Steden dichtbij
dagen

Verblijf in het hart van Den Haag o.b.v. logies

YAYS The Hague Willemspark
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het hart van Den Haag in een monumentaal 4*-hotel o.b.v. logies

Ben je opzoek naar een hotel in hartje Den Haag? Dan ben je bij het YAYS The Hague Willemspark helemaal aan het juiste adres. Het hotel ligt in Willemspark, een historische wijk die bekend staat om zijn prachtige huizen en groene lanen. Deze rustige omgeving is ideaal om te ontspannen na een drukke dag in de stad. Het bruisende centrum van Den Haag is echter slechts enkele minuten verwijderd, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle bezienswaardigheden en activiteiten die deze stad te bieden heeft. Den Haag is een prachtige stad vol cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden. Neem een kijkje bij het Binnenhof. Dit is een historisch gebouwencomplex van de Nederlandse politiek en regering. Ook het Mauritshuis en het Vredespaleis zijn een bezoekje waard. Op een mooie warme dag kan je lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen. De perfecte plek voor een paar dagen weg!

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in het hart van Den Haag o.b.v. logies

YAYS The Hague Willemspark
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Verblijf in ruim en stijlvol appartement in een monumentaal 4*-hotel
  • Het hotel is gelegen in het historische Willemspark, bekend om zijn prachtige huizen en groene lanen
  • Midden in het centrum van Den Haag
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: uitwaaien op het strand van Scheveningen
Wat is er te doen in de omgeving?

Nieuwe Stadhuis van Den Haag
Den Haag heeft in de loop der jaren maar liefst 4 stadhuizen gekend. Het huidige stadhuis kreeg een zeer opvallende look dankzij de Amerikaanse architect Richard Meyer. Het moderne stadhuis is gelegen aan het Spui en valt op door zijn felle witte kleuren, vandaar wordt het stadhuis ook wel eens ‘het Ijspaleis’ genoemd. Bovendien kenmerkt het gebouw zich ook door tentoonstellingsruimtes, galerijen én het grootste atrium van Nederland!

Museum De Gevangenpoort
Deze middeleeuwse gevangenis ligt vlakbij de Hofvijver en was vanaf de 13e eeuw de hoofdpoort tot het Binnenhof. Enkele eeuwen later werd het een gevangenis en gerechtsgebouw waar verdachte misdadigers op hun proces zaten te wachten. Ruim 400 jaar hebben hier gevangen vastgezeten waaronder enkele beroemde regenten. Breng een bezoekje aan het museum en luister naar de spannende verhalen over politieke samenzweringen, de straffen die gevangen opgelegd kregen en het leven in de cellen. Je ziet het niet alleen, je beleeft het ook echt. Zo kregen de veroordeelden een bordje rond de nek met daarop de reden van hun terechtstelling. Enkele van deze bordjes kan je nog bezichtigen in het museum.

Mauritshuis
In het Mauritshuis vind je het beste van de Nederlandse schilderkunst uit de zeventiende eeuw. Meesterwerken als Vermeers Meisje met de parel, De anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt, Het puttertje van Fabritius en De stier van Potter zijn permanent te zien in de intieme museumzalen van het zeventiende-eeuwse monument.

Haagsche Markt
Met meer dan 500 vaste kramen met elk een eigen karakter is de Haagse Markt of 'Haagse Markt' een van de grootste onoverdekte markten van Europa. Vanaf het Centrale station of HS kun je verschillende tram- en buslijnen nemen naar de markt.

YAYS The Hague Willemspark
Koninginnegracht 20,
Den Haag, Nederland
Kaart
Koninginnegracht 20, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterrenhotel YAYS The Hague Willemspark is een uniek hotel gelegen in het Willemspark van Den Haag. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit 1880 en biedt 24 volledig ingerichte appartementen. Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer, een eetgedeelte en een aparte slaapkamer met een comfortabel bed. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van moderne voorzieningen, waaronder gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een wasmachine. Verder is er een gemeenschappelijke lounge waar je kunt ontspannen en elkaar kan ontmoeten. Tevens kun je gebruik maken van de fietsverhuur van het hotel om de stad op een leuke en actieve manier te verkennen. Het hotel is gelegen in een rustige wijk van Den Haag, maar toch op loopafstand van het centrum en de belangrijkste bezienswaardigheden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij het hotel
Parkeerkosten
€ 29,90 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Combimagnetron
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Museum Meermanno

Musea
Prinsessegracht 30

Dit museum is vooral interessant voor de boekliefhebbers onder ons. Het museum organiseert circa vier maal per jaar tijdelijke tentoonstellingen over zowel het oude als het moderne boek.

Escher in het Paleis

Musea
Lange Voorhout 74

Dit is een permanente tentoonstelling van M.C. Escher, circa 150 van zijn kunstwerken worden hier tentoongesteld.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Mauritshuis (Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen)

Musea
Plein 29

Het Mauritshuis toont het bekendste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de bescheiden, maar wereldberoemde collectie.

Parkeren

Ja, bij het hotel

Parkeerkosten

€ 29,90 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro