ €1,80 kun je hier heerlijke wijnen proeven. Deze taverne is erg populair onder de locals! Op de toog wordt met krijt het aantal consumpties bijgehouden.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Eurostars Málaga
Calle Héroe de Sostoa, 17,
Málaga, Spanje
Kaart
Calle Héroe de Sostoa, 17, Málaga, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Hotel Eurostars Málaga ligt op een centrale plek in Málaga, vlakbij het centrale treinstation Málaga María Zambrano. Dit treinstation ligt op 300 meter van het hotel en het dichtsbijzijnde metrostation zit op 350 meter. Verder zitten er veel shopgelegenheden en barretjes en restaurantjes in de buurt van het hotel. Met een kwartiertje wandelen ben je op het strand. Het hotel heeft een restaurant en gastrobar. Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte. De kamer is voorzien van airconditioning, kluis, bureau en een televisie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€14,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Fietsen en Tapas in Málaga

Cultuur, Eten en drinken, Outdooractiviteiten
-

Fiets met een Nederlandse gids langs de hoogtepunten van Málaga. Onderweg stop je bij één van de oudste 'bodega's' van de stad voor een glaasje wijn en geniet je bij een Chiringuito (zo worden de beachbars genoemd) van heerlijke tapas. Mmmmh!

Malaga

Musea, Steden
Malaga

Het rijke historische centrum heeft een aantal prachtige pareltjes uit het verleden te bieden en ook qua musea kunt u hier uitstekend terecht.

Casa Lola in Málaga

Eten en drinken
C. Granada, 46

Te herkennen aan de enorme rij en de opvallende tegeltjes met de Spaanse teksten. Casa Lola beloont je voor het wachten met voortreffelijke pintxos, vleeswaren, vis en uiteraard Tinto de Verano. Je kunt er niet reserveren, maar rond lunchtijd is de rij korter dan in de avonduren. Een website hebben ze niet, maar je vindt ze op de Calle Granada 46.

Picasso Museum

Musea
Palacio De Buenavista

Málaga is de geboortestad van Pablo Picasso, een museum ter nagedachtenis aan de kunstenaar kon natuurlijk niet uitblijven. Bekijk de prachtige werken van deze kunstenaar in Buenavista Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€14,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro