Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe 4*-hotel nabij Maastricht en Hasselt

M Hotel – Different Hotels
Genk, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
41,50
totaal: 106,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen nabij Maastricht en Hasselt

M Hotel ligt tussen het schitterende Molenvijverpark en bruisende stadscentrum van Genk in het Belgische Limburg. Laat je betoveren door de bruisende energie van Genk, waar cultuur, natuur en gastvrijheid samenkomen. De centrale ligging van het hotel biedt je tal van mogelijkheden! Geniet van de mooie natuur in het prachtige park van de Hoge Kempen, een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, of bezoek het Openluchtmuseum Bokrijk en ruimtecentrum Cosmodrome. Houd je van shoppen? Ga dan naar de outlet Maasmechelen Village. Kom en ontdek de magie van Genk en haar prachtige omgeving!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe 4*-hotel nabij Maastricht en Hasselt

M Hotel – Different Hotels
Genk, Belgisch Limburg, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Optioneel: inclusief dagelijks diner
  • Hotel is gelegen aan het Molenvijverpark
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een fietstocht door Nationaal Park Hoge Kempen
Wat is er te doen in de omgeving?

Stap in de voetsporen van de kunstwereld in C-mine
Bezoek de voormalige steenkoolmijn van Winterslag, nu omgetoverd tot een bruisende creatieve hub. Verken de indrukwekkende C-mine site, waar je onder andere het C-mine Cultuurcentrum en het Mijnmuseum kunt vinden. Maak een fascinerende ondergrondse tocht en leer meer over de geschiedenis van de mijnbouw. Geniet ook van moderne kunstexposities en neem deel aan creatieve workshops. Een unieke ervaring die je niet mag missen!

Duik in de groene oase van het Nationaal Park Hoge Kempen
Ontsnap aan de drukte van de stad en ontdek de natuurlijke pracht van het Nationaal Park Hoge Kempen. Binnen een straal van 25 km van Genk vind je uitgestrekte bossen, uitdagende wandelpaden en adembenemende landschappen. Huur een fiets en verken de vele fietsroutes, of maak een wandeling langs de pittoreske meren en heuvels. Geniet van de rust en stilte, observeer wilde dieren en geniet van de ongerepte schoonheid van de natuur.

Proef de lokale lekkernijen op de Genkse zondagsmarkt
Elke zondagochtend komt het centrum van Genk tot leven met de bruisende zondagsmarkt. Struin langs de kraampjes vol verse groenten, fruit, ambachtelijke producten en lokale lekkernijen. Proef van heerlijke streekproducten zoals verse kazen, ambachtelijk gebak en artisanale vleeswaren. Laat je verleiden door de geuren en smaken van de Limburgse keuken terwijl je geniet van de levendige sfeer van de markt. Een perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur en culinaire tradities van Genk.

M Hotel – Different Hotels
Albert Remansstraat 1,
Genk, België
Kaart
Albert Remansstraat 1, Genk, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

M Hotel is van hotelketen Different Hotels en alle hotelkamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, radio, wekker, bureau, minibar, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi en in de badkamer een bad en/of douche, toilet en föhn. Begin je dag in M Hotel met een heerlijk ontbijtbuffet. Verder kun je in het hotel-restaurant genieten van een smaakvolle lunch of culinair diner. Wil je na een gezellige dag lekker ontspannen? Drink dan een drankje aan de bar van het hotel of neem bij mooi weer plaats op het terras aan het park.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,00 per 24 uur
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Multiculinair genieten in de Vennestraat

Tours & activiteiten
Vennestraat

De Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt.

C-Mine Expeditie

Tours & activiteiten
Evence Coppéelaan 91

beleef de mijn op een nieuwe manier! Geniet van een interactief parcours onder de grond, een reis door de voormalige steenkoolmijnsite van Winterslag.

Thor Park

Bezienswaardigheden
Thor Park

Thor Park is dé hotspot voor technologie, energie en innovatie in de stad Genk.

LABIOMISTA

Musea
Marcel Habetslaan 50

LABIOMISTA is een evoluerend kunstwerk dat je meeneemt in de unieke visie van kunstenaar Koen Vanmechelen over identiteit, fertiliteit & bioculturele diversiteit.

Bokrijk

Steden
Bokrijk

Bokrijk, dat is elke keer anders. Ontdek het Openluchtmuseum, de historische huizen, de kunst van ambacht en zelfs de Sixties!

Openluchtmuseum Bokrijk

Musea, Cultuur
Bokrijklaan 1

Het openluchtmuseum Bokrijk neemt je mee in het leven van de Vlaamse overgrootouders. Je kunt hier zien hoe er vroeger geleefd en gewoond werd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro