Wellness
3 dagen
Incl. ontbijt

WELLNESS DEAL: Verblijf nabij Eindhoven in een 4*-hotel incl. ontbijt + entree tot luxe Spa Sense Geldrop

HUP
Mierlo, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
164,-
totaal: 349,11 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 126 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3 dagen nabij Eindhoven in een 4*-hotel incl. ontbijt en entree tot Spa Sense Geldrop

Ontdek Hotel HUP, gelegen in het charmante Mierlo op korte afstand van het bruisende Eindhoven. Dit hotel biedt de ideale uitvalsbasis voor een verblijf vol ontspanning en avontuur. Begin je dag met een verrukkelijk ontbijtbuffet, waar een uitgebreide selectie aan smakelijke lekkernijen op je wacht. Verken de prachtige omgeving en ontdek nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het rustgevende Spa Sense Geldrop. Breng ook een bezoek aan het bruisende stadscentrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Verken het betoverende landschap van Brabant op de fiets, langs schilderachtige paden en adembenemende natuur.

Wellness
3 dagen
Incl. ontbijt

WELLNESS DEAL: Verblijf nabij Eindhoven in een 4*-hotel incl. ontbijt + entree tot luxe Spa Sense Geldrop

HUP
Mierlo, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 dag toegang tot Spa Sense Geldrop
  • Gratis gebruik HUP Sport & Play tijdens verblijf
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Beste Familiehotel 2023!
  • Gratis gebruik zwembad en sauna’s
  • Tip: maak een wandeling of fietstocht door Natuurgebied De Groote Heide
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf Wellness ticket

Spa Sense Geldrop
Op korte afstand van het hotel bevindt zich Spa Sense Geldrop, een oase van rust en ontspanning. Laat de stress van alledag achter je en geniet van de diverse sauna's, waaronder een Finse sauna, infraroodsauna en stoombad. Laat jezelf verwennen met wellnessbehandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen. Ontspan in de thermale baden en verwen jezelf met een verfrissende duik in het zwembad. De serene omgeving en de professionele service zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt en geniet van een moment van welzijn en verjonging.

Eindhoven
Op slechts 15 minuten rijden van Hotel HUP ligt de bruisende stad Eindhoven. Hier kun je je onderdompelen in moderne architectuur, levendige winkelstraten en een levendige sfeer. Bewonder de iconische gebouwen, zoals het futuristische Evoluon en de innovatieve Witte Dame. Verken het Van Abbemuseum, een toonaangevend museum voor moderne en hedendaagse kunst. Slenter door de gezellige straten van de binnenstad, waar je talloze winkels, boetieks, cafés en restaurants vindt. Geniet van een heerlijke maaltijd op een van de gezellige terrassen of proef lokale specialiteiten op de levendige food markets. Eindhoven is ook bekend om zijn levendige nachtleven, met diverse bars, clubs en live muzieklocaties om de avonden door te brengen.

Natuurgebied De Groote Heide
Ontsnap aan de drukte en verken het prachtige Natuurgebied De Groote Heide, dat zich uitstrekt over zowel Nederland als België. Maak een ontspannen wandeling of fietstocht door het uitgestrekte landschap en laat je betoveren door de rust en schoonheid van de natuur. Geniet van de groene bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige vennen. Het gebied is rijk aan flora en fauna, en je kunt hier talloze vogelsoorten, herten en andere dieren tegenkomen. Pak een picknickmand in en geniet van een ontspannen lunch te midden van de prachtige omgeving.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
HUP
Arkweg 3-17,
Mierlo, Nederland
Kaart
Arkweg 3-17, Mierlo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bij HUP in Mierlo ligt het accent op de combinatie van ontspanning en inspanning; de verhouding kun je naar eigen gelang indelen. Met een totale omvang van twee voetbalvelden biedt HUP een bovengemiddeld scala aan sportactiviteiten. Ook aan relaxen is gedacht, want volgens HUP is dat ook een sport! Sportieve elementen komen door het hele hotel terug. Leef je hier uit op de squash- tennis- of golfbaan en in de fitnessruimtes. Alle comfortabele kamers van HUP zijn standaard voorzien van kluisje, telefoon, flatscreen-televisie, koelkastje en een eigen badkamer met bad en/of douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 6,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

Nationaal Park De Groote Peel

Natuur & Parken
Moostdijk 15

N.P De Groote Peel is een hoogveengebied waar vroeger turf is gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied dat bijzonder geschikt is om wandelend te verkennen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 6,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.54 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro