Veluwe
3 dagen
Incl. ontbijt

EXTRA VOORDELIG! Geniet 3 dagen in de natuur van de Veluwe in een 4*-hotel in Ermelo incl. ontbijt

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo
Ermelo, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
104,-
totaal: 240,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 26 aankomstdagen beschikbaar!
EXTRA VOORDELIG! Geniet 3 dagen in de natuur van de Veluwe in een 4*-hotel in Ermelo incl. ontbijt

Ontdek een heerlijk verblijf in De Heerlickheijd van Ermelo, een prachtig 4-sterrenhotel gelegen aan de rand van Ermelo op de Veluwe, te midden van prachtige bossen. Geniet van de talloze mogelijkheden die dit hotel biedt voor onvergetelijke uitstapjes! Bezoek bijvoorbeeld Burg Bieren, een unieke locatie met een eigen bierbrouwerij, een uitgebreide bierwinkel en een gezellig café waar je meer dan 2000 verschillende bieren kunt proeven. Voor de wijnliefhebbers is Wijngaar Telgt een absolute aanrader, waar je kunt deelnemen aan boeiende rondleidingen, excursies en heerlijke wijnproeverijen. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de schilderachtige Windkorenmolen 'De Koe'. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor prachtige wandel- en fietsavonturen op de schitterende Veluwe. En voor een dag vol plezier kun je uitstapjes maken naar het Dolfinarium Harderwijk, Walibi Holland of Schaapskooi Ermelo. Sluit je perfecte dag af door helemaal tot rust te komen in het wellnesscentrum van het hotel (tegen betaling).

Veluwe
3 dagen
Incl. ontbijt

EXTRA VOORDELIG! Geniet 3 dagen in de natuur van de Veluwe in een 4*-hotel in Ermelo incl. ontbijt

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo
Ermelo, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op de veluwe
  • Tip: bezoek het Dolfinarium
Tips voor tijdens je verblijf

Strand Horst
Op warme dagen is Strand Horst de ideale plek om te ontspannen. Dit prachtige strand bevindt zich aan het Wolderwijd en biedt de perfecte omgeving om te zonnebaden, zwemmen en genieten van diverse watersportactiviteiten. Laat jezelf verwennen door de warme zonnestralen terwijl je ontspant op het strand of neem een verfrissende duik in het heldere water. Voor de avontuurlijke types zijn er ook verschillende watersportmogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen. Strand Horst biedt een heerlijke ontsnapping, waar je kunt genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Veluwe
Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe door te wandelen of te fietsen. Geniet van adembenemende bossen, uitgestrekte heidevelden en indrukwekkende landschappen. Verken de vele wandel- en fietspaden die je leiden naar verborgen pareltjes en panoramische uitzichten. Adem de frisse lucht in terwijl je omringd wordt door de rust en schoonheid van dit unieke natuurgebied. Laat je betoveren door de diversiteit aan flora en fauna die de Veluwe te bieden heeft. Of je nu een rustige wandeling wilt maken of een avontuurlijke fietstocht wilt ondernemen, de Veluwe biedt voor elk wat wils.

Dolfinarium Harderwijk
Breng een onvergetelijk dagje door in het populaire Dolfinarium Harderwijk. Maak een uitstapje naar dit zeezoogdierenpark en laat je betoveren door de fascinerende dolfijnenshows en bewonder de prachtige zeedieren. Geniet van adembenemende acrobatiek en ontmoet de intelligente dolfijnen in een spectaculaire voorstelling. Daarnaast kun je ook andere zeedieren bewonderen, zoals zeeleeuwen, walrussen en zeehonden. Leer meer over de onderwaterwereld en neem deel aan educatieve presentaties. Het Dolfinarium biedt een unieke ervaring voor jong en oud, waar je de schoonheid en het belang van deze bijzondere dieren kunt ontdekken. Breng een dag vol verwondering en plezier door in dit zeezoogdierenpark.

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1,
Ermelo, Nederland
Kaart
Staringlaan 1, Ermelo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-hotel Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is gelegen in Nationaal Park De Veluwe. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In de brasserie van Heerlickheijd kun je terecht voor voornamelijk Franse gerechten. Bij zomerse tempraturen neem je plaats op het terras voor een verkoelend drankje. Voor ontspanning kun je terecht in het wellnesscentrum (tegen betaling) met o.a. een zwembad, een Finse sauna, een Turks stoombad, bubbelbas en een fitnessruimte. De kamers zijn voorzien van airconditiong, een flatscreen-tv, een bureau, zithoek, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 7,50 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Burg Bieren

Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Putterweg 45

Hier vind je meer dan 1750 verschillende soorten bieren. Ook een rondleiding door de brouwerij is zeker de moeite waard!

Theater Harderwijk

Theater & concerten
Verkeersweg 1

Kom naar een mooie voorstelling, cabaret, muziek, of liever toneel? Theater Harderwijk biedt het u allemaal.

Stadsmuseum Harderwijk

Musea
Donkerstraat 4

In dit vernieuwde museum wordt het verhaal van Harderwijk verteld.

Harderwijk

Steden
Harderwijk

De havenstad Harderwijk is een bruisende plek op de Veluwe. Maak een mooie stadswandeling, winkel in de knusse winkelstraat of strijk neer op een gezellig terrasje.

Dolfinarium

Dierentuinen en aquaria
Strandboulevard Oost 1

Beleef een spetterend avontuur, en kom een dagje naar het Dolfinarium. Bezoek een dolfijnenshow of de Snorrrrshow met echte walrussen.

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 7,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro