Van der Valk specials
2 dagen

4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe nabij Apeldoorn o.b.v. logies (ook incl. ontbijt te boeken)

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Ugchelen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
85,-
totaal: 189,71 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe nabij Apeldoorn o.b.v. logies (ook incl. ontbijt te boeken)

Je ontdekt de mooiste plekjes van de Veluwe en geniet van de natuurlijke pracht en praal die deze regio te bieden heeft tijdens je verblijf in het luxe 4*-Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel, dat midden op de Veluwe nabij Apeldoorn ligt. Vanuit hier zijn diverse bezienswaardigheden binnen handbereik, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe met wandel- en fietsmogelijkheden en het beroemde Kröller-Müller Museum of het historische Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen. Voor een dagje uit met het hele gezinde kun je naar de Apenheul of het familiepretpark Koningin Juliana, en voor de cultuurliefhebbers zijn er meerdere musea en galerieën in de omgeving, zoals het CODA museum. Na een dag vol indrukken keer je terug naar je comfortabele kamer in het Van der Valk Hotel, waar alle faciliteiten voor een ontspannen verblijf te vinden zijn en het hotelrestaurant een scala aan heerlijke gerechten biedt, bereid met verse streekproducten voor een culinaire afsluiting van de dag.

Van der Valk specials
2 dagen

4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe nabij Apeldoorn o.b.v. logies (ook incl. ontbijt te boeken)

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Ugchelen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook boekbaar incl. dagelijks ontbijt
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Verblijf midden op de Veluwe
  • Binnen 10 minuten rijden ben je in het centrum van Apeldoorn
  • Tip: bezoek het Paleis het Loo
Tips voor tijdens je verblijf

Hoge Veluwe Nationaal Park
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een schat aan natuurlijke schoonheid en biedt 5.400 hectare aan heidevelden, zandverstuivingen en bossen. Bezoekers kunnen genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen met de gratis witte fietsen van het park, en het observeren van de diverse flora en fauna. In het hart van het park ligt het Kröller-Müller Museum, een paradijs voor kunstliefhebbers met een van de grootste collecties werken van Vincent van Gogh. Daarnaast zijn er stukken van andere meesters en een uitgestrekte beeldentuin die een bezoek waard is.

Apenheul
Apenheul biedt een unieke ervaring waar bezoekers in direct contact kunnen komen met vrij rondlopende apen. Het park is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke habitat van de apen na te bootsen, wat bijdraagt aan een educatieve en vermakelijke ervaring. Het is een plek waar je veel kan leren over de verschillende soorten apen en hun gedrag, terwijl je geniet van de groene, speelse omgeving.

Outdooractiviteiten bij De Cantharel
Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel biedt een breed scala aan activiteiten die de natuurlijke pracht van de Veluwe benutten. Bezoekers kunnen de bossen verkennen te paard, de omgeving per fiets ontdekken, of deelnemen aan een Land Rover Experience om de ruigere delen van de Veluwe te verkennen. Deze activiteiten zijn geschikt voor avonturiers en bieden een unieke manier om van de natuur te genieten.

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel
Van Golsteinlaan 20,
Ugchelen, Nederland
Kaart
Van Golsteinlaan 20, Ugchelen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel ligt midden op de Veluwe nabij de stad Apeldoorn. Geniet van de rust en ruimte in de natuur en ontdek de 4-sterrenfaciliteiten in dit luxe hotel. Maak een heerlijke wandel- of paardrijtocht en bezoek de gezellige stad Apeldoorn. De comfortabele hotelkamers zijn uitgerust met een televisie en gratis internet. Tevens heeft elke kamer een badkamer met een douche of bad en toilet. Begin de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant. Tijdens de lunch en het diner geniet je van heerlijke á la carte gerechten. Ontspan ook eens in de sauna, het Turks stoombad of kom tot rust met een heerlijke massage. Paardenliefhebbers zijn in dit hotel op het juiste adres, het hotel beschikt namelijk over paardenstallen. Breng je eigen paard mee en geniet van prachtige paardrijroutes in de omgeving. De huur voor een paardenbox in het paardenhotel bedraagt € 30,00 per nacht. Dit is inclusief stro, hooi en brokken. Indien je paard alleen gebruik maakt van de weide kost dit € 10,00 per nacht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 p.n + upgrade kamer van € 6,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Park Berg en Bos

Natuur & Parken
J C Wilslaan 21

In Park Berg en Bos kunt u heerlijk wandelen. In het park van ruim 250 hectare treft u authentieke planten, bomen en dieren van de Veluwe. Het totale netwerk telt tientallen kilometers wandelplezier.

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

De Hoge Veluwe National Park

Natuur & Parken
Houtkampweg 13

Natuur, landschap, cultuur, kunst en historie. De Hoge Veluwe biedt het je allemaal in dit prachtige park.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

De Veluwse Bron

Spa en Wellness
Viskweekweg 10

Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron zal het u aan niets ontbreken. Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten.

De Zwaluwhoeve

Spa en Wellness
Zuiderzeestraatweg 108

Kom heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve, lekker naar de sauna of toch liever een rustgevende massage? Het kan allemaal!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 p.n + upgrade kamer van € 6,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.38 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro