Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een boutique hotel in de Slenaker Vallei in het Limburgse landschap incl. ontbijt

Boutique Hotel Slenaker Vallei
Slenaken, Limburg, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
48,88
totaal: 120,71 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een boutique hotel in de Slenaker Vallei in het Limburgse landschap incl. ontbijt

In Boutique Hotel Slenaker Vallei geniet je van de prachtige kamers en de omliggende natuur. Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. In de directe omgeving vind je prachtige wandel- en fietsroutes, zoals bij het Grote Bos. In het restaurant kan worden genoten van een heerlijk diner in een romantische sfeer. De kaart wisselt per seizoen, zodat hoogstaande seizoensproducten altijd aanwezig zijn. Daarbij wordt gebruikgemaakt van lokale, biologische streekproducten. Maastricht en Valkenburg liggen op 20 minuten rijden met de auto, de Belgische grens op slechts 600 meter van het hotel en Aken ligt op 30 minuten rijden.

Uniek overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een boutique hotel in de Slenaker Vallei in het Limburgse landschap incl. ontbijt

Boutique Hotel Slenaker Vallei
Slenaken, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Geniet van creatieve kookkunsten in het romantische hotel-restaurant 'De Vallei'
  • Limburgse gastvrijheid in een sfeervolle ambiance
  • In de directe omgeving van het hotel vind je prachtige wandel- en fietsroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: wandelen in de mooie natuur of bezoek het pittorekse Valkenburg!
Het Zuid-Limburgse heuvellandschap

In wat ook wel de Tuin van het Heuvelland wordt genoemd ligt het dorpje Slenaken, een Nederlands dorp dat tegelijkertijd zo on-Nederlands is dat het je aan Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland doet denken. Nergens zijn de wegen zo schilderachtig, staan er zoveel kruisen en kapelletjes. In het landschap liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort. Geniet van de prachtige panorama's en rust uit op één van de vele terrasjes. Wil je liever wandelend of fietsend het gebied verkennen? Dan biedt deze regio een heel netwerk van fiets- en wandelroutes die zijn uitgezet waarbij je zelf gemakkelijk je eigen route én afstand bepaalt.

Drielandenpunt in Vaals
Het Drielandenpunt in Vaals is een iconische locatie waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. Het hoogtepunt is ongetwijfeld het panoramische uitzicht vanaf de uitkijktoren, waar je letterlijk in drie landen tegelijk kunt staan. Het is een symbolische en schilderachtige ervaring, waar je kunt genieten van adembenemende vergezichten over het heuvelachtige landschap en de ontmoetingsplaats van drie Europese naties. Er zijn ook verschillende wandel- en fietspaden rondom het Drielandenpunt, waardoor het een geweldige plek is voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Maastricht
Maastricht is een gezellige, bourgondische stad en heeft voor iedereen wat wils. Je kunt hier uitgebreid winkelen, speciaalbier drinken of een bezoek brengen aan de grotten van St. Pietersberg. Fietsen in Maastricht is een bijzonder leuke ervaring. Deze historische stad biedt veel gezelligheid, maar de omgeving kan ook erg goed verkend worden met een knooppuntenroute. De omgeving is heuvelachtig en heeft prachtige vergezichten. Maastricht is een leuke stad en erg geschikt voor jong en oud.

Boutique Hotel Slenaker Vallei
Dorpsstraat 1,
Slenaken, Nederland
Kaart
Dorpsstraat 1, Slenaken, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Centraal gelegen in het pittoreske Limburgse landschap, vind je de Slenaker Vallei. Het hotel is smaakvol ingericht door Monique. Met veel oog voor detail en een gevoel voor een warme huiselijke sfeer is het resultaat, volgens de gasten die het hotel reeds bezocht hebben, zeer aangenaam! De kamers zijn voorzien van Smart TV ’s waarop het mogelijk is je favoriete Netflix serie te streamen. Daarnaast beschikken ze over geriefelijke badjassen en kun je gebruik maken van de gratis koffie en thee faciliteiten van de huis leverancier “Maison Blanche Dael” uit Maastricht. Het keuken team onder leiding van Chef Kok Jeroen Peeters, zet met zijn team dagelijks, een prachtige prestatie neer. De vertaling hiervan beleef je in het restaurant “De Vallei”. Gasten hebben een “rijke” keuze uit diverse gastronomische hoogstandjes zoals het Gourmand menu (3 of 4 gangen), het “A la Carte” of het Chef ’s menu (4 ,5 of 6 gangen). De terrassen, met uitzicht over het Heuvelland rondom het hotel nodigen uit om te genieten! In de directe omgeving heb je veel mogelijkheden tot buiten activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, golfen etc. Daarnaast vind je in directe omgeving steden zoals Aken (D) en Luik (B).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€20,- per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Amerikaans kerkhof Henri-Chapelle

Cultuur
Rue Du Mémorial Américain 159

De Amerikaanse militaire begraafplaats Henri-Chapelle herbergen de stoffelijke overschotten van 7.992 Amerikaanse soldaten.

Fluweelengrot

Cultuur, Bezienswaardigheden
Daalhemerweg 27

Deze grot is een mergelgrot die ontstaan is tijdens de bouw van het Kasteel van Valkenburg. Deze grot vormt een gangenstelsel onder de kasteelruïne.

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Kasteel Valkenburg

Cultuur, Bezienswaardigheden
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

Gemeentegrot

Cultuur, Bezienswaardigheden
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€20,- per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

8.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro