Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Culinair genieten in Veenendaal in een 4*-Van der Valk Hotel incl. ontbijt en 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Veenendaal
Veenendaal, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
105,-
totaal: 227,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3 of 4 dagen culinair genieten in een 4*-Van der Valk Hotel nabij Amersfoort incl. ontbijt en 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Veenendaal bevindt zich tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, perfect voor natuurliefhebbers. Voor winkelliefhebbers zijn Zeist en Wageningen toplocaties met hun diverse winkelaanbod. Het Nationaal Militair Museum in Soest en Kasteel Doorwerth bieden culturele verdieping. De dag afsluiten kan met een heerlijk 3-gangendiner in het restaurant van het hotel, waar seizoensgebonden gerechten en lokale ingrediënten voor een smakelijke ervaring zorgen.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Culinair genieten in Veenendaal in een 4*-Van der Valk Hotel incl. ontbijt en 3-gangendiner

Van der Valk Hotel Veenendaal
Veenendaal, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Vrij gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: ga een dagje naar Utrecht
Tips voor tijdens je verblijf

Ouwehands Dierenpark (Rhenen)
Dit is niet zomaar een dierentuin; het is een plek waar je de natuurlijke habitat van dieren van dichtbij kunt ervaren en tegelijkertijd belangrijke lessen over natuurbehoud kunt leren. Ouwehands Dierenpark biedt unieke ervaringen zoals het berenbos, waar geredde bruine beren vrij rondlopen, en de kans om reuzenpanda's te zien, iets wat in Nederland alleen hier mogelijk is. Het park zet zich actief in voor de bescherming van diersoorten en biedt educatieve programma's aan die bezoekers bewust maken van de noodzaak van natuurbehoud.

Grebbelinie Bezoekerscentrum (Renswoude)
De Grebbelinie is een historisch verdedigingswerk dat een cruciale rol speelde in de Nederlandse militaire geschiedenis, met name tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Bezoekerscentrum Grebbelinie biedt een diepgaande blik op de constructie, de geschiedenis en het strategisch belang van deze linie. Bezoekers kunnen door middel van interactieve tentoonstellingen en rondleidingen meer te weten komen over de gevechten die hier hebben plaatsgevonden en de impact ervan op de omgeving.

Stadswandeling in Amersfoort
Amersfoort, met zijn rijke geschiedenis en goed bewaarde middeleeuwse stadscentrum, is de perfecte plek voor een stadswandeling. Ontdek de charmante straatjes, de historische gebouwen zoals de Koppelpoort, en de grachten die de stad een bijzondere sfeer geven. Er zijn verschillende thematische wandelingen beschikbaar die je langs de hoogtepunten van de stad leiden, waaronder de Muurhuizen, de Onze Lieve Vrouwetoren en het Mondriaanhuis. Een stadswandeling in Amersfoort biedt een prachtige combinatie van cultuur, geschiedenis en architectuur.

Van der Valk Hotel Veenendaal
Bastion 73,
Veenendaal, Nederland
Kaart
Bastion 73, Veenendaal, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het luxe 4*-Van der Valk Hotel Veenendaal is gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Alle kamers van het hotel beschikken standaard over een kluisje, flatscreen-televisie, telefoon, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Start de dag goed met een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel-restaurant. Liever ontbijt op bed? Het is mogelijk om deze (tegen betaling) op de kamer te laten bezorgen. 's Middags kun je in het hotel-restaurant genieten van een uitgebreide à la carte lunch en tijdens het diner proef je gerechten uit de traditionele-, Franse-, Italiaanse- of Oosterse keuken. Ben je toe aan extra ontspanning? Van der Valk Hotel Veenendaal beschikt over een wellness center met een gratis sauna en stoombad. Voor de dagelijkse work-out kun je terecht in het fitnesscentrum. Zowel het wellness center als de fitness zijn gratis toegankelijk. Kom je met de auto? Parkeer deze dan gratis op het hotelterrein en huur tegen betaling een fiets om eropuit te gaan!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Zwembad ‘t Willaer

Recreatie en spellen
Breelaan 6

Zwembad ‘t Willaer is een verwarmd openlucht zwembad gelegen aan de rand van Scherpenzeel. Met een peuterbad, een kinderspeeltuin, een ondiep zwembad van 20 x 45 meter met een 42 meter lange glijbaan, een wedstrijdbad met 2 duikplanken (1 en 3 meter hoog), velden voor diverse balspelen, een kiosk voor versnaperingen en diverse zonneweiden, een perfecte plek om lekker te vertoeven.

Het Henschotermeer

Boottochten en watersporten, Natuur & Parken
De Heygraeff 2

Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Je kunt hier heerlijk ronddobberen om het meer, zwemmen, zandkastelen bouwen, een sportief rondje om het meer wandelen of gewoon lekker luieren op je badhanddoek.

Huis Doorn

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Langebroekweg 10

Huis Doorn is het huis van de Duitse ex keizer Wilhelm II waar je een rondleiding kan krijgen door het huis dat nu dient als museum waar hij leefde en het landschap om het huis kan bekijken.

Kasteel Doorwerth

Bezienswaardigheden
Fonteinallee 2

Dit prachtige middeleeuwse kasteel is gelegen in Doorwerth. Het kasteel is opengesteld voor publiek en beschikt over maar liefst 3 musea. Ook is er een kasteelwinkel met streekproducten.

Mondriaanhuis

Musea, Cultuur
Korte Gracht 11

Het Mondriaanhuis is een museum over het leven en werken van Piet Mondriaan. De kenmerken van zijn kunst zijn vooral de horizontale en verticale zwarte lijnen die hij gebruikte.

Sint Joris Kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hof 1

Historische kerk in Amersfoort uit het middeleeuwse tijdsperk.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro