Steden dichtbij
Uniek overnachten
2 of 3 dagen

SUITEDEAL: Unieke overnachting in een suite in het oudste hotel van Nederland in Bergen op Zoom!

Grand Hotel De Draak Bergen
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
65,25
totaal: 151,81 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
SUITEDEAL: 2- of 3-daagse unieke overnachting in een heerlijke suite in Bergen op Zoom!

Op zoek naar een historische overnachting in het oudste hotel van Nederland? Grand Hotel De Draak verwelkomt je met open armen. Dit 4*-hotel biedt je een authentieke ervaring in suites die de charme van de 14e en 15e eeuw uitstralen, waardoor je je even in de middeleeuwen waant. Gelegen in het hart van Bergen op Zoom, staat het hotel niet alleen zelf bol van geschiedenis, maar bevind je je ook midden in een stad rijk aan erfgoed. Vanuit het hotel stap je zo het centrum in, waar meer dan 800 monumenten op je wachten om ontdekt te worden. Na een dag vol indrukken kun je ontspannen op een levendig terras of een sfeervol restaurant uitzoeken voor een heerlijk diner. En bij terugkeer in Grand Hotel De Draak kun je in stijl de dag afsluiten. Een perfecte manier om te genieten van historie en comfort.

Steden dichtbij
Uniek overnachten
2 of 3 dagen

SUITEDEAL: Unieke overnachting in een suite in het oudste hotel van Nederland in Bergen op Zoom!

Grand Hotel De Draak Bergen
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een uitstekend 4*-hotel
  • Het oudste hotel van Nederland, gevestigd in een monumentenpand
  • Verblijf in een suite met 14e of 15e-eeuwse bouwelementen
  • Hotel is direct gelegen in het centrum
  • Tip: ontdek de vele monumenten van de stad
Tip voor jouw verblijf

Het Markiezenhof
Het Markiezenhof is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een schatkamer van lokale geschiedenis en cultuur. Als een van de oudste stadspaleizen van Nederland, biedt het Markiezenhof bezoekers een unieke kans om de pracht en praal van laatgotische architectuur te ervaren. Het stadspaleis is omgetoverd tot een museum waar je kunt dwalen door prachtig ingerichte kamers en zalen die verhalen vertellen over de vroegere bewoners en de geschiedenis van Bergen op Zoom. Er zijn regelmatig wisselende tentoonstellingen, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. De sierlijke tuinen van het Markiezenhof zijn ook een bezoek waard, en bieden een vredige ontsnapping aan de stadsdrukte.

Stadhuis Bergen op Zoom
Het Stadhuis van Bergen op Zoom, gelegen aan de Grote Markt, is een prachtig voorbeeld van Nederlandse renaissancearchitectuur. De gevel is rijkelijk versierd met ornamenten en beelden die de rijkdom en het belang van de stad in de 16e eeuw weerspiegelen. Het is aan te raden om deel te nemen aan een rondleiding, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van het gebouw en de rol die het heeft gespeeld in het bestuur van de stad. Het stadhuis is niet alleen van buiten een blikvanger, maar herbergt ook een prachtig interieur met historische kunstwerken en een klassieke raadzaal.

Gevangenpoort
De Gevangenpoort is het oudste monument van Bergen op Zoom en een overblijfsel van de middeleeuwse verdedigingswerken van de stad. Deze poort heeft door de eeuwen heen verschillende functies gehad, waaronder die van stadspoort, gevangenis en zelfs woonruimte. Tegenwoordig is het een museum waar je meer kunt leren over de geschiedenis van de stad en de soms grimmige verhalen van degenen die hier gevangen werden gehouden. Een bezoek aan de Gevangenpoort is een reis terug in de tijd en biedt een fascinerend inzicht in de middeleeuwse rechtssystemen en verdedigingstechnieken. De toren biedt ook een mooi uitzicht over de stad, voor degenen die de smalle trappen durven te beklimmen.

Grand Hotel De Draak Bergen
Grote Markt 30-36-38,
Bergen op Zoom, Nederland
Kaart
Grote Markt 30-36-38, Bergen op Zoom, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Grand Hotel De Draak is het oudste hotel en tevens de oudste onderneming van Nederland. Een uniek hotel die je meeneemt terug naar de middeleeuwen met alle comfort die jij nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, wellnesscentrum en nog veel meer! Het hotel beschikt over kamers die zijn ingericht in de 14- en 15-eeuwse bouwstijlen en zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Bij het hotel is gratis Wi-Fi beschikbaar en parkeren is mogelijk tegen toeslag. Kies ervoor om een avond te dineren in het restaurant van het hotel, Restaurant 1397! De naam van het restaurant refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten centraal. Dit is dus zeker een bezoekje waard!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 24,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Minikoelkast
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Verplichte kosten

Een bedrag van € 6,50 per reservering aan reserveringskosten zal in rekening worden gebracht.
Service charge: € 6,50 per accommodatie per verblijf.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 24,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.18 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro