Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen

Heerlijk genieten in 4*-Van der Valk hotel in Wassenaar nabij stad en strand!

Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
54,50
totaal: 132,51 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
2, 3, 4 of 5 dagen er tussenuit in een 4*-Van der Valk hotel in Wassenaar nabij stad en strand!

Voor liefhebbers van cultuur, stad, strand en de natuur, is Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar de ideale keuze. Gelegen aan de grens van Den Haag en Wassenaar, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een combinatie van een leuke citytrip en ontspannende fietstochten en wandelingen. Na een dag vol activiteiten in de omgeving kun je heerlijk ontspannen op het terras van het hotel. Vanuit het hotel ben je zo op het strand van Scheveningen, in het veelzijdige centrum van Den Haag of bij één van de vele attracties en musea die het gebied rijk is. Voor de echte shopliefhebbers vind je op enkele minuten rijafstand het shopping walhalla The Mall of The Netherlands. De talloze mogelijkheden maken Van der Valk Den Haag – Wassenaar dé ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen

Heerlijk genieten in 4*-Van der Valk hotel in Wassenaar nabij stad en strand!

Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • KORTING op een verblijf bij 3 of 4 nachten met ontbijt!
  • Verblijf in een 4*-Van der Valk hotel
  • Hotel is gelegen op ca. 4,5 km van Den Haag
  • Hotel is gelegen op ca. 6 km van Scheveningen
  • Tip: maak een strandwandeling bij Scheveningen
Tips in de omgeving!

Den Haag
Den Haag is een bruisende stad vol bezienswaardigheden en historische hoogtepunten. Het Binnenhof, Paleis Huis ten Bosch en Paleis Nooreinde zijn zeker een bezoekje waard. Cultuurliefhebbers kunnen bij het Mauritshuis of het Kunstmuseum Den Haag terecht. De stad is ook vanaf het water te ontdekken met de Ooievaart en door het ruime aanbod van winkels is de stad ideaal om een dagje shoppen.

Scheveningen
Met een prachtig lang zandstrand is Scheveningen niet voor niets de populairste badplaats van Nederland. Maar Scheveningen heeft zoveel meer te bieden dan alleen zand en zee. Ga je geluk beproeven in het casino, of boek een ticket voor een leuke musical in het Circustheater. Breng een bezoekje aan Sea Life Scheveningen en kom meer te weten over de zee en haar bewoners. Natuurlijk mag een wandeling over de boulevard en de pier niet ontbreken tijdens je bezoek aan Scheveningen.

Genieten van de natuur
Het hotel is gelegen in een groene omgeving. Op de stranden van Scheveningen en Wassenaar je kunt genieten van de zon en de zee. Naast de stranden van Scheveningen en Wassenaar biedt de omgeving ook prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen. De bossen, weilanden, stranden en de nabijheid van het uitgestrekte duingebied maken Wassenaar tot een unieke wandelgemeente in de Randstad.

Van der Valk Hotel Den Haag - Wassenaar
Zijdeweg 54,
Wassenaar, Nederland
Kaart
Zijdeweg 54, Wassenaar, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Van der Valk hotel Den Haag - Wassenaar ligt tussen Den Haag en Wassenaar. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis Wi-Fi. De comfortabele kamers zijn modern ingericht. Op iedere kamer vind je een flatscreen, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en gratis Wi-Fi. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche. In de ochtend staat het heerlijke ontbijtbuffet in het paviljoen klaar. Na een dag doorbrengen in de omgeving kan je bij terugkomst een lekker drankje drinken in Gastrobar Hop of gezellig dineren in Restaurant Eiber. Verder beschikt het hotel ook over oplaadpunten voor elektrische auto's. Het Circustheater en Madurodam bevinden zich op korte afstand. Bus 90 stopt vlak bij het hotel en biedt rechtstreekse verbindingen naar het centrum en attractiepark Duinrell.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 p.h.p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Louwman Museum Den Haag

Musea
Leidsestraatweg 57

Het Louwman Museum exposeert 's werelds oudste privécollectie automobielen.

Madurodam

Musea, Bezienswaardigheden
George Maduroplein 1

Nederlands belangrijkste gebouwen worden hier in miniatuur in leven gebracht. Ook bouwwerken zoals de Deltawerken worden hier in het klein tentoongesteld.

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Haagse Toren

Bezienswaardigheden
Rijswijkseplein 786

De Haagse Toren, een nieuw Haags icoon. Gelegen in het gebouw 'het strijkijzer' van architect Paul Bontenbal, aan het Rijswijkseplein in Den Haag.

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 p.h.p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.28 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro