Steden dichtbij
dagen

Culinair genieten! Verblijf in een luxe 5*-hotel in Rotterdam incl. ontbijt en 3-gangendiner

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een luxe 5*-hotel in Rotterdam incl. ontbijt en 3-gangendiner

Ontsnap aan de alledaagse drukte en dompel jezelf onder in een wereld van pure luxe en ontspanning bij The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel. Dit hotel is gelegen in het bruisende hart van de stad. Voor een culinaire ervaring van topklasse hoef je niet ver te zoeken. Het restaurant van The Slaak verwelkomt je met een gastronomisch 3-gangendiner.

Rotterdam zelf staat bekend om zijn moderne architectuur, levendige cultuur en kosmopolitische sfeer. De stad heeft een indrukwekkende skyline, gevuld met futuristische wolkenkrabbers zoals de Erasmusbrug, de Markthal en de imposante Euromast. Wandel zeker even naar de historische Haven van Rotterdam en de oude wijk Delfshaven.

Ook shopliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. De levendige straten zoals de Witte de Withstraat en de Meent zijn gevuld met trendy boetieks. In Rotterdam word je verrast, geïnspireerd en verwonderd.

Steden dichtbij
dagen

Culinair genieten! Verblijf in een luxe 5*-hotel in Rotterdam incl. ontbijt en 3-gangendiner

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner in Restaurant Didot34
  • Super luxe 5*-hotel!
  • Hotel ligt in hartje Rotterdam
  • Gratis Wi-Fi in het hotel
  • Tip: geniet van een heerlijk diner in het culinaire restaurant!
Wat is er te doen in de omgeving?

Historisch Delfshaven
Bezoek Historisch Delfshaven, een charmante wijk die je meeneemt terug in de tijd. Gelegen aan de oevers van de Schie, biedt deze historische buurt prachtige grachten, oude zeilschepen en traditionele architectuur. Maak een wandeling door de geplaveide straten, bewonder de oude molens en geniet van de gezellige sfeer in de cafés en restaurants. Bezoek ook het Historisch Museum Rotterdam, gevestigd in een gerestaureerd 18e-eeuws pand, waar je meer te weten kunt komen over de rijke maritieme geschiedenis van de stad.

Het Nederlands Fotomuseum
Voor liefhebbers van fotografie is een bezoek aan het Nederlands Fotomuseum een must. Dit museum, gelegen in de wijk Katendrecht, biedt een uitgebreide collectie Nederlandse fotografie, van historische werken tot hedendaagse tentoonstellingen. Laat je inspireren door de diverse en boeiende wereld van de fotografie en ontdek unieke perspectieven op de Nederlandse cultuur en samenleving.

Het Dakpark
Ontsnap aan de drukte van de stad en breng wat tijd door in het Dakpark, het grootste openbare dakpark van Europa. Dit groene oase strekt zich uit over een voormalige spoordijk en biedt prachtige uitzichten over de stad. Maak een ontspannen wandeling door de tuinen, geniet van picknicks in de open lucht en bewonder de kleurrijke bloemen en planten. Het Dakpark is ook een geweldige plek voor sportieve activiteiten, zoals joggen, fietsen of gewoon ontspannen met een goed boek.

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Slaak 34,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Slaak 34, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel is een uniek en inspirerend hotel gelegen in het bruisende hart van Rotterdam. Het hotel is gevestigd in het voormalig pand van het bekende dagblad Het Vrije Volk. Met zijn rijke geschiedenis ademt The Slaak een sfeer van creativiteit en innovatie. Het hotel ligt op loopafstand van vele populaire bezienswaardigheden, zoals de Markthal, de Erasmusbrug en het Museum Boijmans Van Beuningen. Verder beschikt het hotel over een bar en restaurant. Hier kan je genieten van heerlijke gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De bar is de ideale plek om te ontspannen met een verfrissend drankje en te genieten van de levendige sfeer. Elke kamer straalt een gevoel van luxe en comfort uit, met moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en koffie- en theefaciliteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per dag

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Oude Haven Rotterdam

Bezienswaardigheden, Cultuur
Geldersekade

Deze haven stamt uit de 14e eeuw en is de oude haven van de stad. In de Oude Haven liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam afgemeerd.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro