Fletcher Specials
dagen

Overnachten nabij Giethoorn incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse
Marknesse, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een splinternieuw hotel nabij Giethoorn inclusief ontbijt en diner

Ben jij even toe aan een paar nachtjes weg? Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse is een splinternieuw hotel dat vlakbij Nationaal Park de Weerribben ligt en een heerlijk à la carte restaurant met grote open keuken heeft. Bij mooi weer kun je op het prachtige oeverterras genieten van een verfrissend drankje. Maak een uitstapje naar het pittoreske Giethoorn, of ga shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet. Laat je voor even in de watten leggen en geniet van dit fijne arrangement!

Fletcher Specials
dagen

Overnachten nabij Giethoorn incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse
Marknesse, Flevoland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel is volledig gerenoveerd!
  • 1 x hoofdgerecht (op dag van aankomst)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Museum De Oude Aarde in Giethoorn
Tips in de omgeving

Batavia Stad Fashion Outlet
Voor de echte shopaholic mag een dagje "Batavia stad" niet ontbreken! Je vindt hier meer dan 250 merken met verschillend aanbod. Je wandelt door gezellige straatjes van winkel naar winkel en onderweg kom je langs diverse horecaplekken waar je even de handen en voeten rust kan geven na al dat gesjouw met tassen. Vanaf hier kun je ook een bezoek brengen aan de Oostvaardersplassen.

Giethoorn
Giethoorn is een typisch Hollands plaatsje in Overijssel. In een omgeving vol meertjes, rietlanden en bosgebied bevindt zich dit mooie plaatsje met z’n vele fraaie boerderijen met rieten daken en karakteristieke houten bruggetjes. Giethoorn is ontstaan als nederzetting van veenontginners. Door de vervening in de omgeving ontstonden plassen en meren en bouwde men huizen op de eilandjes ertussenin. Dat betekende dat ze alleen bereikbaar waren over bruggetjes óf met een typisch Gieters bootje, een zogenaamde ‘punter’, een smal bootje die wordt voortbewogen met een lange stok door een ‘punteraar’. Maak hier een heerlijke rondvaart in een punter, fluisterbootje of rondvaartboot. Een absolute aanrader is het oudste museum van Giethoorn; De Oude Aarde. Voor liefhebbers van stenen en fossielen is dit superleuk! Je ziet hier een grote verzameling van allerhande prachtige stenen en oude fossielen. Het museum is niet erg groot maar is absoluut de moeite waard. Vergeet ook niet om na je bezoek even rustig rond te neuzen in het leuke winkeltje.

Kampen
De eeuwenoude Hanzestad Kampen heeft een gezellig historisch centrum en honderden monumenten. Het is eigenlijk een groot openluchtmuseum. Om de stad op een leuke manier te ontdekken kun je online een Escape Tour boeken waarmee je een duik terug in de tijd maakt naar het jaar 1940 en maak je kennis met de vader van de kunstorganen. Door verschillende raadsels op te lossen vind je uiteindelijk de uitgang. Terwijl je dit doet dwaal je lekker door de stad en kom je langs de mooiste plekjes.

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse
Voorsterweg 28,
Marknesse, Nederland
Kaart
Voorsterweg 28, Marknesse, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse is gelegen in het nieuwste stuk van Nederland, Flevoland. Dit splinternieuwe hotel beschikt over 112 comfortabele kamers en is de ideale locatie voor een heerlijk weekend weg. Na een heerlijke dag in de prachtige omgeving kun je in het sfeervolle à la carte restaurant, met grote open keuken, genieten van diverse specialiteiten bereid door de chef-kok. Neem nog een drankje in de gezellige bar of op het prachtige oeverterras en sluit de dag af in je luxe hotelkamer. De kamers zijn modern ingericht en o.a. voorzien van een zitje, kledingkast, koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met douche en een apart toilet. Om de omgeving rondom het hotel te verkennen zijn er verschillende fiets- en wandelroutes. Nabij het hotel vind je het pittoreske dorpje Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Proef de Blokzijler Brok

Cultuur, Eten en drinken
---

Vaar, wandel of fiets je in de buurt van Blokzijl? Een tussenstop voor de authentieke Blokzijler Brok kan dan niet ontbreken! Deze mix tussen kruidkoek en speculaas is ontstaan als bakkersfoutje, maar is daarna uitgegroeid tot een lokale lekkernij, die je tegenwoordig zelfs online kunt bestellen.

Kanoënd of suppend over de Weerribben-Wieden

Outdooractiviteiten
---

Op de warme zomerdagen is de Weerribben-Wieden de perfecte uitvalsbasis voor waterratten. Huur een kano voor een mooie tocht of test je balans op een supboard. Je kunt ook met de boswachter samen suppen.

Uniek kijkje in de eendenkooi

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Oeverweg

Eén van de boswachters van de Weerribben-Wieden neemt je mee op een exclusief kijkje achter de schermen (letterlijk) bij één van de eeuwenoude eendenkooien.

Sluiszicht in Blokzijl

Eten en drinken
Zuiderstraat 2

Aan de sluis van Blokzijl zit het gezellige café-restaurant Sluiszicht. Met uitzicht op de sluis en de oude havenkolk is dit de perfecte plek om even op te laden.

Met de boot naar de Dwarsgracht

Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
---

Stiekem vinden wij het nog mooier (en rustiger!) dan Giethoorn. Als je straks in je boot langzaam door het dorpje Dwarsgracht dobbert zul je zelf zien waarom!

Museum Schokland

Musea
Middelbuurt 3

Het museum ligt op de Middelbuurt, één van de drie woonterpen van het vroegere eiland Schokland. Bij het museum hoort ook de historische museumkerk uit 1834. Hier kunt u een tentoonstelling vinden over Schokland. Ook zijn er diverse tijdelijke tentoonstellingen om te bezichtigen.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro