Steden dichtbij
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

DINER SPECIAL: Geniet van een 4*-Van der Valk Hotel nabij Leiden incl. ontbijt en diner

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
101,50
totaal: 217,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel nabij Leiden incl. ontbijt en diner

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden is de uitvalsbasis voor een memorabele tijd in de Bollenstreek. Zoek je een relaxt weekend of een speciale gelegenheid. Deze aanbieding omvat comfortabele kamers en een verrukkelijk 3-gangendiner. In de omgeving van Sassenheim is veel te ontdekken, zoals de pittoreske grachten, cultureel erfgoed, en levendige winkelstraten en markten van Leiden. Of er nu voorkeur is voor natuur, cultuur of ontspanning, Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden biedt voor elk wat wils.

Steden dichtbij
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

DINER SPECIAL: Geniet van een 4*-Van der Valk Hotel nabij Leiden incl. ontbijt en diner

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • Gratis gebruik van fitness- en wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ontdek de stad Leiden
Tips voor tijdens je verblijf

Keukenhof
De Keukenhof, ook wel de 'Tuin van Europa' genoemd, is een spectaculair bloemenpark in Lisse dat slechts acht weken per jaar geopend is tijdens het voorjaar. Over een gebied van 32 hectare kun je genieten van meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei, waaronder tulpen, hyacinten, en narcissen in een schitterend ontworpen landschap van waterpartijen, beelden en thematuinen. Het park biedt ook diverse bloemenshows, inspiratietuinen en kunstwerken. Voor kinderen zijn er speurtochten, een speeltuin en een doolhof. Het is een kleurrijke ervaring die je zintuigen prikkelt en perfect voor fotografie liefhebbers.

Leiden
Leiden, vaak aangeduid als de Sleutelstad vanwege het stadswapen, is een stad met een rijke culturele erfenis en een levendige academische sfeer dankzij de oudste universiteit van Nederland. Wandel door de historische binnenstad met zijn prachtige grachten, oude bruggen, windmolens en hofjes. Bezoek het Rijksmuseum van Oudheden waar je een uitgebreide collectie van Egyptische, Romeinse en Griekse oudheden kunt bewonderen. Naturalis Biodiversity Center is een nationaal natuurhistorisch museum dat jong en oud fascineert met zijn enorme collectie en de beroemde T. rex Trix. Vergeet ook niet de botanische tuinen van de Universiteit Leiden, Hortus Botanicus, te bezoeken, een van de oudste botanische tuinen ter wereld.

Strandwandeling in Noordwijk en Katwijk
Noordwijk en Katwijk zijn kustplaatsen die bekend staan om hun uitgestrekte zandstranden, duinen en ontspannen sfeer. Een wandeling langs het strand van Noordwijk of Katwijk is de perfecte manier om te ontspannen en de frisse zeelucht in te ademen. De stranden zijn ideaal voor lange wandelingen waarbij je de golven kunt horen breken en de meeuwen kunt zien zweven. Onderweg kom je diverse strandpaviljoens tegen waar je kunt genieten van een kop koffie, lunch of een borrel terwijl je uitkijkt over de Noordzee. Noordwijk staat ook bekend als een bloemenbadplaats, dus in het voorjaar kun je genieten van de kleurrijke bloemenvelden in de omgeving.

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden
Warmonderweg 8,
Sassenheim, Nederland
Kaart
Warmonderweg 8, Sassenheim, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van ultiem comfort in de ruime, stijlvol ingerichte kamers van 4-sterren Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Ontspan op comfortabele boxspring bedden en regel de ideale temperatuur met klimaatbeheersing. Voor extra gemak zijn er een Nespresso apparaat, royale fauteuil en flatscreen televisie aanwezig. De luxe badkamer met ligbad, douche en toiletartikelen zorgt voor een aangenaam verblijf. Ontdek de culinaire verwennerij in Restaurant Nest met ontbijtbuffet en à la carte gerechten uit de open keuken. Voor heerlijke live-bereide sushi en oriëntaalse gerechten reserveer je bij OZZO Oriental Restobar, waar tevens verrukkelijke cocktails en gin-tonics wachten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Fitland Wellness Leiden

Spa en Wellness
Bargelaan 180

Geniet van het panoramische uitzicht terwijl je ontspant in de sauna. Ook kun je er een heerlijke behandeling reserveren voor de ultieme rustbeleving.

Stedelijk Molenmuseum de Valk

Musea
2E Binnenvestgracht 1

Een molen, heel normaal toch? Maar wat weet u eigenlijk van molens? Kom alles te weten in dit museum!

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

National Museum (Naturalis)

Musea
Pesthuislaan 7

Dit museum verzamelt, bewaard en bestudeerd dieren, planten en stenen. Tevens zijn er verschillende collecties en tentoonstellingen om te bezichtigen.

Rijksmuseum voor Volkenkunde

Musea
Steenstraat 1

Maak een reis door Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, de poolgebieden en Oceanië. Bewonder de magische voorwerpen, schitterende sieraden.

Space Expo

Musea
Keplerlaan 3

Kom alles te weten over de ruimtevaart en veel bekende astronauten, zoals André Kuipers en Neil Armstrong.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro