Aan of nabij de kust
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Uitwaaien op Waddeneiland Texel incl. ontbijt

Hotel Molenbos Texel De Cocksdorp
De Cocksdorp, Texel, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Kom 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen heerlijk uitwaaien op Waddeneiland Texel incl. ontbijt

Heb je ooit het gevoel gehad dat je even helemaal weg wilt zijn, maar toch dicht bij huis? Dan is Texel jouw perfecte uitvlucht. Dit prachtige eiland biedt alles wat je hartje begeert voor een onvergetelijke vakantie of een kort weekendje weg. Texel is uniek. Van de uitgestrekte stranden waar je urenlang kunt wandelen zonder iemand tegen te komen, tot de gezellige dorpjes vol met vriendelijke mensen die altijd klaarstaan voor een praatje. Het eiland ademt een sfeer uit waar je direct verliefd op wordt. Ontdek de ongerepte natuur op de fiets of te voet. Een verblijf op Texel is meer dan alleen een vakantie; het is een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Laat je betoveren door dit prachtige eiland.

Let op! Deze deal is tijdelijk boekbaar t/m 7 april!

Aan of nabij de kust
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Uitwaaien op Waddeneiland Texel incl. ontbijt

Hotel Molenbos Texel De Cocksdorp
De Cocksdorp, Texel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten!
  • Hotel ligt naast een natuurreservaat
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! breng een bezoek aan de vuurtoren van Texel
Texel in vogelvlucht

Flora en Fauna
Texel staat bol van de natuurgebieden en hoe kun je dat beter verkennen dan per fiets! Fiets naar De Horst en je komt op een woestijnachtige vlakte waar nog steeds nieuwe duinen ontstaan. Als je van dieren houdt, kun je deze bewonderen in De Bollekamer waar je de Schotse Hooglanders en Exmoorpony's heerlijk kunt zien grazen. Als je met kinderen reist is het leuk om De Sommeltjesroute te lopen. Dit is een uitdagende wandeling voor de kleintjes van ongeveer 1,5 kilometer lang. Ze gaan op zoek naar Sommeltjes (aardmannetjes) die verstenen zodra het licht wordt. Draag wel stevige wandelschoenen of laarzen want het kan erg nat zijn.

Dorpen
Op Texel vind je 7 dorpen met elk een eigen karakter en sfeer. Het meest authentieke is Oosterend met haar karakteristieke huizen en gezellige steegjes. Voor het badplaatsgevoel moet je in De Koog zijn en voor de meeste winkels, terrasjes en restaurants ga je naar het centraal op het eiland gelegen Den Burg. Vlakbij de rode vuurtoren ligt het meest noordelijke dorp De Cocksdorp. Allemaal zijn ze op hun eigen manier een visitekaartje voor Texel.

Zeehonden spotten
Wat zijn de Wadden zonder zeehonden... Op het eiland kun je met diverse tochten de zeehonden gaan spotten in de Waddenzee. De meeste geven zelfs een garantie op het zien van deze mooie dieren!

Hotel Molenbos Texel De Cocksdorp
Postweg 224-226,
De Cocksdorp, Nederland
Kaart
Postweg 224-226, De Cocksdorp, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Molenbos Texel De Cocksdorp is gelegen aan de noordzijde van dit prachtige eiland. Begin je dag met een heerlijk ontbijt en maak daarna gebruik van de onbeperkte toegang tot het verwarmde zwembad van Vakantiepark de Krim, slechts 500 meter verderop. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, een bureau, een kluisje, zithoek en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 9,50 p.h.p.n. (op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vuurtoren Texel Beach

Bezienswaardigheden
Vuurtorenweg 184

Op het noordelijkste punt van Texel staat de beroemde Texelse vuurtoren. De vuurtoren is 45 meter boven zeeniveau en u kunt hier volop genieten van een prachtig uitzicht over de Noordzee, Vlieland en de Waddenzee.

Drenkelingenhuisje

Oost-Vlieland

Het Drenkelingenhuisje staat al meer dan een eeuw midden op de Vliehors. Vroeger was dit een vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen. Het is nu ingericht als als het juttersmuseum en te bereiken te voet of met de Vliehors Expres.

Surfschool Foamball

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Ruijslaan 44

Surfschool Foamball verzorgt de leukste surflessen op Texel! Golfsurfen, suppen, een kinderfeestje of een groepsactiviteit? Bij Surfschool Foamball kan het allemaal!

Schipbreuk-en Juttermuseum Flora

Musea
Pontweg 141A

Juttersmuseum Flora is het eerste, echte en grootste Juttersmuseum ter wereld! In dit museum vind je strandvondsten van meer dan 75 jaar terug.

Ecomare

Attractieparken, Natuur & Parken
Ruijslaan 92

Ecomare is een museum, aquarium en zeehonden/vogel opvang. Hier kom je ook alles te weten over de natuur op Texel.

Fietsen en wandelen

Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Pad Van Twintig

Vlieland heeft een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietspaden. Deze met schelp verharde paden bieden je een prachtige gelegenheid om vele plekjes op het eiland te leren kennen.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 9,50 p.h.p.n. (op aanvraag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro