Steden dichtbij
Culinair overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het centrum van Assen in een 4*-hotel in o.b.v. halfpension

City hotel de Jonge
Assen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
special deal
  v.a. p.p.
87,-
totaal: 191,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 dagen in het centrum van Assen in een 4*-hotel o.b.v. halfpension

Ontdek de charme van City Hotel de Jonge, prachtig gelegen in het bruisende hart van Assen. Dit 4-sterrenhotel, een begrip sinds 1874, staat bekend om zijn voortreffelijke keuken en warme gastvrijheid. Assen, veel meer dan de beroemde TT-races, is de ideale plek om een mix van stedelijke gezelligheid, natuurlijke pracht en culturele schatten te ervaren. Verdiep je in de geschiedenis van het Nederlandse gevangeniswezen in het Gevangenismuseum in Veenhuizen of sta stil bij de verhalen uit de Tweede Wereldoorlog in Kamp Westerbork. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Nationaal Park Drentsche Aa of meer leren over de prehistorische hunebedbouwers in het Hunebedcentrum in Borger. Naast deze culturele en natuurlijke hoogtepunten, nodigt het centrum van Assen uit tot ontspannen winkelen en genieten in sfeervolle cafés en restaurants.

Steden dichtbij
Culinair overnachten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in het centrum van Assen in een 4*-hotel in o.b.v. halfpension

City hotel de Jonge
Assen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Hotel gelegen in het centrum van Assen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Hunebedden in Borger
Tips voor tijdens je verblijf!

Gevangenismuseum in Veenhuizen
Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een fascinerende plek waar je een diepgaande blik werpt op de evolutie van het gevangeniswezen in Nederland. Gevestigd in een voormalige dwangkolonie, belicht het museum zowel de donkere als de hoopvolle aspecten van gevangenschap en reclassering. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in authentieke cellen, leren over de levensomstandigheden van gevangenen door de jaren heen, en ontdekken hoe het Nederlandse strafrechtssysteem zich heeft ontwikkeld. Een bijzondere ervaring is de rondleiding in een echte gevangenisbus, waarbij je het gevoel krijgt zelf even 'gevangen' te zijn. Het museum organiseert ook interactieve tentoonstellingen en activiteiten voor alle leeftijden, waardoor het een leerzame ervaring is voor het hele gezin.

Kamp Westerbork
Kamp Westerbork dient als een krachtig herinneringscentrum aan de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Oorspronkelijk gebruikt als doorgangskamp voor Joden, Roma en Sinti op weg naar concentratie- en vernietigingskampen, vertelt dit museum nu hun verhalen. Door middel van persoonlijke getuigenissen, foto's en voorwerpen krijgen bezoekers een indringend beeld van het leven in het kamp en de impact van de oorlog op individuen en families. Het herinneringscentrum organiseert regelmatig rondleidingen, lezingen en educatieve programma's om de herinnering aan deze donkere periode in de geschiedenis levend te houden en lessen te trekken voor de toekomst.

Nationaal Park Drentsche Aa
Nationaal Park Drentsche Aa is een van de best bewaarde beek- en esdorpenlandschappen van West-Europa. Dit unieke natuurgebied strekt zich uit over meer dan 10.000 hectare en biedt een diversiteit aan landschappen, van dichte bossen en heidevelden tot kabbelende beekjes en traditionele Drentse dorpen. Het park is een paradijs voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers, met talloze routes die je langs de mooiste plekjes leiden. Onderweg kom je misschien wel Schotse hooglanders of Drentse heideschapen tegen. Voor degenen die meer willen leren over de flora en fauna van het gebied, biedt het bezoekerscentrum een schat aan informatie, evenals georganiseerde excursies en activiteiten. Het Nationaal Park Drentsche Aa laat zien hoe de harmonie tussen mens en natuur tot prachtige landschappen kan leiden.

City hotel de Jonge
Brinkstraat 85,
Assen, Nederland
Kaart
Brinkstraat 85, Assen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het City hotel de Jonge in Assen is gelegen midden in het centrum van Assen. Op loopafstand liggen de winkelstraten, het Drentse Museum, De Nieuwe Kolk en het station. Het hotel is compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuw restaurant, gemoderniseerde kamers, een nieuwe receptie en bar. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het Grand CAFÉ Hotel de Jonge kun je terecht voor een culinair diner, een kopje koffie met gebak of voor een drankje. City hotel de Jonge in Assen beschikt over 72 kamers. De ruim opgezette kamers zijn voorzien van bedden met topmatrassen, een zitje, bureau, airconditioning en een flatscreen-tv. Tevens zijn de kamers voorzien van koffie- en theefaciliteiten en maak je gratis gebruik van Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een regendouche, wastafel, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Parkeerkosten
€ 8,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Fietsenstalling
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Assen

Steden
Gedempte Singel 23

Assen wordt ook wel de Stad der Paleizen genoemd. Doordat de stad stadsrechten had gekregen ontwikkelde Assen zich tot een hoofdstad.

Drents Museum

Musea
Brink 1

Dit museum verteld je over archeologie, hedendaags realisme, jaarlijkse tentoonstellingen over bijvoorbeeld de Maya's en kunst van ongeveer een eeuw geleden.

De Nieuwe Kolk

Theater & concerten, Eten en drinken, Nachtleven
Weiersstraat 1

In de Nieuwe Kolk kunt u zowel een film kijken in de bioscoop als een voorstelling bewonderen in het theater. Ook wordt er een mogelijkheid tot dineren geboden.

TT Circuit Assen

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
De Haar Circuit

Kom naar een race en ervaar de snelheid in levende lijve!

Kamp Westerbork

Musea, Bezienswaardigheden
Oosthalen 8

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden.

Hunebed D13 (trapgraf)

Bezienswaardigheden
Stationsstraat

Dit is een trapgraf, waarvan de ingang bestaat uit een trap met vier treden.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per nacht

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja, openbaar

Parkeerkosten

€ 8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €14.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro