Culinair overnachten
Natuur
3 dagen
Incl. ontbijt

Culinair genieten in de omgeving van Ommen o.b.v. halfpension incl. 4-gangendiner en 5-gangendiner

Hotel & Restaurant Wildthout
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
195,-
totaal: 412,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek 3 dagen de natuur van Ommen o.b.v. halfpension

Midden in het weelderige Ommen bevindt zich een betoverend verblijf: Hotel & Restaurant Wildthout. Deze oase van groen biedt ontsnapping uit de dagelijkse drukte. Verken de natuur met verkwikkende wandelingen, ontdek het majestueuze Kasteel Eerde en het serene Mariënberg Klooster. Avonden zijn memorabel met een vorstelijk 4 0f 5-gangenmenu. Ervaar comfort, vriendelijke service en huiselijke sfeer bij Wildthout. Gelegen aan het beroemde Pieterpad, ideaal voor wandelaars. Prachtige uitzichten na het beklimmen van de Lemeler- of Besthmenerberg, Vecht en Vilsteren voor fietsavonturen. Nabijgelegen musea en attracties zoals Avonturenpark Hellendoorn en Wild West Adventure zijn binnen handbereik van dit gastvrije toevluchtsoord.

Culinair overnachten
Natuur
3 dagen
Incl. ontbijt

Culinair genieten in de omgeving van Ommen o.b.v. halfpension incl. 4-gangendiner en 5-gangendiner

Hotel & Restaurant Wildthout
Ommen, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 4-gangenmenu met sprankelend aperitief
  • 1 x 5-gangenmenu met sprankelend aperitief
  • Hotel beschikt over een culinair restaurant!
  • Tip: verken de wandelroutes bij de Lemelerberg
Tips voor tijdens je verblijf

Mariënberg Klooster
Gelegen in de rustige omgeving van Ommen, is het Mariënberg Klooster een verstilde plek doordrenkt van historie en spirituele diepgang. De eeuwenoude muren fluisteren verhalen van vrome levens en toegewijde dienstbaarheid. Dit klooster biedt bezoekers een serene ontsnapping uit het moderne leven, waar men kan reflecteren en innerlijke rust kan vinden. De zorgvuldig bewaarde architectuur en sfeer ademen een gevoel van tijdloosheid, terwijl de omliggende natuurlijke pracht de ziel voedt. Een plek om te verstillen, te bezinnen en te genieten van de diepe betekenis die dit klooster te bieden heeft.

Lemelerberg
Vlakbij Ommen rijst de Lemelerberg op als een natuurlijk meesterwerk. Dit heuvelachtige natuurgebied belooft avonturiers en natuurliefhebbers adembenemende vergezichten en fascinerende wandelroutes. Terwijl u de kronkelende paden bewandelt, onthult de Lemelerberg zijn gevarieerde landschap, met weelderige bossen, glooiende heuvels en uitgestrekte heidevelden. De harmonie tussen flora en fauna biedt een habitat voor diverse diersoorten. Bovenop de berg worden inspanningen beloond met panoramische vergezichten die de geest verfrissen en inspireren. Een onmisbare bestemming voor hen die de natuur in al haar pracht willen ervaren.

Zwolle
Als bruisend regionaal centrum, charmeert Zwolle met zijn rijke geschiedenis en moderne flair. De stad, slechts een steenworp verwijderd van Ommen, straalt een harmonieus contrast uit tussen historische architectuur en hedendaagse energie. Verken de sfeervolle straten, waar middeleeuwse gebouwen en gezellige cafés samenkomen. De stervormige grachten en monumenten weerspiegelen eeuwenoude erfenis, terwijl culturele evenementen en festivals een dynamische levendigheid toevoegen. Kunstliefhebbers kunnen genieten van musea en galerijen, terwijl de gastronomische scene de smaakpapillen prikkelt. Zwolle nodigt uit tot ontdekking, waar verleden en heden samenkomen in een betoverende symfonie.

Hotel & Restaurant Wildthout
Hammerweg 40,
Ommen, Nederland
Kaart
Hammerweg 40, Ommen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel & Restaurant Wildthout is gelegen in Ommen. Ervaar de service, geniet van het comfort en proef de warme huiselijke sfeer in dit statige pand. Gezelligheid en een gemoedelijke sfeer gaan hand in hand met attente en vriendelijke service, en een zeer goede keuken. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor heerlijk eten en drinken, mooie en smaakvolle gerechten, goede wijnen, attente bediening en een heerlijke huiselijke en vooral ongedwongen sfeer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Avonturenpark Hellendoorn

Attractieparken
Luttenbergerweg 22

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Meer dan dertig attracties en shows, waaronder twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Dolle Pret speelparadijs

Recreatie en spellen
Noordbroek 2

Met alle speelfaciliteiten is er voor groot en klein genoeg te ontdekken en doen, hiervoor staat Dolle Pret garant!

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro