Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel in Venlo incl. ontbijt

Hotel Restaurant Maashof
Venlo, Limburg, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
60,50
totaal: 141,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een luxe 4*-hotel in Venlo incl. ontbijt

Het 4*-Hotel Maashof ligt buiten het centrum van Venlo, op slechts 15 minuten rijden van de Duitse grens. In het hotel zelf heeft een rijk assortiment aan activiteiten. Zo kan je diverse elektrische voertuigen huren zoals een e-chopper en E-kickbike. Hiermee kan je op een milieubewuste manier de prachtige omgeving van Venlo verkennen. In de omgeving van Venlo vind je prachtige landschappen zoals heidegebieden, bossen en graslanden dat geschikt is voor mooie wandelingen en fietstochten. Daarnaast heeft Venlo zelf natuurlijk genoeg mogelijkheden voor een middag shoppen en om een avondje uit te gaan. Wanneer je met kinderen bent overweeg dan een uitstapje naar het pretpark Toverland in Sevenum dat op ca. 15 km van het hotel ligt. Er is genoeg te doen tijdens je verblijf in Venlo!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel in Venlo incl. ontbijt

Hotel Restaurant Maashof
Venlo, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 9,3!
  • Tip: bezoek de Hertog Jan Proeverij
Omgeving

In de schitterende Limburgse natuur voel je je meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden. Hier doe je je even in het buitenland wanen. De natuur nodigt uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht.

't Joamerdal
Ten zuidoosten van Venlo ligt het gebied Onderste en Bovenste Molen, ook wel 't Jaomerdal of Jammerdal genoemd. Het Jammerdal beslaat 39 hectare grond, bestaande uit droog eikenbos, vochtig elzenbroekbos en voormalige klei- en grindgroeves. Het gebied leent zich uitstekend voor een wandeling of excursie.

Hertog Jan Proeverij
Tijdens een bezoek aan Café Hertog Jan Proeverij in Arcen ben je verzekerd van een gezellige dag uit. Bewonder de échte Hertog Jan Brouwerij uit 1915 tijdens de rondleiding en proef de bieren zelf bij de proeverij. Een heerlijk hapje, lunch of diner kun je verkrijgen in het café.

Mind Mystery
Dit park vol illusies en raadsels zal je verbazen. Mind Mystery in Horst is de ideale dag weg voor echte durfals. Waan je in de mysterieuze wereld van Siebrandt en ontdek zijn geheim. Bij Mind Mystery is er van alles te zien en te beleven rondom het thema optische illusies. Verdwaal in het spiegeldoolhof en verlies de zwaartekracht in een gigantische ruimtelijke illusie. Speel puzzels door het hele park en maak de gekste selfies en groepsfoto's in Siebrandt's huis, waar alles ondersteboven is gedraaid. Wordt groter of kleiner in de Ames room en zweef boven de grond op het plein. Mind Mystery is een themapark waar jong en oud zich vermaken en verbazen over alles wat eigenlijk niet kan.

Hotel Restaurant Maashof
Maashoflaan 1,
Venlo, Nederland
Kaart
Maashoflaan 1, Venlo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Maashof is buiten de plaats Venlo gelegen, aan de rand van de plaats Blerick in Noord-Limburg, op slechts 5 km van het centrum van Venlo. Het hotel ligt direct aan de A73 en vlakbij de A67, maar toch middenin het groen. Hierdoor krijg je van de autoweg niks mee in het hotel. Het is een klein hotel in een groene omgeving, grenzend aan een forelvijver waar je iedere ochtend je hengel kunt uitgooien. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant waar je 's morgens kunt genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Bij mooi weer kun je op het terras genieten. In de bar bent je welkom voor een verfrissend drankje of een aperitief. Het hotel beschikt ook over een moderne wellness, met daarin een Finse sauna, infraroodsauna en stoombad. Verder biedt het hotel fiets-, e-chopper en e-kickbike verhuur en gratis parkeergelegenheid. De kamers van Maashof zijn voorzien van flatscreen televisie, gratis Wi-Fi, kluisje, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Venlo

Steden
Markt 1

Venlo is een gezellige, groene en levendige historische stad aan de Maas. Het is een stad met veel verborgen kanten, die mensen vaak verrassend vinden. Een stad van lekker eten en drinken en volop cultuur en kunst, tal van recreatiemogelijkheden en evenementen.

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 per hond per nacht

Belangrijke informatie
  • Er zijn 8 oplaadpunten voor 16 elektrische auto's ter beschikking voor gasten bij het hotel.
  • Toeslag wellness is €10,00 p.p. voor 2 uur toegang.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:30 - 00:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro