Steden dichtbij
4 dagen
Incl. ontbijt

MEGADEAL!⚡ 4 dagen luxe 4*-Van der Valk hotel in Amersfoort incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Amersfoort, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
148,74
totaal: 330,43 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
MEGADEAL!⚡ Verblijf 4 dagen in een 4*-Van der Valk hotel in Amersfoort incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 is gunstig gelegen nabij de A1 en biedt luxe kamers met diverse faciliteiten. Geniet van een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte en ontspan op de comfortabele loungebanken of in de gezellige hotelbar. Verken de historische binnenstad van Amersfoort met zijn grachten, smalle straatjes en indrukwekkende architectuur, zoals de Onze-Lieve-Vrouwetoren en de Koppelpoort. Maak een ontspannen rondvaart over de grachten om de stad vanaf het water te bewonderen. Natuurliefhebbers kunnen wandelen of fietsen in het nabijgelegen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ontdek ook Paleis Soestdijk met zijn prachtige tuinen en leer meer over de Nederlandse koninklijke familie. Dankzij de gunstige ligging nabij de A1 kun je eenvoudig andere nabijgelegen steden en attracties verkennen, zoals Utrecht en het Nationaal Militair Museum op voormalige vliegbasis Soesterberg.

Steden dichtbij
4 dagen
Incl. ontbijt

MEGADEAL!⚡ 4 dagen luxe 4*-Van der Valk hotel in Amersfoort incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Amersfoort, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Incl. dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Publiekslieveling 2023!
  • Centraal gelegen
  • Veel bezienswaardigheden in de buurt
  • Tip: verken de historische binnenstad van Amersfoort
Tips voor tijdens je verblijf

Rondvaart over de Amersfoortse grachten
Ervaar een ontspannen en schilderachtige boottocht langs de charmante grachten van Amersfoort, waarbij je de stad vanuit een uniek perspectief kunt bewonderen. Terwijl je over het kalme water glijdt, kun je genieten van het prachtige uitzicht op historische gebouwen, pittoreske bruggen en groene oevers. Een rondvaart biedt een rustige en romantische manier om de stad te verkennen, en je krijgt interessante achtergrondinformatie over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Amersfoort.

Paleis Soestdijk
Bezoek het indrukwekkende Paleis Soestdijk, ooit de residentie van de Nederlandse koninklijke familie. Terwijl je door de tuinen wandelt, kun je genieten van de prachtige landschapsarchitectuur en de rustige sfeer. Binnenin het paleis kun je rondleidingen volgen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis en het koninklijke leven. Bewonder de elegante kamers, de koninklijke kunstcollectie en de fascinerende tentoonstellingen die in het paleis worden gehouden. Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een culturele en historische belevenis die je niet wilt missen.

De historische binnenstad van Amersfoort
Verken de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort, die bol staat van de geschiedenis en charme. Dwaal door de straatjes, bewonder de prachtige grachten en geniet van de goed bewaarde historische architectuur. De beroemde Onze-Lieve-Vrouwetoren, ook wel de Lange Jan genoemd, is een iconisch symbool van de stad en biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving na een stevige beklimming. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de imposante Koppelpoort, een middeleeuwse stadspoort die de binnenstad met de buitenwijken verbindt. De binnenstad van Amersfoort bruist van gezellige cafés, restaurants en boetiekjes, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van de authentieke sfeer van de stad.

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22,
Amersfoort, Nederland
Kaart
Ruimtevaart 22, Amersfoort, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 is gunstig gelegen nabij de uitvalsweg A1. Alle luxe kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, radio, kluisje, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer heeft een bad en/of douche, toilet en een föhn. Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel en geniet van een lunch of diner in het hotel-restaurant. Sluit je dag in Amersfoort af met een drankje in de gezellige hotelbar. Bij mooi weer kun je buiten genieten op de heerlijke loungebanken! Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Escape Room

Recreatie en spellen
Nijverheidsweg 5B

Escape Room houd in dat je binnen 60 minuten ontsnapt uit een ruimte waarbij je verschillende raadsels moet oplossen.

Koppelpoort

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kleine Spui 2

De koppelpoort is één van de stadspoorten in Amersfoort. Het is een land en een waterpoort.

Museum Flehite

Cultuur, Musea
Westsingel 50

Museum Flehite is een lokaal museum die veel aandacht schenkt aan regionale kunstenaars. In totaal bestaat de collectie in het museum uit 24.000 verschillende voorwerpen die uiteenlopen van schilderijen tot voorwerpen van hout.

Mannenzaal van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Cultuur, Musea
Westsingel 47

De Mannenzaal van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis was oorspronkelijk een tehuis voor zieke oude mannen. Tegenwoordig worden er in de maanden juli en augustus verhalen verteld door rolspelers die je mee terugnemen naar het jaar 1900. Daarnaast kunt u er ook gebruikmaken van de zaal als bijvoorbeeld vergaderzaal of plek voor uw bruiloftsceremonie.

Galerie 1664

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Havik 25

Het is gevestigd in een gebouw uit 1664 en behoort tot een kunstgalerie van Amersfoort. Het exposeert om 3 de maanden nieuwe tentoonstellingen.

De Hof

Eten en drinken, Wijken
De Hof

Als grootste plein van Amersfoort heeft de Hof vele cafe's en restaurants met in het midden van het plein de Stadsbron. Wat een fontein is uit de 15e eeuw.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro