Steden dichtbij
Van der Valk specials
2 dagen
Incl. ontbijt

LAST MINUTE DEAL! ⚡ Verblijf in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Zaltbommel, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
LAST MINUTE DEAL! ⚡ Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel incl. ontbijt

Het Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2, gesitueerd in de historische Gelderse stad Zaltbommel, is de ideale plek voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. Geniet van de luxe van het hotel, inclusief het gezellige restaurant en de fitnessruimte. Verken de omgeving op de fiets langs de Maas en de Waal, ontdek routes zoals de Fort Sint Andriesroute en bewonder historische parels zoals Slot Loevestein. Voor een stedelijk uitje is 's-Hertogenbosch dichtbij, perfect voor winkelen en terrasjes.

Let op: deze deal is boekbaar t/m 27 april 2024!

Steden dichtbij
Van der Valk specials
2 dagen
Incl. ontbijt

LAST MINUTE DEAL! ⚡ Verblijf in een 4*-Van der Valk Hotel in Zaltbommel incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Zaltbommel, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Elektrische laadpalen aanwezig bij het hotel
  • Gratis parkeren en gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Slot Loevestein
Tips voor jouw verblijf

Stadswandeling Zaltbommel
Duik in de geschiedenis van Zaltbommel met een stadswandeling langs de markante punten. De vestingwerken herinneren aan de tijd dat de stad zich moest verdedigen tegen indringers. De Sint-Maartenskerk, met zijn imposante toren, domineert de skyline en biedt een blik op de gotische bouwstijl. Het Stadskasteel, ooit een deftig woonhuis en nu een museum, vertelt de verhalen van de stad en haar bewoners door de eeuwen heen. Deze wandeling is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de rijke historie van de Nederlandse vestingsteden.

De Tuinen van Appeltern
Een korte rit van Zaltbommel brengt je naar De Tuinen van Appeltern, een uitgestrekt park dat een bron van inspiratie is voor elke tuinliefhebber. Met meer dan 200 voorbeeldtuinen kun je hier ideeën opdoen voor je eigen tuin of gewoon genieten van de pracht en praal van de aangelegde tuinen. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, van de frisse bloesems in de lente tot de rijke kleurenpracht in de herfst. Het park biedt ook workshops en rondleidingen voor wie zijn groene vingers verder wil ontwikkelen.

Fietsen langs de rivieren
Pak de fiets en ontdek de natuurlijke schoonheid van de Bommelerwaard door de Maas en Waal fietsroute te volgen. De route leidt je langs de kronkelende rivieren, over de indrukwekkende dijken en door de groene uiterwaarden. Onderweg kom je langs schilderachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Neem een picknick mee en geniet op een van de vele rustplekken van het uitzicht over het water en de voorbijvarende schepen. Het is de perfecte manier om de unieke rivierlandschappen van Nederland te ervaren.

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2
Hogeweg 65,
Zaltbommel, Nederland
Kaart
Hogeweg 65, Zaltbommel, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Van der Valk Zaltbommel-A2 hotel biedt jou een comfortabele en stijlvolle verblijfplaats, ideaal voor jouw vakantie. Je geniet van moderne kamerfaciliteiten, inclusief een televisie en een badkamer met inloopdouche, naast gratis Wi-Fi door het hele hotel. Het eigen restaurant serveert heerlijke maaltijden bereid met verse, lokale ingrediënten, en de lounge biedt een ontspannen setting voor een drankje na het diner. Dit maakt het hotel een uitstekende keuze voor jou als je op zoek bent naar gemak en kwaliteit tijdens je vakantie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Ammersoyen

Bezienswaardigheden
Kasteellaan 1

Kasteel Ammersoyen is het best bewaarde middeleeuwse kasteel, gelegen tussen Maas en Waal op een unieke locatie in een prachtige rustieke omgeving.

Sportiom

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Victorialaan 10

Kom zwemmen in dit subtropisch zwemparadijs! Glij van één van de vele glijbanen of ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan (17 oktober t/m 20 maart). Ook bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen.

Ontdekhoek Den Bosch

Recreatie en spellen
Onderwijsboulevard 3

De Ontdekhoek is zeer leuk voor de kinderen. Ze kunnen hier de hele dag proefjes doen en ontdekken zo de leukste dingen!

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

Het Noordbrabants Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro